Vetem tre Fjale ! - 976 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Vetem tre Fjale !

· 24844 · 326089

Vetem tre Fjale !

· 24844 · 326089

 • Postime: 12743

#24375 ne: 01-07-2013, 20:48:20
lol lol

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24376 ne: 01-07-2013, 21:30:19
*duke rregullu kollaren*

Mirmrema zonjushe. Un jam nji djal i sukseshem qe kerkoj nje lidhje te sukseshme gjate ketij suksesi elektoral. jam cun serioz por mbasditeve vishem me tuta fesh-feshe adidas dhe i shmangem policise me benc 500-sh. Nganjehere gjuj dhe me pistolete ne ajer duke degju muzike :P romantike.

kujdes kollaren mos e lidh nyje

#24377 ne: 01-07-2013, 21:31:33
ma rregullo pak ti te lutem

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24378 ne: 01-07-2013, 21:38:12
kam frike mos ta kepus :P

#24379 ne: 01-07-2013, 21:39:03
kurse un nuk kam frike. :)

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24380 ne: 01-07-2013, 21:42:47
Mire e ben ..frika per te dobetit eshte :P

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#24381 ne: 01-07-2013, 21:44:36
*duke rregullu kollaren*

Mirmrema zonjushe. Un jam nji djal i sukseshem qe kerkoj nje lidhje te sukseshme gjate ketij suksesi elektoral. jam cun serioz por mbasditeve vishem me tuta fesh-feshe adidas dhe i shmangem policise me benc 500-sh. Nganjehere gjuj dhe me pistolete ne ajer duke degju muzike romantike.

Une si 14vjeç

 • Postime: 12743

#24382 ne: 01-07-2013, 22:52:12
ti edhe sot

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#24383 ne: 01-07-2013, 23:11:06
sa here dua

 • Postime: 12743

#24384 ne: 01-07-2013, 23:13:22
dhori dhori karallori

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#24385 ne: 01-07-2013, 23:34:05
me gatuaj  i.pite

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24386 ne: 02-07-2013, 08:13:52
mirmjes.si gdhit

 • Postime: 12743

#24387 ne: 02-07-2013, 09:16:47
me breke nder'shale

 • Postime: 12234

#24388 ne: 02-07-2013, 11:05:04
me krahe t'ngritur  :D :D

 • Postime: 12743

#24389 ne: 02-07-2013, 11:32:16
me flihet gjume

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24390 ne: 02-07-2013, 11:41:37
Po percjell  robt

 • Postime: 12743

#24391 ne: 02-07-2013, 11:52:41
Amin mi goce LOL

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#24392 ne: 02-07-2013, 11:59:33
Amin qofsh LOL

 • Postime: 12743

#24393 ne: 02-07-2013, 12:28:22
do nje kafe

 • Postime: 2173

#24394 ne: 02-07-2013, 15:25:50
jo me teper

 • Postime: 12743

#24395 ne: 02-07-2013, 15:38:11
me behet qejfi

 • Postime: 12234

#24396 ne: 23-09-2013, 14:28:20
Ku mbet populli... :D

 • Postime: 4261

#24397 ne: 23-09-2013, 14:32:59
I trembe ti :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#24398 ne: 23-09-2013, 14:48:01
Nganjehere eshte mire :D

 • Postime: 12234

#24399 ne: 23-09-2013, 14:49:40
Tremben si shpejte  :D

Temat e fundit