×

Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi ....

· 9409 · 150689

Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi ....

· 9409 · 150689

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#125 ne: 27-06-2006, 14:49:23
për ke e kishe ti moj e pafytyre????  ;)

per te pafytyret LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
mishel
#126 ne: 27-06-2006, 14:59:58
epo njeri qe te puthi veten ty te kam pare une...hajt naten e mire ma befsh :perqafim :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4147
Charlie
#127 ne: 27-06-2006, 15:01:27
nje  puthje  per  kete  lart  :-* ...nese  e  pranon  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
capkenia korcare
#128 ne: 28-06-2006, 03:11:12
nje puthje per te gjthe
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#129 ne: 28-06-2006, 04:46:37
edhe nje puthje te madhe per ty capkene :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
capkenia korcare
#130 ne: 28-06-2006, 04:49:12
edhe nje per ty
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#131 ne: 28-06-2006, 04:50:38
tash mi dhe 2 nje ma heret edhe nje tash ndoshta me mundon LOL LOL  puthjet e tua shume te mire...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2905
 • Gjinia: Femer
Kinge
#132 ne: 28-06-2006, 08:25:30
nje puthje per ty................ :puth
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull
DragonFire
#133 ne: 28-06-2006, 11:47:47
per mu?? faleminderit shume :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5459
 • Gjinia: Mashkull
ibraim
#134 ne: 28-06-2006, 12:32:55
nje puthje per lisen :puth :lule
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2905
 • Gjinia: Femer
Kinge
#135 ne: 28-06-2006, 13:52:43
për mu?? faleminderit shumë :D

ku merr buken ti :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#136 ne: 28-06-2006, 13:54:15
nje puthje per mishelin  dhe .... :puth :puth
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Capkenja
#137 ne: 28-06-2006, 14:56:40
Ska puthje sot se jam me grip!
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12210
Lefter
#138 ne: 28-06-2006, 14:59:49
Ngjitma mu.... :D..Gripin
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Capkenja
#139 ne: 28-06-2006, 15:02:27
Erdha merre Lefto...Puthje per ty!
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Capkenja
#140 ne: 28-06-2006, 15:23:24
aha mendova per mua o dreq.Po ska gje se annen e kam shoqe moter po e mori ajo e marr dhe une!
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
rebelja~mistrece
#141 ne: 28-06-2006, 15:31:30
he se do ngeli edhe dicka per mua ap jo capkene????
pucccccccccccccc
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 19
kapetani79
#142 ne: 28-06-2006, 15:36:17
po per mua s'ka ngelur ndonje puthje
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
rebelja~mistrece
#143 ne: 28-06-2006, 15:38:16
nje puthje te madhe te madhe te madhe per kapetanin :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 19
kapetani79
#144 ne: 28-06-2006, 15:42:49
thanks
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
rebelja~mistrece
#145 ne: 28-06-2006, 15:45:02
po ti mua?????? :( :( :( :(
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
capkenia korcare
#146 ne: 29-06-2006, 03:34:31
s'me paska puthur njeri mua. Une sot puth te gjithe te gjithe :puth
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
rebelja~mistrece
#147 ne: 29-06-2006, 03:38:12
muuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaahhhhhhhhhhh
oho cu kenaqa..te puca ty capkene
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
capkenia korcare
#148 ne: 29-06-2006, 03:40:55
edhe une te puc anna
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7995
 • Gjinia: Femer
Lisa
#149 ne: 29-06-2006, 11:02:02
Machorin dhe te atin :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super