×

Me acaron......?

Me acaron......?

· 589 · 12810

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull
whitesnake
#575 ne: 15-03-2012, 15:16:08
Kur ka  tradhti  :D

 • Postime: 1575
 • Gjinia: Femer
Parloté
#576 ne: 15-03-2012, 18:24:11
Më acaron momenti kur më japin të drejtë, e unë në fakt dua të jem gabim.

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#577 ne: 15-03-2012, 18:36:21
zilja qe me zgjon nga gjumi

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#578 ne: 15-03-2012, 22:38:06
...njerezit qe perplasin buzet kur hane dicka  :-[ ^o) :D

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#579 ne: 15-02-2013, 22:32:55
fjala e thene e nderlikuar

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#580 ne: 15-02-2013, 22:40:14
kjo pucrra ke faqja

 • Postime: 12738
Mishel...............
#581 ne: 15-02-2013, 22:54:18
Me acaron kjo pagjumesi

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#582 ne: 15-02-2013, 23:19:59
drita e lapit

 • Postime: 12738
Mishel...............
#583 ne: 15-02-2013, 23:20:59
Me acaron kjo kenga qe ka ndez njeri

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#584 ne: 15-02-2013, 23:43:10
Buzeqeshja e vjerres kur i qoj kafen

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#585 ne: 15-02-2013, 23:45:19
Buzeqeshja e vjerres kur i qoj kafen


buzeqeshja, he... lol

 • Postime: 12738
Mishel...............
#586 ne: 15-02-2013, 23:46:58
Fakti qe kush hallexhi martohet ne ket pleviti dhe le dynjone pa gjume

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#587 ne: 15-02-2013, 23:47:50
Fakti qe kush hallexhi martohet ne ket pleviti dhe le dynjone pa gjume

nonji qe ka len grun me barre

 • Postime: 12738
Mishel...............
#588 ne: 15-02-2013, 23:49:14
Uleriska fort dreqi...qeka burre zamoni edhe ahengut ia dhiska