×

Kenaqem kur...

Kenaqem kur...

· 401 · 11640

 • Postime: 4261
Charlie
#75 ne: 27-09-2008, 16:41:53
Knaqem kur kjo sheh endrra me mua :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#76 ne: 27-09-2008, 16:48:10
Kenaqem kur..ky kujton se une shoh endrra me teee :D

 • Postime: 4261
Charlie
#77 ne: 27-09-2008, 16:50:59
Knaqem kur kjo me enderron mua te me kete afer :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#78 ne: 27-09-2008, 16:53:47
Kenaqem kurr...ky me kujton mua dhe e prek.. :D :D

 • Postime: 4261
Charlie
#79 ne: 27-09-2008, 16:54:59
Knaqem kur kjo mendon ne mu dhe .... :D :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#80 ne: 27-09-2008, 16:56:17
Kenaqem kurr...ky thote shii shiii... :D

 • Postime: 4261
Charlie
#81 ne: 27-09-2008, 16:57:45
Knaqem kur kjo thot mos brehh :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#82 ne: 27-09-2008, 17:00:04
Kenaqem kurr..ky thote loqka jem.. :D

 • Postime: 4261
Charlie
#83 ne: 27-09-2008, 17:01:23
Knaqem kur flas me te :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#84 ne: 27-09-2008, 17:03:55
Kenaqem kurr...flet ky me atë kënaqem edhe unë këtu.. :D

 • Postime: 4261
Charlie
#85 ne: 27-09-2008, 17:05:24
Knaqem me zerin e saj :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#86 ne: 27-09-2008, 17:07:14
Kenaqem kurrr....shyqyr qe e paska zerin e mire ajo e ketij :D

 • Postime: 4261
Charlie
#87 ne: 27-09-2008, 17:08:49
Knaqem me pranin e saj ketu :D :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#88 ne: 27-09-2008, 17:11:29
Kenaqem kurrr....me tregon mu ky se kush eshte ajoo :D

 • Postime: 4261
Charlie
#89 ne: 27-09-2008, 17:13:52
Knaqem kur kjo mundohet te mos e kuptoj se per ke eshte fjala :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#90 ne: 27-09-2008, 17:15:53
Kenaqem kurrr..ky me jep numrin e saj te tel :D

 • Postime: 4261
Charlie
#91 ne: 27-09-2008, 17:17:30
Knaqem kur kjo e ka ate numer :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#92 ne: 27-09-2008, 17:19:37
Kenaqem kurrr...gabohet ky se nuk e kam.. (?) :D

 • Postime: 4261
Charlie
#93 ne: 27-09-2008, 17:21:09
Knaqem kur kjo me ben me qesh :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#94 ne: 27-09-2008, 17:23:24
Kenaqem kurr...ky qesh pa arsye :D

 • Postime: 4261
Charlie
#95 ne: 27-09-2008, 17:24:11
Knaqem kur kjo qesh bashk me mua :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#96 ne: 27-09-2008, 17:33:16
Kenaqem kurr....i them I love u..atij...

 • Postime: 4261
Charlie
#97 ne: 27-09-2008, 17:35:47
Knaqem kur me thot ajo I love u :D
guest8255
#98 ne: 27-09-2008, 20:15:13
kenaqem kur jam prane zemres sime
mishel
#99 ne: 29-09-2008, 09:09:28
Kur jeta ime me thote fjale te embla....te merituara dhe te embla.... ;)