×

Kete siper do e nisim ne...

Kete siper do e nisim ne...

· 6210 · 100103

 • Postime: 260
Monique
#6200 ne: 02-04-2019, 17:25:38
Kush e ka pa thuaj....lol

Me kujto neser po sbesoj se ishte nr i bukur ai :)

 • Postime: 7276
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#6201 ne: 02-04-2019, 17:26:19
LOL

Shife e ma rezervo icik . ;)

 • Postime: 12738
Mishel...............
#6202 ne: 02-04-2019, 17:26:49
Do i coja te dy ne identitet :P

 • Postime: 7276
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#6203 ne: 02-04-2019, 18:00:49
He pra se o bom lomsh me duble indentitet.. Do vine robt e tjere ketu apo si e kane hallin. LOL

 • Postime: 6715
 • Gjinia: Femer
erlehta
#6204 ne: 02-04-2019, 18:02:20
😂😂😂😂
Te gjej cupa do e nisim 😁

 • Postime: 7276
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#6205 ne: 02-04-2019, 18:49:39
Mo me lodh aq shume po silli ketu . ;) :P

 • Postime: 4008
 • Gjinia: Femer
SwEeTNeSs
#6206 ne: 05-06-2019, 03:13:29
Mo me lodh aq shume po silli ketu . ;) :P

I dashke dhe në gadishmëri. 😂

 • Postime: 7276
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#6207 ne: 05-06-2019, 03:28:37
I dashke dhe në gadishmëri. 😂
nuk kam ndrryshuar qendrim as atehere as tani...;)

 • Postime: 3137
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#6208 ne: 05-06-2019, 07:59:19
Ne maliq :D

 • Postime: 12738
Mishel...............
#6209 ne: 05-06-2019, 11:51:55
Ne gjume qe kur te zgjohet te ndryshoj pozicion :P