×

Kush eshte e/i eksituar te postoje ketu....... :P

Kush eshte e/i eksituar te postoje ketu....... :P

· 232 · 4532

 • Postime: 3779
 • Gjinia: Femer
Misss
#25 ne: 27-05-2009, 01:21:13
........Paske pas hall per vete ti mo Tipi LOL LOL LOL

 • Postime: 7433
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#26 ne: 27-05-2009, 01:21:58
halli me hall del. thote autori dmth une. :P

 • Postime: 12234
Lefter
#27 ne: 27-05-2009, 01:22:24
hahahahahaha......P ajtohem pajtohem.... :D

 • Postime: 30
 • Gjinia: Mashkull
chorri
#28 ne: 27-05-2009, 01:23:20
rofte mali tora bora LOL

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#29 ne: 27-05-2009, 01:23:35
mos eshte kjo misss  :D

 • Postime: 3779
 • Gjinia: Femer
Misss
#30 ne: 27-05-2009, 01:23:55
Nuk dua te postoj.me.... LOL LOL :P

 • Postime: 3779
 • Gjinia: Femer
Misss
#31 ne: 27-05-2009, 01:24:45
ahahah Shejtanke vetem kapelen nuk e kam vene..... LOL LOL

 • Postime: 7433
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#32 ne: 27-05-2009, 01:24:46
mos eshte kjo misss  :D
  hiqe foton se do ma lesh lefton dhe chorrin tere naten tekkjo tema. LOL LOL

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#33 ne: 27-05-2009, 01:26:00
ja se kam e 1 pa kapele po me pizhama shife pak LOL

 • Postime: 12234
Lefter
#34 ne: 27-05-2009, 01:26:03
mos eshte kjo misss  :D


Yhaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa.... ......... :D

 • Postime: 7433
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#35 ne: 27-05-2009, 01:26:41
ja se kam e 1 pa kapele po me pizhama shife pak LOL
po ti avash avash po na e zbath fare moj. LOL LOL LOL

 • Postime: 3779
 • Gjinia: Femer
Misss
#36 ne: 27-05-2009, 01:27:25
Shejtanke futi brenda shpejt LOL LOL :P

 • Postime: 30
 • Gjinia: Mashkull
chorri
#37 ne: 27-05-2009, 01:28:13
  hiqe foton se do ma lesh lefton dhe chorrin tere naten tekkjo tema. LOL LOL

rofte tema e tipit poshte charli poshte leftoja  LOL

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#38 ne: 27-05-2009, 01:28:28
hahahaa skam me te tjera se ka minorena mbrapa gardhit e na shikojne LOL

 • Postime: 7433
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#39 ne: 27-05-2009, 01:28:48
mos permend emra kafshes ti chorri. LOL LOL LOL

 • Postime: 12234
Lefter
#40 ne: 27-05-2009, 01:48:47
Uffffffffffffffffff fffffffffffff...... .......... :D

 • Postime: 7433
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#41 ne: 27-05-2009, 01:49:20
ohooooooooooooooooo :D

 • Postime: 12234
Lefter
#42 ne: 27-05-2009, 01:51:54
hahhha...Po me duket vetja si ne fund te detit....LOL

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#43 ne: 27-05-2009, 01:52:09
yyyyyyyyyyyyyyyy LOL

 • Postime: 3779
 • Gjinia: Femer
Misss
#44 ne: 27-05-2009, 01:54:42
 LOL LOL LOL

Lefto duhet te jete efekti NANO :P

 • Postime: 12234
Lefter
#45 ne: 27-05-2009, 01:55:35
hahahha...Jo eshte efekti i koalicionit....LOL LOL

 • Postime: 3779
 • Gjinia: Femer
Misss
#46 ne: 27-05-2009, 02:01:22
Me ke me Salen :D

 • Postime: 30
 • Gjinia: Mashkull
chorri
#47 ne: 27-05-2009, 02:02:53
miss i love u :D LOL keshtu goca mashtrohet ooo ju cuna :D

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#48 ne: 27-05-2009, 02:03:25
po shefi faleminderit qe na e mesove LOL LOL

 • Postime: 7433
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#49 ne: 27-05-2009, 02:03:54
ore duhet me e eksitu se per me e mashtru duhet me hap teme tjeter LOL LOL LOL
 

kush jam une ese filozofike

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 21:36:34
nga InfoZ
kush eshte gani bardha

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 21:22:24
nga InfoZ
kush eshte gani bardha

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 19:53:24
nga InfoZ
Albin Kurti eshte shpresa e Kosoves, po shpresa e Shqiperise kush eshte?

Nisur nga albinalbanRubrika Shqiptaria

Postimi i fundit 07-05-2020, 14:43:57
nga albinalban
Kush eshte Mehdiu, qe pritet te vije?

Nisur nga M A XRubrika Libraria Islame

Postimi i fundit 07-05-2020, 14:04:38
nga M A X