Vjen nje moment dhe..!.. - 72 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Vjen nje moment dhe..!..

Vjen nje moment dhe..!..

· 2242 · 32035

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull

#1775 ne: 26-03-2012, 23:33:15
ncuq nuk me lejohet te flas ashtu  :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1776 ne: 27-03-2012, 15:02:57
dhe jam aq rehat sa nuk e kini idene  :engjell:

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#1777 ne: 27-03-2012, 15:43:41
...ndjen vetëm pasivitet. ^o)

 • Postime: 12743

#1778 ne: 27-03-2012, 19:45:00
dhe gjithkush heq masken dhe shfaqet per ate qe eshte!!

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#1779 ne: 27-03-2012, 19:54:29
..........krijon moment brenda momentit!

Mishelkë perq

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1780 ne: 27-03-2012, 20:03:50
dhe pershendes keto 2 bukuranet me lart  :perqafim

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#1781 ne: 27-03-2012, 20:07:18
....ndjehesh njeriu më i lumtur në botë kur je i/e rrehtuar me njerëz të dashur.... :perqafim :perqafim

 • Postime: 12743

#1782 ne: 27-03-2012, 20:25:03
parlote si je ylli?
Shej love u

vjen nje moment dhe ti kupton se asnje karabush se meriton te te merzise qofte edhe pak....

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1783 ne: 27-03-2012, 20:26:41
ala ke ura ti :P

shumezoji me 0 dhe je rehat degjo mua  :perqafim

 • Postime: 12743

#1784 ne: 27-03-2012, 20:30:07
pse se kam bere mendon??? LOL...ti me njeh

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1785 ne: 27-03-2012, 23:35:13
..ora shenon 22.35  :D

 • Postime: 12743

#1786 ne: 27-03-2012, 23:38:40

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull

#1787 ne: 28-03-2012, 13:01:27
...acarohem me ca trapa qe nuk din as te perdorin CC-te online, duhet edhe ti msosh tashi, m'iku petlla, kom nevoje per i kafe t'forte   ><  shkulfloket)

 • Postime: 1283

#1788 ne: 30-03-2012, 21:41:14
**********
Shikon qe s'ka teme te mos kete vene shenim Mishel :P

Postimet e fundit te gjitha te sajat :P

 • Postime: 12743

#1789 ne: 30-03-2012, 21:52:15
sepse une i ve vulen cdo gjeje pasion....bej durim e ca

 • Postime: 1283

#1790 ne: 30-03-2012, 21:54:28
*****E s'ka kodrina :P
Krejt rrafsh :D

 • Postime: 12743

#1791 ne: 31-03-2012, 00:33:14
vjen nje moment kur cdo kush fillon dhe deliron...

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1792 ne: 03-04-2012, 18:31:10
.......koha s'te pret me...

 • Postime: 481
 • Gjinia: Femer

#1793 ne: 03-04-2012, 22:13:11
GJerat ndryshojne...e nuk je me ne pritje te nje endrre...
shuhen veniten nder vite....

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#1794 ne: 03-04-2012, 22:17:12
....perseri je ne krahet e mi  :X

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1795 ne: 03-04-2012, 22:49:08
....rritesh :D

 • Postime: 12743

#1796 ne: 04-04-2012, 01:26:20
perhumbesh ne kujtime e nostalgji

 • Postime: 2173

#1797 ne: 04-04-2012, 09:16:45
mbaje veten burrneshe :P

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1798 ne: 04-04-2012, 12:36:03
....me duhet te mbaroj ca pune per sot.. :D

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#1799 ne: 04-04-2012, 15:35:37
... truri nuk funksionon.

Temat e fundit