×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: erlehta
« ne: 04-11-2019, 21:39:13 »

Anon, Netflix ☺️
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 04-11-2019, 14:02:54 »

..akoma nuk ke heq dore nga alkoli??? :D

E kam shtuar me shume LOL
Postuar nga: Grens(Wiliams)
« ne: 01-11-2019, 16:11:51 »

Hengra dreke, po me ka zene buka ,me keq se alkoli....oiii
..akoma nuk ke heq dore nga alkoli??? :D
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 01-11-2019, 12:46:47 »

Hengra dreke, po me ka zene buka ,me keq se alkoli....oiii
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 31-10-2019, 10:45:50 »

@M A X ne Turizem, nentori eshte muaj me i qete, dhe per ate po e mbyllim tani, dhe mendojm per 2020 :D
Postuar nga: Charlie
« ne: 30-10-2019, 19:46:25 »

Lexoja ca postime  ketu te 2006-2008 :D :D
Postuar nga: Grens(Wiliams)
« ne: 29-10-2019, 17:35:13 »

me planet e te ardhmes se larget... :S
Postuar nga: M A X
« ne: 29-10-2019, 10:38:35 »

Shume shpejt po mbyllke vitin😄
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 29-10-2019, 10:11:55 »

Hic, po merrem me disa faktura, po pergatitemi te mbyllim vitin :D
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 26-10-2019, 18:33:51 »

Sa u zgjova...:) me duhet nje kafe te me kthjellohet shikimi...:)