×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 02-06-2020, 14:55:39 »

Jam ne dileme se cdo bej sot se per neser Ec se folim..:P
Postuar nga: Parloté
« ne: 02-06-2020, 11:31:17 »

Rutinë edhe këndej, por që ka një datë skadimi njëvjeçare  :D
Postuar nga: erlehta
« ne: 01-06-2020, 15:41:04 »

Filloj puna, s'ka me pushime 🙄
Postuar nga: Grens(Wiliams)
« ne: 13-05-2020, 22:29:12 »

Shume pesimiste po me dukesh :P
Postuar nga: erlehta
« ne: 13-05-2020, 08:40:57 »

Dhe ato të veçantat, përsëriten e behen rutin o Grenzo 😁
Postuar nga: Grens(Wiliams)
« ne: 10-05-2020, 20:24:39 »

Neser, sërish rutinën e perditshme 🙄
futi ndonje gje  te vecante.. ;).qe ta thyesh rutinen :D
Postuar nga: erlehta
« ne: 05-05-2020, 19:59:02 »

Neser, sërish rutinën e perditshme 🙄
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 25-04-2020, 23:15:48 »

Ate qe bera edhe sot edhe dje edhe pardje edhe ato qe kam bere nje muaj e ca ne karantine..:P
Postuar nga: erlehta
« ne: 22-04-2020, 20:58:03 »

Rutina e perditshme
Postuar nga: erlehta
« ne: 08-04-2020, 21:57:12 »

Ehe po ikim per lesh po I japim vetes like... 😂

😂😂😂😂😂😂😂