×

Kujt nga forumi kishit dashur ti ja fusni shpullë!!!

Kujt nga forumi kishit dashur ti ja fusni shpullë!!!

· 2880 · 59852

  • Postime: 2161
Grens(Wiliams)
#2875 ne: 21-08-2019, 23:31:44
jam tip ledhatues,asnjere nuk gjuaj me shpull njeri :P...rrall here mund perdor ndonje Leve hekuri apo ndonje tulle :D

  • Postime: 4224
Charlie
#2876 ne: 07-09-2019, 12:05:49
Ketij siper nje shpulle do te kishte mjaftu, edhe ashtu eshte lodhur :D

  • Postime: 2161
Grens(Wiliams)
#2877 ne: 07-09-2019, 19:22:15
imagjino me te ra shpull ti...pupupupupupupu pu,duhet me vra veten dhe gjithe lagjen biles :S

  • Postime: 1736
  • Gjinia: Femer
Parloté
#2878 ne: 07-09-2019, 19:46:12
Atyre që u larguan.

  • Postime: 4224
Charlie
#2879 ne: 07-09-2019, 20:07:27
Williii i wanna slap you harder  LOL