×

Disa fjale për anetarin/en paraprak/e

· 3782 · 70395

Disa fjale për anetarin/en paraprak/e

· 3782 · 70395

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#75 ne: 30-06-2006, 18:40:38
ky larte e ka nje avatar qe leviz :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1044
 • Gjinia: Mashkull
shkenctari nr 1
#76 ne: 30-06-2006, 18:48:42
edhe ky larte shume e don futbollin.......... ......nganjeher edhe gocat :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#77 ne: 30-06-2006, 18:59:16
ky larte interesohet shume per pune te huaj :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1044
 • Gjinia: Mashkull
shkenctari nr 1
#78 ne: 30-06-2006, 19:07:54
ky larte interesohet........ .........dihet nuk ka nevoj me thene :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#79 ne: 30-06-2006, 19:09:38
ky larte interesohet per me dit se per qka interesohena une :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 524
 • Gjinia: Mashkull
GREATBOY
#80 ne: 30-06-2006, 19:11:19
Ky lart s'me pelqeu avatarin,dhe un e nderrova
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#81 ne: 30-06-2006, 19:12:05
ky larte eka nderuar avatarin vetem per mu :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
capkenia korcare
#82 ne: 01-07-2006, 01:57:30
ky lart ju vlereson anetareve avataret :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#83 ne: 01-07-2006, 06:51:25
kjo larte vete e ja avatarin e mire :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
capkenia korcare
#84 ne: 01-07-2006, 06:55:28
ky lart e ben punen e tij shume mire :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
rebelja~mistrece
#85 ne: 01-07-2006, 06:57:52
coje i her te mbreteri afemres ta shohim :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4146
Charlie
#86 ne: 01-07-2006, 07:01:47
kete siper nuk po e njof mire  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
capkenia korcare
#87 ne: 01-07-2006, 07:03:25
ky lart cun i mire eshte
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4146
Charlie
#88 ne: 01-07-2006, 07:06:08
edhe ti moj je  goce e mire :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#89 ne: 01-07-2006, 07:07:08
ky larte e do italin :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4146
Charlie
#90 ne: 01-07-2006, 07:14:51
ky lart po shikon endrra me  sy hapur LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#91 ne: 01-07-2006, 07:15:47
kta larte te gjithe e quajne kopuk LOL LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4146
Charlie
#92 ne: 01-07-2006, 07:17:50
e ty si po te quajne .... hmmmmm: mangup eee LOL LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#93 ne: 01-07-2006, 07:19:12
jo mua me quajne dragon :D
'
ky larte mendon qe eshte me i forti! LOL LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4146
Charlie
#94 ne: 01-07-2006, 07:21:45
ne  enderrat e tua poo LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#95 ne: 01-07-2006, 07:22:35
ky larte emrin e vertet eka kushtrim LOL LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4146
Charlie
#96 ne: 01-07-2006, 07:28:28
ja ke fut kot tani  ohoho:
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#97 ne: 01-07-2006, 07:29:36
mos u ngushto o ti larte, emer i mire dhe i madhe eshte e pranoj :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4146
Charlie
#98 ne: 01-07-2006, 07:33:38
mos ....seee për bese  me kapi verdheza tani nga turpi LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#99 ne: 01-07-2006, 07:37:32
ky larte nganiher ngushtohet
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super