×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Select Prefix:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Shkruaj germat qe shihni ne figure
Degjoi germat / Kerko nje tjeter figure

Shkruaj germat qe shihni ne figure:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Parloté
« ne: 19-06-2019, 11:32:20 »

E heq D-ne nqs vjen me shpesh  :D

Ndryshe   >< ><


 :perqafim :perqafim

🤗🤗
Postuar nga: Passion
« ne: 19-06-2019, 10:44:31 »

E heq D-ne nqs vjen me shpesh  :D

Ndryshe   >< ><


 :perqafim :perqafim
Postuar nga: Parloté
« ne: 19-06-2019, 10:26:37 »

Kush po ankohet vec per vonesen ?  :(

Jini e dembel  :D

 Hiqe d-në në dembel dhe e qëllon 100%  :D

Ke të drejtë e lam zerion pas dore :-[
Postuar nga: Passion
« ne: 19-06-2019, 10:15:27 »

Jojo:

Mirë paradita. Jemi té vonshëm 🙂

Kush po ankohet vec per vonesen ?  :(

Jini e dembel  :D
Postuar nga: Parloté
« ne: 19-06-2019, 09:55:16 »

 Jojo:

Mirë paradita. Jemi té vonshëm 🙂
Postuar nga: Passion
« ne: 19-06-2019, 09:09:45 »

Miremengjesni si jeni?

Kan ik or vlla kta zeristet.

Vec un i jam besnik. :P

Heret pushimet nisen.

Mire falemindeit Gjumashi. :)

Ti si je?
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 19-06-2019, 09:05:20 »

Miremengjesni si jeni?
Postuar nga: Passion
« ne: 19-06-2019, 08:33:17 »

Miremengjesi Max.
Miremengjesi zëristë. :)
Postuar nga: M A X
« ne: 19-06-2019, 08:05:23 »

Good Morning Albania🌄🌅
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 18-06-2019, 12:47:52 »

Good miremengjesi te gjitheve :D :engjell: