×

Cfare shikoni nga dritarja juaj ?

Cfare shikoni nga dritarja juaj ?

· 1754 · 30071

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#50 ne: 16-07-2009, 16:10:16
Shoh cka nuk shihet :D

 • Postime: 2643
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#51 ne: 16-07-2009, 16:28:23
Nga dritarja ime ,siq po shifet asgje nuk duket,, :D

 • Postime: 1300
 • Gjinia: Femer
PochoLoca
#52 ne: 16-07-2009, 16:30:22
Asnje nuk thote se ç'sheh ...boh plasi misteri knej

Po shoh njerez qe po plasin vape me duket   :D

 • Postime: 7278
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#53 ne: 16-07-2009, 22:19:28
Komshien tu bo seks treshe. :P LOL

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#54 ne: 16-07-2009, 22:24:42
Steriotipin me dylbi ne dore LOL LOL

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull
titi10
#55 ne: 16-07-2009, 22:44:11
avatarin e Shejtankes :D sexy

 • Postime: 12210
Lefter
#56 ne: 16-07-2009, 22:45:31
Pisin.... :D

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#57 ne: 16-07-2009, 22:52:17
Misin  :D

 • Postime: 691
 • Gjinia: Mashkull
SocialNetwork
#58 ne: 17-07-2009, 12:04:33
Nje cift qensh duke bere sex :)

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#59 ne: 17-07-2009, 13:49:53
European Trade Center ;)

 • Postime: 2643
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#60 ne: 17-07-2009, 13:54:38
"Kafet e vogla". :D

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#61 ne: 17-07-2009, 14:43:55
Vetem shiun qe bie...

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#62 ne: 17-07-2009, 15:29:47
nje cift qe lagin fytyrat e tyre... :D

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull
Hektori
#63 ne: 17-07-2009, 16:08:19

  Natyren...

 • Postime: 7995
 • Gjinia: Femer
Lisa
#64 ne: 17-07-2009, 16:29:23
Tani jam ne ballkon dhe shikoj krejtesisht NY-kun

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#65 ne: 17-07-2009, 17:59:54
Detin....

 • Postime: 7278
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#66 ne: 17-07-2009, 18:01:03
Njerez te vaposur. :P

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#67 ne: 17-07-2009, 18:41:48
Tipin ne ballkon me kanatjere leshi LOL LOL

 • Postime: 7278
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#68 ne: 17-07-2009, 18:43:41
mire qe si ke ul syte me poshte mi druq. :P LOL LOL

 • Postime: 46
çika e maleve
#69 ne: 17-07-2009, 18:44:11
ndertesa shume te larta :)

 • Postime: 7278
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#70 ne: 17-07-2009, 18:45:56
do i kesh syzet numer te madh ti goce. LOL LOL

 • Postime: 46
çika e maleve
#71 ne: 17-07-2009, 18:46:56
si po mendoni numer te madhe ?

 • Postime: 142
 • Gjinia: Mashkull
dude
#72 ne: 17-07-2009, 19:43:39
pemet me debore edhe me lule

 • Postime: 1734
 • Gjinia: Mashkull
Kisss
#73 ne: 17-07-2009, 19:55:11
Gjelin duke ndjekur pulat :D me duket se e zuri nje.

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#74 ne: 18-07-2009, 12:06:26
kalajen dhe xhamit e Prizrenit