×

Qumeshtore Zeri Yt

Qumeshtore Zeri Yt

· 64 · 7221

 • Postime: 7033
 • Gjinia: Femer
erlehta
#50 ne: 05-04-2019, 11:42:33
Erdhi qumështi 😂😂

 • Postime: 3248
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#51 ne: 05-04-2019, 11:46:35
Direkt nga Alpet :D

Se ka dhe djathe lol :D

 • Postime: 7033
 • Gjinia: Femer
erlehta
#52 ne: 05-04-2019, 11:49:03
I kam mjelur me dockat e mia 😆😆

 • Postime: 776
 • Gjinia: Mashkull
Dalber
#53 ne: 04-06-2019, 21:15:37
Do e mari njeri përsipër kete bylmetoren ajo 😁. Ngeli byreku pa ber se nuk ka gjize 😁..


Bylmetorja ben grand reopening tashme me emer te ri, qumeshtorja 🤣🤣

 • Postime: 7033
 • Gjinia: Femer
erlehta
#54 ne: 06-06-2019, 19:45:12
Bylmetorja ben grand reopening tashme me emer te ri, qumeshtorja 🤣🤣

Epo mbareeee jarebi se na knaqe 😂😂

 • Postime: 7434
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#55 ne: 06-06-2019, 20:05:43
Beni byrek me gjize mo? :D

 • Postime: 7033
 • Gjinia: Femer
erlehta
#56 ne: 06-06-2019, 22:04:12
Ble dy pagure qumësht dhe ke receten e byrekut gratis 😂
Paska be oferte te re 😂😂

 • Postime: 7434
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#57 ne: 06-06-2019, 22:06:40
ble tre vec fut ca facoleta. :P

 • Postime: 12743
Mishel...............
#58 ne: 07-06-2019, 10:19:06
Bylmetorja ben grand reopening tashme me emer te ri, qumeshtorja 🤣🤣

Ca shitet ketu?? do te spiunoj te Bekimi ta dish :P

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#59 ne: 30-10-2019, 20:11:01
Ketu ne kete dyqan u pa per here te fundit misheli :D

 • Postime: 12743
Mishel...............
#60 ne: 31-10-2019, 11:01:14
Ketu ne kete dyqan u pa per here te fundit misheli :D

Oh zot sa te merr malli per mua, he ku do te me shohesh tjeter :P

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#61 ne: 01-11-2019, 16:53:23
u ktheve se kishe harruar shishet e qumeshtit??? :P...apo te kishte marre malli per shitesin e qumeshtit?? :D

 • Postime: 12743
Mishel...............
#62 ne: 04-11-2019, 13:49:47
Kisha harruar dyqanin hapur :P

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#63 ne: 06-11-2019, 20:13:30
Kisha harruar dyqanin hapur :P
..ate dite qe u bere tape ndoshta