×
Hyrja
Profili

Vetem tre Fjale !

· 24844 · 325830

Vetem tre Fjale !

· 24844 · 325830

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24200 ne: 19-04-2013, 20:57:36
edhe e imja

 • Postime: 12743

#24201 ne: 19-04-2013, 20:58:02
shume mire mi

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24202 ne: 19-04-2013, 21:02:04
e marr veten me te mire

 • Postime: 12743

#24203 ne: 19-04-2013, 21:10:22
dhe mire ben

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24204 ne: 19-04-2013, 21:11:33
mundohemi nga pak

 • Postime: 12743

#24205 ne: 19-04-2013, 21:20:43
mos u sforco

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24206 ne: 19-04-2013, 21:21:48
ndonjehere edhe duhet

 • Postime: 12743

#24207 ne: 19-04-2013, 21:22:17
vetem kur duhet

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24208 ne: 19-04-2013, 21:24:04
vetem atehere  dhe me zor :(

#24209 ne: 19-04-2013, 22:03:07
mbasdite pranverore gjalleruese

 • Postime: 1283

#24210 ne: 20-04-2013, 19:07:23
Kush ishte ketu? :P

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24211 ne: 20-04-2013, 20:20:01
si kaluat sot?

 • Postime: 322

#24212 ne: 20-04-2013, 20:41:20
Kjo lart lladik

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24213 ne: 20-04-2013, 20:42:17
ti lart shalqi :D

 • Postime: 12743

#24214 ne: 21-04-2013, 03:43:39
Dua nje ninull

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24215 ne: 21-04-2013, 08:12:07
sa vone uzgjova?

 • Postime: 12743

#24216 ne: 21-04-2013, 13:05:51
Une ne 10

 • Postime: 1283

#24217 ne: 24-04-2013, 23:00:22
Sonte stomaku dhimbje :(

 • Postime: 12743

#24218 ne: 24-04-2013, 23:03:09
Te shkuara pasion

 • Postime: 1283

#24219 ne: 24-04-2013, 23:04:10
Te faleminderit Mishel. :)

 • Postime: 12743

#24220 ne: 24-04-2013, 23:25:11
Naten e mire

 • Postime: 1283

#24221 ne: 25-04-2013, 06:30:38
Miremengjesi gjumashe forumiste! :)

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24222 ne: 25-04-2013, 07:06:50
mirmengjes te gjitheve :)

 • Postime: 12743

#24223 ne: 25-04-2013, 10:18:22
si po kaloni

#24224 ne: 25-04-2013, 12:53:02
cfare rrufeje qepare ;)

Temat e fundit