Vjen nje moment dhe..!.. - 69 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Vjen nje moment dhe..!..

Vjen nje moment dhe..!..

· 2242 · 32010

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1700 ne: 19-03-2012, 14:04:10
ik o pirdhu

 • Postime: 1283

#1701 ne: 19-03-2012, 14:06:26
ik o pirdhu
Shej

Ti do te sillem si ty?

S'ke shans ta marresh at pergjigje,por une po them drejt ;)

Hajt se do formohesh e ti :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1702 ne: 19-03-2012, 14:08:19
hajt pirdhu prap

 • Postime: 1283

#1703 ne: 19-03-2012, 14:10:38
*******Thuhet.

Per te kuptuar madheshtine e dikujt vleresoje ne caste nervozizmi ;)

Shej do formohesh se je ne moshe kritike :P

 • Postime: 1283

#1704 ne: 19-03-2012, 14:15:29
F... Y..

Me ty??

S'ta bej at nder :) me vjen keq :S

 • Postime: 12743

#1705 ne: 19-03-2012, 14:23:09
vjen nje moment dhe budalliku ngaterrohet me inteligjencen....

 • Postime: 1283

#1706 ne: 19-03-2012, 14:23:24
Pthe?
T'luthem thume pthe ankoheth :P

Vet do fjale,e vete shan ,edhe vet ankohesh ;)

Shej
Kjo eshte e verteta.
Qe mendja jote eshte mesu me ta bo rrafsh,por s'kan faj se aq munden,sikurse e ti.

Nje e vertete eshte qe une s'ta bej rrafsh,por c'ka shoh po e them.

Or taj a kupton?

Kur dhemb e vertat fillon e shan.
Hec se e ke ku duhet,e une ketu me ta permend.

Max
Mele nje vendim the s'po na le ky Pasioni me u shpreh
 :D

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull

#1707 ne: 19-03-2012, 14:30:28

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1708 ne: 19-03-2012, 14:32:07
o WS si e ke hallin pse hedh xixa

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull

#1709 ne: 19-03-2012, 14:32:40
Kush hedh xixa?

 • Postime: 12743

#1710 ne: 19-03-2012, 14:33:00
WTF......

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull

#1711 ne: 19-03-2012, 14:33:24
Ate desha me thone edhe une...  ;)

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1712 ne: 19-03-2012, 14:33:50
tamam WTF u bo mhb me ju  ;)

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull

#1713 ne: 19-03-2012, 14:38:01
 ;) qashtu

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull

#1714 ne: 19-03-2012, 14:44:16
Te marume komplet  LOL

 • Postime: 12743

#1715 ne: 19-03-2012, 14:46:41
WTF???????

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1716 ne: 19-03-2012, 14:47:03

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull

#1717 ne: 19-03-2012, 14:48:18

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#1718 ne: 19-03-2012, 14:49:11
Sa demokraci ka ky forumi LOL

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#1719 ne: 19-03-2012, 14:49:40
..java paska nis keq per disa. :D :D

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull

#1720 ne: 19-03-2012, 14:50:40
Sa demokraci ka ky forumi LOL

Ke sheshi, ke sheshi do e hedhim qelbesiren (Saliun pra  :D)

 • Postime: 12234

#1721 ne: 19-03-2012, 14:51:03
...i hapim kutite i hapim...LOL

 • Postime: 4261

#1722 ne: 19-03-2012, 14:51:13
Vjen nje moment se shpejti dhe disa do te largohet nga ktu :D :D

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1723 ne: 19-03-2012, 14:51:31

 • Postime: 12743

#1724 ne: 19-03-2012, 14:56:52
do jene ne cikel me siguri se ska si shpjegohet ndryshe.

Temat e fundit