×

Ftoj per kafe ose caj...

· 6836 · 122269

Ftoj per kafe ose caj...

· 6836 · 122269

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#6825 ne: 10-08-2019, 08:11:11
Këto tjerët janë me pushime.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1526
 • Gjinia: Femer
Parloté
#6826 ne: 10-08-2019, 15:39:36
Gjumashi, SteriOtipi B, Passion, Erlehta, ☕️🍷🍺🍸🍹
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super x 1

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#6827 ne: 11-08-2019, 03:37:21
Gjumashi, SteriOtipi B, Passion, Erlehta, ☕️🍷🍺🍸🍹

Dhe ne kete orë e pi me kënaqësi 😁😘
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#6828 ne: 11-08-2019, 08:22:17
Gjumashi, SteriOtipi B, Passion, Erlehta, ☕️🍷🍺🍸🍹

Si do shkonte tani nje kafe.
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#6829 ne: 12-08-2019, 06:57:05
@Parloté @Passion @Mishel............... @erlehta @Max  @SteriOtipi B dhe ju të tjerët ajdeni.
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1526
 • Gjinia: Femer
Parloté
#6830 ne: 12-08-2019, 07:03:23
 :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 101
Passion
#6831 ne: 12-08-2019, 15:05:17
:)
Ku?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#6832 ne: 14-08-2019, 12:01:19
Kete kulufen erlehten....hahahah ahahaha
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#6833 ne: 15-08-2019, 12:34:41
Kete kulufen erlehten....hahahah ahahaha

Ehhh moj me vrap😁😁
😘
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7271
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#6834 ne: 16-08-2019, 13:39:16
Ka nai kafe dopio sufllaqe sot apo jo..:P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2106
Grens(Wiliams)
#6835 ne: 20-08-2019, 01:38:03
sot jo..po hudhu neser njehere se nuk i dihet :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super