×

Post reply

Warning - while you were reading 455 new replies have been posted. You may wish to review your post.
Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Parloté
« ne: 04-06-2020, 13:27:17 »

Mirdita 🙂
Postuar nga: erlehta
« ne: 04-06-2020, 07:11:56 »

Miremengjesi  :perqafim
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 03-06-2020, 14:52:27 »

Mjesi nga cila ane Te doni..:P
Postuar nga: Passion
« ne: 03-06-2020, 07:18:25 »

Mirëmëngjesi e nga kjo ane. :)
Postuar nga: erlehta
« ne: 03-06-2020, 07:11:17 »

Guten Morgen  :perqafim :perqafim
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 02-06-2020, 14:55:08 »

Mirmjesi piplla.:)
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 02-06-2020, 09:03:53 »

Miremengjes. Kaloni bukur sot.
Postuar nga: Parloté
« ne: 02-06-2020, 08:27:22 »

Mirëmëngjesi 🙂
Postuar nga: M A X
« ne: 04-05-2020, 10:09:36 »

Miremengjesi. Fillimjave te kendshme dhe jave te mbare🙏👍
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 04-05-2020, 05:50:59 »

Miremengjes dhe një javë të mbarë. Shpresoj te largohet sa do pakë karantina.