×

Post reply

Warning - while you were reading 20 new replies have been posted. You may wish to review your post.
Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 18-01-2020, 01:56:41 »

Po hë pra kur do vijnë 😂
Na ka ik e mishelka se ajo coc i gjen ca  :D
dite me te mira do vijne .... 🙃
Postuar nga: erlehta
« ne: 17-01-2020, 15:24:06 »

Ne ju duam edhe juve por edhe te tjerat mirese te vijne..:D

Po hë pra kur do vijnë 😂
Na ka ik e mishelka se ajo coc i gjen ca  :D
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 16-01-2020, 12:19:08 »

Ne ju duam edhe juve por edhe te tjerat mirese te vijne..:D
Postuar nga: Parloté
« ne: 16-01-2020, 08:09:43 »

na ikni e ju e mbetemi n’tako... lol

Ikim ne e vijnë tjera.. :D
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 15-01-2020, 22:35:08 »

Se përndryshe....?  :(
na ikni e ju e mbetemi n’tako... lol
Postuar nga: Parloté
« ne: 14-01-2020, 15:10:17 »

na kaq sa ju kemi mezi ju kemi... lol

Se përndryshe....?  :(
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 13-01-2020, 15:59:36 »

😂 mos u ngatërro që tani se bëhemi xheloze ne kategoria tjetër ...
na kaq sa ju kemi mezi ju kemi... lol
Postuar nga: Parloté
« ne: 11-01-2020, 16:28:10 »

Dhe me shume shaduri.. lol
😂 mos u ngatërro që tani se bëhemi xheloze ne kategoria tjetër ...
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 11-01-2020, 16:20:55 »

Dhe me shume shaduri.. lol
Postuar nga: Parloté
« ne: 11-01-2020, 15:58:21 »

Citim nga: SteriOtipi B elink=topic=42700.msg1322998#msg1322998 date=1578753649
Kemi pat plot, por e do vijne shume..:)
I presim krahëhapur 😁