Vleresoje avatarin e postuesit para teje - 22 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Vleresoje avatarin e postuesit para teje

· 12039 · 177577

Vleresoje avatarin e postuesit para teje

· 12039 · 177577

 • Postime: 12234

#525 ne: 17-04-2007, 17:02:21
9-sh e rita per nje se kaloj ora 1. :D

 • Postime: 4261

#526 ne: 17-04-2007, 17:04:00
- 9 :D edhe mos me dil me para syve ...se nuk ta jap me te madhee :D

#527 ne: 18-04-2007, 13:58:09
-5, se me vjen gjynah per kete njeri :S

 • Postime: 7469
 • Gjinia: Mashkull

#528 ne: 19-04-2007, 02:58:15
5+5  :D

#529 ne: 19-04-2007, 04:32:57
9.99999999999999999 9999999999999999999 9999999999999999999 9999999999999999999 9999999999999999999 LOL LOL


Mungon akoma 0.00000000000000000 0000000000000000000 0000000000000000000 0000000000000000000 000000000000000001 %

 • Postime: 4261

#530 ne: 19-04-2007, 04:36:46
Buzet ti hangsha ..(avatari thot ashtu) :D


10+

 • Postime: 287
 • Gjinia: Mashkull

#531 ne: 19-04-2007, 04:42:53
charli gjithnje hec me hapa te sigurt  :D
vertet thot ashtu
9-

#532 ne: 19-04-2007, 05:30:21
:)

 • Postime: 7469
 • Gjinia: Mashkull

#533 ne: 19-04-2007, 07:27:25
 Nje minus 2-sh kesaj zemer copetuares. :D

 • Postime: 7469
 • Gjinia: Mashkull

#534 ne: 19-04-2007, 07:29:42
9.999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 LOL LOL


Mungon akoma 0.00000000000000000 0000000000000000000 0000000000000000000 0000000000000000000 000000000000000001 %
  Po kete t efundit kur do ma japesh. :P :P 0.00000000000000000 0000000000000000000 0000000000000000000 0000000000000000000 000000000000000001 %

#535 ne: 19-04-2007, 07:30:05
akoma do cik % per 10

 • Postime: 7469
 • Gjinia: Mashkull

#536 ne: 19-04-2007, 07:38:35
E pse s'ma jep ate icik ti mua? hmmmmm: :O :S :P

#537 ne: 19-04-2007, 07:59:35
Ta jam me vone LOL LOL

 • Postime: 7469
 • Gjinia: Mashkull

#538 ne: 19-04-2007, 08:01:09
5 min pune dhe e ploteson direkt kuoten. :D :P

#539 ne: 19-04-2007, 08:04:56
ahahaha u sa pak LOL LOL

jo jo me vone e kam pas nja 6 a 7 muajve pra LOL LOL

 • Postime: 7469
 • Gjinia: Mashkull

#540 ne: 19-04-2007, 08:49:36
Hajde moj se nuk te ndodh gje edhe para ketyre muajve jo, :D bilemi na kursen edhe pak mundim ne drejtimin e hedhjes se gjerave vend e pavend. :P :D

#541 ne: 19-04-2007, 08:57:31
10 se me eshte bere si force zakoni.... :D :D

 • Postime: 4261

#542 ne: 19-04-2007, 09:01:51
8 ..se nuk po e shof mire cka eshte :D

#543 ne: 19-04-2007, 09:06:39
2 se ngeli po ne ven numero ky shoku  :P

 • Postime: 12234

#544 ne: 19-04-2007, 09:51:42
10-she per ate cunin aty. ;)

 • Postime: 5949

#545 ne: 19-04-2007, 10:22:39
4- :D te ngel ne klase qe ben ashtu* perpara publikut :P

#546 ne: 19-04-2007, 10:34:12
10 per Nicole Kidman.... :D :D

ja dhe nje tjeter antare e nxori foton e saj...si rrush eshte s'ke c'thua  :-[

 • Postime: 2214
 • Gjinia: Femer

#547 ne: 19-04-2007, 11:21:09
9,afroje me shume qe te jap 10  :D

 • Postime: 12234

#548 ne: 19-04-2007, 14:09:24
1000-sh kesaj shqiponjes se me prishi gjumin e nates. :D

 • Postime: 4261

#549 ne: 19-04-2007, 14:23:53
0 :D

Temat e fundit