×

Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕

Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕

· 946 · 22619

 • Postime: 253
Monique
#25 ne: 28-03-2019, 08:21:47
 


Mgjesi o popull...kush do urdheroj te ulerasi ,te porosis kafete LOL

 • Postime: 7043
 • Gjinia: Femer
erlehta
#26 ne: 28-03-2019, 08:23:32
Ne kafene punon ti moj 😂😂

 • Postime: 3250
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#27 ne: 28-03-2019, 08:26:13
Miremengjesni, Ajdeni se ju jap une sot kafe :)

 • Postime: 31
 • Gjinia: Mashkull
Frank
#28 ne: 28-03-2019, 08:28:34
Mirmengjes dhe nga une.

 • Postime: 7043
 • Gjinia: Femer
erlehta
#29 ne: 28-03-2019, 08:31:21
Frank te marte e mira 😂😂

 • Postime: 31
 • Gjinia: Mashkull
Frank
#30 ne: 28-03-2019, 08:38:10
I kam hyre punes qe me mjes, i nderrova 3 kondensatore fuqie Monique se benin zhurme.🤣🤣🤣🤣🤣

 • Postime: 253
Monique
#31 ne: 28-03-2019, 08:48:24
Ne kafene punon ti moj 😂😂

Dita fillohet me kafe...akoma skam fillu si kamariere jo LOL

 • Postime: 253
Monique
#32 ne: 28-03-2019, 08:49:38
I kam hyre punes qe me mjes, i nderrova 3 kondensatore fuqie Monique se benin zhurme.🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahhahh i paske fuqizu mire .....LOL

 • Postime: 253
Monique
#33 ne: 29-03-2019, 07:44:03
Mirmengjesi zerista......

 
Si ma gdhivet?

 • Postime: 7043
 • Gjinia: Femer
erlehta
#34 ne: 30-03-2019, 06:38:50
Miremengjesi 😘

 • Postime: 3250
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#35 ne: 30-03-2019, 08:22:07
Miremengjesni.

 • Postime: 27104
 • Gjinia: Mashkull
Berni
#36 ne: 30-03-2019, 10:03:40
Miredita😝

 • Postime: 1
Biku007
#37 ne: 30-03-2019, 10:44:33
Miredita apo seshte kohe e bukur sot. :D

 • Postime: 253
Monique
#38 ne: 30-03-2019, 13:28:51
He zeus ne cilen maje ke ndalur e po sodit lol
E ke lene Heren si pemethyme , ne kerkim te Afrodhites lol

 • Postime: 7043
 • Gjinia: Femer
erlehta
#39 ne: 31-03-2019, 10:35:32
Mirëmëngjesi 😗
Te gjithë flini 😆

 • Postime: 253
Monique
#40 ne: 31-03-2019, 10:50:27
Mgjesi me kete oren e re ....:P

 • Postime: 26403
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#41 ne: 31-03-2019, 12:52:08
Miremengjesi ose miredita

PS: Jam duke u marr me punime, kshu qe mos u habisni nga rremuja dhe mosaktiviteti im :D

 • Postime: 31
 • Gjinia: Mashkull
Frank
#42 ne: 01-04-2019, 07:40:43
Mirmengjesi Njerez te mire!

 • Postime: 7043
 • Gjinia: Femer
erlehta
#43 ne: 01-04-2019, 07:46:13
Miremengjesi 😘

 • Postime: 3250
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#44 ne: 01-04-2019, 08:17:26
Miremengjesni kush eshte per nje kafe :D

 • Postime: 253
Monique
#45 ne: 01-04-2019, 09:12:13
Mirmengjesi dhe gezuar 1 Prillin :P

 • Postime: 7441
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#46 ne: 01-04-2019, 15:10:50
Gjesi o njerez te mire . :D

 • Postime: 253
Monique
#47 ne: 01-04-2019, 15:44:25
Tipi ku je ku je ??? LOL

 • Postime: 7441
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#48 ne: 01-04-2019, 16:00:03
Tu ujit lulet me zorre ne dore. LOL

 • Postime: 253
Monique
#49 ne: 01-04-2019, 16:10:53
Larg zorren nga lulja ime se e ujis vete LOL