Vjen nje moment dhe..!.. - 57 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Vjen nje moment dhe..!..

Vjen nje moment dhe..!..

· 2242 · 32130

 • Postime: 481
 • Gjinia: Femer

#1400 ne: 19-01-2012, 20:13:57
kujtohesh per  :perqafim

 • Postime: 160

#1401 ne: 20-01-2012, 14:48:18
te mer uria

 • Postime: 12743

#1402 ne: 20-01-2012, 14:49:10
nje gje e re afrohet

 • Postime: 2568

#1403 ne: 21-01-2012, 18:10:37
dhe thua kush do vi sonte me mua   :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1404 ne: 21-01-2012, 18:46:03
....ai/ajo qe ke me afer...ne pozicion gjeografik.. :D

 • Postime: 2568

#1405 ne: 21-01-2012, 18:47:47
hahahah me del direkt njera ne ate pozicion  :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1406 ne: 21-01-2012, 18:48:37
hahahah me del direkt njera ne ate pozicion  :D

 hmmmmm: shuama....kureshtje n :P

 • Postime: 2568

#1407 ne: 21-01-2012, 18:50:41
jo se kemi shum spiuna ktu verdall  ;)

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1408 ne: 21-01-2012, 18:57:11
..pse kaq sekret e ke? :P

 • Postime: 2568

#1409 ne: 21-01-2012, 18:58:54
pak fare po cke ti ty ta them te veshi un qe mos ta degjoj njeri

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1410 ne: 21-01-2012, 20:03:17
..s'na the gje  :D

 • Postime: 2568

#1411 ne: 21-01-2012, 21:22:51
ueee sa e paduruar kjo prit me goce prit se te veshi te thash jo ktu

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1412 ne: 21-01-2012, 22:47:11
...akoma s'na the gje LOL  :P

 • Postime: 2568

#1413 ne: 21-01-2012, 22:54:26
ahhahah mbas ores 12 qe flen gjum kta

 • Postime: 182

#1414 ne: 21-01-2012, 23:05:43
Gjindesh ketu.... :)

 • Postime: 1283

#1415 ne: 22-01-2012, 11:10:49
*********Lodhesh nga e perditshmja rutine!

 • Postime: 2568

#1416 ne: 22-01-2012, 16:47:46
dhe shikon xhulin qe ka ardhur  :D

 • Postime: 12743

#1417 ne: 23-01-2012, 16:27:43
te flihet gjume

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#1418 ne: 23-01-2012, 17:19:41
Kthehesh mbrapa

 • Postime: 182

#1419 ne: 23-01-2012, 21:59:41
Jam ketu

 • Postime: 1283

#1420 ne: 23-01-2012, 22:16:59
Serish melodine e perzemert zgjedh!

 • Postime: 12743

#1421 ne: 23-01-2012, 22:33:17
te duket se je ne castin e paduhur ne vendin e duhur

 • Postime: 1283

#1422 ne: 23-01-2012, 22:35:30
Verehet qarte qe ne te shkruar pak kush kujdeset,si e shkruan ate!

 • Postime: 12743

#1423 ne: 23-01-2012, 22:43:27
dicka intriguese dhe e re troket.....upsss paskam harru dritaren myll

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1424 ne: 25-01-2012, 19:24:38
dhe te merr malli per veren

Temat e fundit