×

Kënga që po dëgjoj

· 14928 · 191940

Kënga që po dëgjoj

· 14928 · 191940

 • Postime: 253
Monique
#14575 ne: 27-03-2019, 11:57:03
me paska kap me kenge shqiptare :P

 • Postime: 253
Monique
#14576 ne: 27-03-2019, 12:59:34

 • Postime: 253
Monique
#14577 ne: 27-03-2019, 13:13:12

 • Postime: 7020
 • Gjinia: Femer
erlehta
#14578 ne: 27-03-2019, 13:15:13
Hungry Eyes
Eric Carmen

 • Postime: 31
 • Gjinia: Mashkull
Frank
#14579 ne: 27-03-2019, 13:17:12

 • Postime: 253
Monique
#14580 ne: 27-03-2019, 13:18:31
E mire te dal cik ne origjine LOL

 • Postime: 253
Monique
#14581 ne: 27-03-2019, 13:24:04

 • Postime: 253
Monique
#14582 ne: 27-03-2019, 13:41:22

 • Postime: 253
Monique
#14583 ne: 27-03-2019, 13:55:00

 • Postime: 3248
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#14584 ne: 28-03-2019, 10:05:57
Hauser | Second Waltz by Dmitri Shostakovich

 • Postime: 253
Monique
#14585 ne: 28-03-2019, 10:19:42

 • Postime: 253
Monique
#14586 ne: 01-04-2019, 09:34:02

 • Postime: 7020
 • Gjinia: Femer
erlehta
#14587 ne: 01-04-2019, 17:43:43
Danza Kuduro.
Don Omar

 • Postime: 253
Monique
#14588 ne: 02-04-2019, 13:33:47

 • Postime: 12743
Mishel...............
#14589 ne: 03-04-2019, 13:11:21

 • Postime: 26269
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#14590 ne: 11-04-2019, 08:23:35

 • Postime: 12743
Mishel...............
#14591 ne: 11-04-2019, 09:01:01

 • Postime: 7020
 • Gjinia: Femer
erlehta
#14592 ne: 11-04-2019, 16:36:40
George Ezra ...Hold my girl

 • Postime: 12743
Mishel...............
#14593 ne: 11-04-2019, 16:55:57

 • Postime: 1749
 • Gjinia: Femer
Parloté
#14594 ne: 07-05-2019, 11:20:38

 • Postime: 210
Passion
#14595 ne: 07-05-2019, 12:44:27

 • Postime: 26269
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#14596 ne: 15-05-2019, 15:54:57

 • Postime: 26269
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#14597 ne: 15-05-2019, 16:21:12
Qenkam per Rock sot

 • Postime: 210
Passion
#14598 ne: 15-05-2019, 17:34:09

 • Postime: 7433
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#14599 ne: 15-05-2019, 22:46:58
Ra faja prej Fiku... verisoni superremix kendon dyshe me Fajen dhe Lal Fiku... lol
 

kenga magjike cmimet

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 21:30:09
nga InfoZ
Kenga Haziri (Lajme, info, foto, video)

Nisur nga InfoZRubrika Vipat Shqiptare

Postimi i fundit 27-05-2020, 00:10:56
nga M A X
Kenga Magjike 2019

Nisur nga M A XRubrika Festivale dhe Koncerte

Postimi i fundit 14-12-2019, 08:49:49
nga Gjumashi
Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality

Nisur nga gruuveRubrika Muzikë Shqip

Postimi i fundit 27-12-2013, 13:24:30
nga djhenri
Kenga Magjike 2012

Nisur nga DoraRubrika Muzikë Shqip

Postimi i fundit 24-09-2012, 15:56:51
nga Dora