×

Cfare shikoni nga dritarja juaj ?

Cfare shikoni nga dritarja juaj ?

· 1754 · 30784

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#150 ne: 25-07-2009, 20:18:55
mikun tim (kuptohet) ;) qe eshte duke ardhur tek une

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#151 ne: 25-07-2009, 20:53:39
some strangers..walking :D

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#152 ne: 26-07-2009, 01:41:34
yjet ne qielle...

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#153 ne: 26-07-2009, 01:48:13
komshiun qe po parkon makinen e sja thote hic  :D

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#154 ne: 26-07-2009, 01:52:48
perseri yjet...dhe mendimet e njepasnjeshme

 • Postime: 7994
 • Gjinia: Femer
Lisa
#155 ne: 26-07-2009, 21:23:33
Njonin qe po pjek peshk ne zgare te zgara ime :D

 • Postime: 194
 • Gjinia: Femer
girl89
#156 ne: 26-07-2009, 21:26:26
nje perendim gri !! te trishtueshem  :(

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#157 ne: 27-07-2009, 00:13:08
gjysmen e qytetit qe fle e gjysmen tjeter qe jane neper rruge akoma

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#158 ne: 27-07-2009, 00:28:50
shikoj komshiun..ta zeqen de

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#159 ne: 27-07-2009, 11:52:15
shi..dhe nje copez qiell te zymte..

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#160 ne: 27-07-2009, 11:53:01
berishen e topin  :D

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#161 ne: 27-07-2009, 12:34:53
malet e rethuara te qy8it  :)

 • Postime: 4300
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#162 ne: 27-07-2009, 13:24:46
kijametin :P

 • Postime: 12234
Lefter
#163 ne: 29-07-2009, 20:09:54
Mashtrusin... :D

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#164 ne: 29-07-2009, 20:10:36
cpo ben?

 • Postime: 12234
Lefter
#165 ne: 29-07-2009, 20:11:41
Dallavere.... :D

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#166 ne: 29-07-2009, 20:13:40
Tipin  :D

 • Postime: 12234
Lefter
#167 ne: 29-07-2009, 20:14:48
Cfare po ben? :D

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#168 ne: 29-07-2009, 20:15:39
traplleqe  :P LOL LOL LOL

 • Postime: 12234
Lefter
#169 ne: 29-07-2009, 20:16:46
hahahhahahha...Tjet er car shef? :D

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#170 ne: 29-07-2009, 20:19:22
shof bonusin  :D

 • Postime: 7994
 • Gjinia: Femer
Lisa
#171 ne: 29-07-2009, 20:47:55
shiun qe bie

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#172 ne: 29-07-2009, 21:04:03
shohe genjeshtar dhe flcifikato m.f  ;)

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#173 ne: 29-07-2009, 21:09:44
flcikato???  :D

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#174 ne: 29-07-2009, 21:15:13
falcifikato-s'eshte ai qe 3gohet