×

Qumeshtore Zeri Yt

· 59 · 4924

Qumeshtore Zeri Yt

· 59 · 4924

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#50 ne: 05-04-2019, 11:42:33
Erdhi qumështi 😂😂
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#51 ne: 05-04-2019, 11:46:35
Direkt nga Alpet :D

Se ka dhe djathe lol :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#52 ne: 05-04-2019, 11:49:03
I kam mjelur me dockat e mia 😆😆
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 776
 • Gjinia: Mashkull
Dalber
#53 ne: 04-06-2019, 21:15:37
Do e mari njeri përsipër kete bylmetoren ajo 😁. Ngeli byreku pa ber se nuk ka gjize 😁..


Bylmetorja ben grand reopening tashme me emer te ri, qumeshtorja 🤣🤣
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#54 ne: 06-06-2019, 19:45:12
Bylmetorja ben grand reopening tashme me emer te ri, qumeshtorja 🤣🤣

Epo mbareeee jarebi se na knaqe 😂😂
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7271
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#55 ne: 06-06-2019, 20:05:43
Beni byrek me gjize mo? :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#56 ne: 06-06-2019, 22:04:12
Ble dy pagure qumësht dhe ke receten e byrekut gratis 😂
Paska be oferte te re 😂😂
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7271
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#57 ne: 06-06-2019, 22:06:40
ble tre vec fut ca facoleta. :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#58 ne: 07-06-2019, 10:19:06
Bylmetorja ben grand reopening tashme me emer te ri, qumeshtorja 🤣🤣

Ca shitet ketu?? do te spiunoj te Bekimi ta dish :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super