×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Gjumashi
« ne: 09-06-2019, 11:01:36 »

...per gjume.
Postuar nga: Grens(Wiliams)
« ne: 09-06-2019, 00:57:43 »

te merresh me 7 gra dhe me nga 3 kalamaj secila..hajde gjej kohe po deshe
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 08-06-2019, 23:56:37 »

Te besh shume gjera brenda nje dite.... kjo e shtuna ishte nje dite e tille..😎😎🤓
Postuar nga: Charlie
« ne: 08-06-2019, 22:15:57 »

Nuk po mund ta dij si po gjej kohe te hyj ketu :D
Postuar nga: erlehta
« ne: 08-06-2019, 18:50:21 »

O kush do pije gjysme te forte 😁
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 08-06-2019, 17:09:32 »

Sot kam nderment ta relaksoj veten ....
Postuar nga: ßåßy ღ
« ne: 08-06-2019, 05:50:12 »

....per veten ...meditim  :D
Postuar nga: erlehta
« ne: 05-05-2019, 18:52:55 »

Gjej kohë por sërish nuk me mjafton 🤔
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 16-07-2012, 00:35:08 »

gjej kohen per mua!
Postuar nga: Pasion
« ne: 11-07-2012, 23:22:24 »

********
Edhe jeto jeten! :)

Nëse jeni duke jetuar drejt ju keni përfunduar me vdekjen, ju jeni tashmë shumë mirënjohës, të plotësuar.

Osho.

(Gjej kohe) e me pas vdis Passion :)

Ketu qendron e strategjia e te sfiduarit friken,pasi misioni i te jetuarit eshte kryer. :P