×

Cfare shikoni nga dritarja juaj ?

· 1744 · 29648

Cfare shikoni nga dritarja juaj ?

· 1744 · 29648

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#125 ne: 24-07-2009, 18:53:43
burrat nuk qajne femrat po une jo LOL LOL LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#126 ne: 24-07-2009, 18:56:33
dhe burrat qajne por ju nuk mund te shihni...ata me te ver8 qajne por nga mbrenda...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#127 ne: 24-07-2009, 18:58:01
po shof dike qe shfaqet 1 here ne 1000 vjet
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7271
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#128 ne: 24-07-2009, 18:58:53
shejtanen duke ma bere me shenje per te pire Birra. :P LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#129 ne: 24-07-2009, 19:03:00
Tipi eshte akoma vape e leme nga ora 20 fiks se sma mban me dal jashte tani
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7271
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#130 ne: 24-07-2009, 19:03:58
une jam tek ai lokali ne kat te dyte. ;)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#131 ne: 24-07-2009, 19:07:14
ok erdha per 15 minuta  ;)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 30
 • Gjinia: Mashkull
chorri
#132 ne: 25-07-2009, 02:49:16
lisen e shikoj
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#133 ne: 25-07-2009, 12:34:13
ta zeqen...LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 800
 • Gjinia: Femer
Masha
#134 ne: 25-07-2009, 13:09:25
njerez te lodhur nga vapa qe mezi hedhin hapat per ne shtepi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#135 ne: 25-07-2009, 13:16:25
oborrin e pallatit te zbrazur fare nga makinat e njerezit
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#136 ne: 25-07-2009, 13:18:19
shohe parajsen dhe malet  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 800
 • Gjinia: Femer
Masha
#137 ne: 25-07-2009, 13:20:50
nga i bie kjo dritarja jote qe shihke parajsen?  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#138 ne: 25-07-2009, 13:21:49
nga baba Tomorri me siguri  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#139 ne: 25-07-2009, 13:23:51
nga i bie kjo dritarja jote qe shihke parajsen?  :D
nese s'me besoni kush do le te urdheroje ne dritaren time LOL 
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 800
 • Gjinia: Femer
Masha
#140 ne: 25-07-2009, 13:25:33
kam frike kijametin LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#141 ne: 25-07-2009, 13:26:45
mos me thuaj qe e shef nga kalaja  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#142 ne: 25-07-2009, 14:21:53
them se eshte ashtu...me te ver8 shihet dritarja nga kalaja :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#143 ne: 25-07-2009, 14:40:57
zotin
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 691
 • Gjinia: Mashkull
SocialNetwork
#144 ne: 25-07-2009, 14:42:05
Dy pleq qe luajne kumar
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#145 ne: 25-07-2009, 14:43:25
bahqen me lule... :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#146 ne: 25-07-2009, 14:47:43
ATE
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 194
 • Gjinia: Femer
girl89
#147 ne: 25-07-2009, 15:27:57
disa re gri te papara qe po presin te shkarkojne nje energji marramendese !!
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#148 ne: 25-07-2009, 15:32:42
Shiiiiii me shumice..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 154
 • Gjinia: Femer
dreza
#149 ne: 25-07-2009, 15:35:58
shiqoj femijet duke lozur :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super