×

Ku ndodheni tani, me ke dhe cfare po beni?

· 1641 · 23530

Ku ndodheni tani, me ke dhe cfare po beni?

· 1641 · 23530

 • Postime: 12738
Mishel...............
#1625 ne: 06-06-2019, 22:52:47
Na mi na..perralla do shoh?

Lere se do zgjedh vete lol
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#1626 ne: 07-06-2019, 06:29:21
Bed ..duke lexu Zerion....po pertoj te behem gati per pune
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#1627 ne: 07-06-2019, 10:12:34
Ne zyre , me laptopin, dhe po shkruaj ne zerion :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#1628 ne: 07-06-2019, 10:46:57
Npune
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#1629 ne: 08-06-2019, 05:46:31
Krevat ..early bird  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull
Cami
#1630 ne: 13-06-2019, 21:15:15
Me mendje larg nga ketu e ne realitet jam ketu ne Austri
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 101
Passion
#1631 ne: 15-06-2019, 09:24:55
5;30 jam zgjuar.

Nga me qellon qe sa here me del nje pune qe me duhet domosdoshmerisht ndihme,mungojne ata qe duhet te me ndihmojne.
 :)


Sapo erdha e u ula te puna. :)

Jam djersit me sahah.  :S
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7271
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#1632 ne: 18-06-2019, 19:23:15
Ne pune me veten punoj...😁😎
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#1633 ne: 18-06-2019, 21:49:30
Ne krevat  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 101
Passion
#1634 ne: 18-06-2019, 21:51:13
Ne krevat  :D

Je tuj thon se do flesh ?? :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#1635 ne: 18-06-2019, 21:54:19
Jo jo thjesht po pushoj kembet 😁😁
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7271
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#1636 ne: 18-06-2019, 22:00:01
Pune punoj pune qe duhen punu..😁👻
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#1637 ne: 19-06-2019, 14:44:13
Ne zyre me kolegun, po bisedojme per ditet te vazhdime cfare pune kemei. :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2106
Grens(Wiliams)
#1638 ne: 21-08-2019, 00:07:16
 :-[ :-[
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#1639 ne: 21-08-2019, 08:13:39
Pres te pije kafen e dyte te hapen syt lol
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4147
Charlie
#1640 ne: 24-08-2019, 15:55:06
Ne shtepi, me persona qe m'duan dhe i dua :D cfare po bej ? Nuk eshte pune per tu treguar :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super