×

Post reply

Warning - while you were reading 447 new replies have been posted. You may wish to review your post.
Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 04-05-2020, 10:09:36 »

Miremengjesi. Fillimjave te kendshme dhe jave te mbare🙏👍
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 04-05-2020, 05:50:59 »

Miremengjes dhe një javë të mbarë. Shpresoj te largohet sa do pakë karantina.
Postuar nga: erlehta
« ne: 29-04-2020, 07:26:17 »

Guten Morgen :perqafim
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 27-04-2020, 08:22:01 »

Miremengjes. Ju deshiroje nje jave te mbare dhe te qeshur. :)
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 26-04-2020, 13:26:33 »

Mirdita si jeni? Si kaluat kete fundjave?
Postuar nga: erlehta
« ne: 25-04-2020, 07:37:51 »

Miremengjesi  :perqafim
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 22-04-2020, 10:53:18 »

miredita dhe nga ana ime:d
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 20-04-2020, 16:07:19 »

Miremngjes, pardje bore ketej dje behar sot shi.. lol
Postuar nga: erlehta
« ne: 20-04-2020, 06:42:06 »

Miremengjesi, ketej shiu pa pushim
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 19-04-2020, 18:49:40 »

Mirëmbrëma.ketu me djelle.