×

Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕

· 383 · 3724

Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕

· 383 · 3724

 • Postime: 7271
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#125 ne: 15-05-2019, 13:00:28
Miremengjesi piplla..😎
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#126 ne: 17-05-2019, 07:18:52
Miremengjesni kush bën kafe sot?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 101
Passion
#127 ne: 17-05-2019, 07:51:28
Miremengjesi!


 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#128 ne: 17-05-2019, 09:15:16
Miremengjes
 
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2106
Grens(Wiliams)
#129 ne: 17-05-2019, 10:34:28
 :detari..mire se ju rigjeta
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1526
 • Gjinia: Femer
Parloté
#130 ne: 21-05-2019, 07:01:55
Mirmëngjesi  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#131 ne: 21-05-2019, 07:17:38
Miremengjesi te gjitheve ☺️
Si ma bet gjumin 😁
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 101
Passion
#132 ne: 21-05-2019, 08:27:07
Miremengjesi.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#133 ne: 21-05-2019, 08:28:03
Une me sy mbyllur :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#134 ne: 21-05-2019, 09:39:51
Miremengjes Zerista🚀
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#135 ne: 21-05-2019, 10:48:10
Mgjesi njerez :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1526
 • Gjinia: Femer
Parloté
#136 ne: 23-05-2019, 06:43:27
Mirëmëngjesi gjithëve  :)
Ditë të mbarë, kush me kafe, kush në pun e tjerët në gjum... :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#137 ne: 23-05-2019, 08:18:37
Ajdeni kush do nje Espresso? • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#138 ne: 23-05-2019, 10:31:10
Mirmengjesi o me te miret e virtualiteteve kudo ne bote :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7271
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#139 ne: 23-05-2019, 15:21:44
Mirmjes o Sheli qit meti llapa jasht..🤣😂😜
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#140 ne: 27-05-2019, 09:20:10
Miremengjesni te gjitheve :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#141 ne: 28-05-2019, 09:28:53
Guten Morgen☕
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 101
Passion
#142 ne: 28-05-2019, 12:24:31
Miredita te gjithe. :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super x 1

 • Postime: 1526
 • Gjinia: Femer
Parloté
#143 ne: 03-06-2019, 07:55:03
Mirëmëngjesi të gjithëve  ☀️
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#144 ne: 03-06-2019, 10:18:42
Godmorgen, Parloté🌞
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 101
Passion
#145 ne: 03-06-2019, 10:33:13
Miremengjesi o te mire. :)
Kete te fundit e thote Mishel. :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7271
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#146 ne: 03-06-2019, 18:54:04
An tung burra e gra ..😀😎😎
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 776
 • Gjinia: Mashkull
Dalber
#147 ne: 04-06-2019, 01:56:43
Pershendetje kalamaja 😁
Na paskerkish mar malli  per Zerin
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#148 ne: 04-06-2019, 07:24:21
Miremengjes plako. Dhe Gezuar Bajramin.
Si na rigjete?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1526
 • Gjinia: Femer
Parloté
#149 ne: 04-06-2019, 08:59:04
Mirëmëngjesi të gjithëve dhe Gëzuar Bajramin edhe nga unë  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super