×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Mishel...............
« ne: 05-06-2019, 11:51:55 »

Ne gjume qe kur te zgjohet te ndryshoj pozicion :P
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 05-06-2019, 07:59:19 »

Ne maliq :D
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 05-06-2019, 03:28:37 »

I dashke dhe në gadishmëri. 😂
nuk kam ndrryshuar qendrim as atehere as tani...;)
Postuar nga: SwEeTNeSs
« ne: 05-06-2019, 03:13:29 »

Mo me lodh aq shume po silli ketu . ;) :P

I dashke dhe në gadishmëri. 😂
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 02-04-2019, 18:49:39 »

Mo me lodh aq shume po silli ketu . ;) :P
Postuar nga: erlehta
« ne: 02-04-2019, 18:02:20 »

😂😂😂😂
Te gjej cupa do e nisim 😁
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 02-04-2019, 18:00:49 »

He pra se o bom lomsh me duble indentitet.. Do vine robt e tjere ketu apo si e kane hallin. LOL
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 02-04-2019, 17:26:49 »

Do i coja te dy ne identitet :P
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 02-04-2019, 17:26:19 »

LOL

Shife e ma rezervo icik . ;)
Postuar nga: Monique
« ne: 02-04-2019, 17:25:38 »

Kush e ka pa thuaj....lol

Me kujto neser po sbesoj se ishte nr i bukur ai :)