×

Café "Zerion" - Chit-Chat

MENDIMET E VULLKANIT ...

Nisur nga vullkani  | Postimi i fundit nga tinkaa    « 1 2 3 4 5 6 ... 11 » · 264 · 8383

Quhet Distance, por ne nuk duam t'ia dijme!

Nisur nga RootlessTree  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 » · 118 · 2627

2012, Fiton Obama Biden.

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga Lisa    · 2 · 206

Gjeja me e dashur ?

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga hajkune    · 14 · 382

Jepni nje deshire per te mepareshmin

Nisur nga Dalber  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 46 » · 1133 · 23868

Ju pelqen ?

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga whitesnake    · 3 · 173

~*~* Një lule për ..*~*~

Nisur nga Prishtinasja  | Postimi i fundit nga Pasion    « 1 2 3 4 5 6 ... 13 » · 324 · 17336

** Jam unë ai / ajo qe...... **

Nisur nga Prishtinasja  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 17 » · 417 · 14875

Autoportret!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 10 · 410

~~Ke nuk ze gjumi le të flasi këtu~~

Nisur nga SwEeTNeSs  | Postimi i fundit nga Pasion    « 1 2 3 4 5 6 ... 50 » · 1236 · 21982

Intervista!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Misss    · 10 · 420

Teme per Gross Maestrat

Nisur nga Gerti1  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 3 · 181

Profesioni i antarit/es siper jush...?

Nisur nga Nore  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 49 » · 1201 · 12038

CIFTET E FORUMIT 2012

Nisur nga vullkani  | Postimi i fundit nga Charlie    « 1 2 3 4 » · 90 · 2758

Tema e dhuratave

Nisur nga Enigme  | Postimi i fundit nga Mishel...............    · 20 · 709

"Antari Im I Preferuar"

Nisur nga Gjeniu I Vogel <3  | Postimi i fundit nga Charlie    « 1 2 3 4 5 6 ... 48 » · 1185 · 23961

Them nje fjale, formo nje fjali...

Nisur nga titi10  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 10 » · 246 · 4548

Ika unë njëherë!!!Mirupafshim!!!

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga Misss    « 1 2 3 4 5 6 ... 49 » · 1220 · 38317

Me kë ishe zavendësuar për 5 min. !!!

Nisur nga Prishtinasja  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 3 4 5 6 ... 8 » · 181 · 6809

Disko Zeri Yt !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 20 » · 478 · 17540

Foto dhe Fjale!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 11 · 663

Kerkoj nuse serioze!

Nisur nga Karatisti  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 37 · 7003

Gafa juaj e fundit.............

Nisur nga Vodka  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 42 · 1492

Dije mire...

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga Pasion    · 16 · 401

Ndjenjat :

Nisur nga xhibrili  | Postimi i fundit nga Parloté    · 15 · 800

Cfare i mungon forumit tone?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Kisss    « 1 2 3 4 5 6 ... 10 » · 233 · 13756

Djemte eksitohen nga....

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 14 » · 334 · 12141

Luaj dhe ti me ne !

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 8 » · 195 · 9453

Ehhhh..... dashuria......

Nisur nga Vogelushja Korcare  | Postimi i fundit nga Gerti1    « 1 2 3 » · 68 · 3065

100 Ligjet per te qene BURRE

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 33 · 3410

100 gjëra qe duhet të dish mbi mua !

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 » · 60 · 6074

Eja...

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga Mishel...............    · 3 · 176

Shqiperia po ndryshon

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 3 · 275