×

Doja te thoja..

· 16416 · 220487

Doja te thoja..

· 16416 · 220487

 • Postime: 12210
Lefter
#125 ne: 19-08-2009, 23:43:17
Do te thoja we are coming...LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#126 ne: 19-08-2009, 23:44:46
doja te thoja you are welcome  ;) :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#127 ne: 19-08-2009, 23:45:49
doja te thoja ohohoh sa mire
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12210
Lefter
#128 ne: 19-08-2009, 23:46:40
Do te thoja te hik une ne gjueti se pastaj do shkoj ne gjueti andej nga Tirana :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#129 ne: 19-08-2009, 23:47:31
kur vjen ortak te dal me te prit  ;)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12210
Lefter
#130 ne: 19-08-2009, 23:52:02
hahahha..Po deshe mos dil vij vet ta ze deren...LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#131 ne: 19-08-2009, 23:53:53
bujrum bujrum ma merr dhe ate mashtrusin me vete se do e qeth zero fare LOL LOL LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12210
Lefter
#132 ne: 19-08-2009, 23:57:31
hahah..Mu kan shtuar mashtrusat...LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#133 ne: 20-08-2009, 00:04:59
doja te thoja puuuuuuuuu sa i shemtut do duket pa floke LOL LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#134 ne: 20-08-2009, 08:59:20
Miremengjesi pipell
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#135 ne: 20-08-2009, 09:04:27
,,ju qoft dite e mbare.. :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#136 ne: 20-08-2009, 09:05:50
Iken dhe pushimet :S...Oqean ckemi? :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#137 ne: 20-08-2009, 09:18:13
Hic Baby,,pushimet iken,kjo eshte,tani ne pune,, :D,,

Nga ty ckemi,,? :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#138 ne: 20-08-2009, 09:20:59
Po de me prit veren tjeter ^o) :D

Mire si pertace ma shume :d
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#139 ne: 20-08-2009, 09:32:06
ahahha,,

He se nga pushuimi e ke,, :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#140 ne: 22-08-2009, 09:19:43
Miremengjesi..fundj ave te kendshme
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#141 ne: 22-08-2009, 13:27:34
hello  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#142 ne: 22-08-2009, 13:33:54
doja te thoja asgje  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 892
 • Gjinia: Mashkull
fabio 30
#143 ne: 22-08-2009, 23:56:08
...se po kaloj mire...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#144 ne: 23-08-2009, 02:31:57
paqe  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#145 ne: 23-08-2009, 02:42:53
.... mirmengjes
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#146 ne: 23-08-2009, 02:52:06
mirmengjes dhe ty  :D ...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull
i huaj
#147 ne: 23-08-2009, 16:12:12
agjerim te lehte besimtarve te fesë Islame...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#148 ne: 23-08-2009, 19:27:24
Sot kam qene ne gjume gjithe diten..e naten??!!!!!!!!! ^o)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4146
Charlie
#149 ne: 23-08-2009, 19:31:35
Doja te thoja shyqyr njeher qe the kam qene ne gjume :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super