×
Hyrja
Profili

Vetem tre Fjale !

· 24844 · 325854

Vetem tre Fjale !

· 24844 · 325854

#650 ne: 31-05-2007, 20:08:26
nuk me punon :-[

 • Postime: 1382
 • Gjinia: Femer

#651 ne: 31-05-2007, 20:10:27
kush nuk t'punon hmmmmm:

#652 ne: 31-05-2007, 20:13:29
vegla e punes ;) hmmmmm:

 • Postime: 1382
 • Gjinia: Femer

#653 ne: 31-05-2007, 20:16:22
vegla e punës ;) hmmmmm:
^

bohet mir qyyy :D

#654 ne: 31-05-2007, 20:18:20
do vras veten ><

 • Postime: 1608
 • Gjinia: Femer

#655 ne: 31-05-2007, 20:19:13
paska mbet pagja  LOL

 • Postime: 1382
 • Gjinia: Femer

#656 ne: 31-05-2007, 20:19:37
¨kuku jo more :O Jojo:

#657 ne: 31-05-2007, 20:22:47
pse te jetoj? hmmmmm:


Ps.Kur nuk me punon me kryesorja gje..? :-[

 • Postime: 1608
 • Gjinia: Femer

#658 ne: 31-05-2007, 20:23:41
skagje, ka ilace LOL

#659 ne: 31-05-2007, 20:26:06
iken dhe ato :-[

 • Postime: 1608
 • Gjinia: Femer

#660 ne: 31-05-2007, 20:28:31
athere bahu femer LOL

#661 ne: 31-05-2007, 20:30:51
e kam bezdi :D
me fillojne ato :-[

#662 ne: 02-06-2007, 14:27:10
wili je bipppp      LOL LOL

#663 ne: 02-06-2007, 15:54:29
me shave moj? :-[

 • Postime: 1608
 • Gjinia: Femer

#664 ne: 02-06-2007, 17:24:53
oj te shajtme LOL

#665 ne: 02-06-2007, 17:45:26
kush une jooo

 • Postime: 5949

#666 ne: 02-06-2007, 17:46:27
shaje faren e keqe LOL

#667 ne: 02-06-2007, 18:00:40
jo mi jo. LOL

 • Postime: 5949

#668 ne: 02-06-2007, 18:13:04
shaje mi shaje :P

 • Postime: 4261

#669 ne: 02-06-2007, 19:56:39
Kend ta shaj :D

 • Postime: 1608
 • Gjinia: Femer

#670 ne: 02-06-2007, 22:33:28
ty pra mo  :P

 • Postime: 4261

#671 ne: 02-06-2007, 22:41:32
Pse mua oree ? :D

 • Postime: 1608
 • Gjinia: Femer

#672 ne: 03-06-2007, 05:58:56
se di pyete  :P

 • Postime: 5949

#673 ne: 03-06-2007, 12:17:12
akoma skeni share :P

 • Postime: 12234

#674 ne: 03-06-2007, 12:22:09
Tash une filloj  :D

Temat e fundit