Zerion

@Zerion => Café "Zerion" ツ => Teme e nisur nga: Monique ne 26-03-2019, 07:45:52

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Monique ne 26-03-2019, 07:45:52
Mgjesi o njerez te mire....

 
 
:perqafim

Me nje kafe dhe do biseda fillohet dita

Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 26-03-2019, 07:47:57
Miremengjesi mirëmëngjesi..
😍
Turke apo Express me 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Frank ne 26-03-2019, 07:53:28
Mirmengjesi, nje kafe trimash per mu ju lutem 🤪🤪🤪
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: DinoZ ne 26-03-2019, 08:14:24
Mirmengjes te gjith ju qe jeni ngritur ne pik te mjezit  :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 26-03-2019, 08:22:46
Ore 8:20 re, ca pike mjezi?
Miremengjes

 
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 26-03-2019, 08:31:00
Max ce ke ate makjato te shpajfme qe ke vu lol

Hajde bujrum :P


Ps: Max akoma kjo ul madhesine e fotos....ehhh lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 26-03-2019, 08:31:43
Mirmengjesi, nje kafe trimash per mu ju lutem 🤪🤪🤪

Hajde se vetrm jam tu e pi or ti..nisu lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 26-03-2019, 08:35:06
@Monique ku me dalin mua ato minikafet. Nje qyp si ky me ngop :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 26-03-2019, 08:36:37
Ore rregullo rezolucionin e fotove se nuk ve dot foto hhaahah
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 26-03-2019, 08:51:47
Une e vura me PC. haha
ok, se do e shoh tani
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 26-03-2019, 09:15:55
  [ You are not allowed to view attachments ]  

Ja te bej prova pasi e bera resize
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 26-03-2019, 09:29:01
Miremengjesni dhe nga ana ime. Kush eshte per nje kafe :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 26-03-2019, 09:30:51
+1 Gjumashi
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 26-03-2019, 09:36:24
Ma jep i cigare, se m'bane per duhan.  :D :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 26-03-2019, 09:45:47
Hajde Max , dhe mos e kalo ne ves LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 26-03-2019, 15:14:49
Sa kafe keni pire deri tani bre 😄
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 26-03-2019, 16:50:39
Sa kafe keni pire deri tani bre 😄

Unë deri sa jam në punë pi mbi 6
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 26-03-2019, 16:51:32
Une te e treta e sosa per sot....neser ec se folna

Erlehta ke nda mendjen me na pyt per cdo vakt???? LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 26-03-2019, 17:14:43
Kafe ne dreke ofroni ju apo aq ishte buxheti ... :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 26-03-2019, 17:18:53
Ske faj Tipi , ti atje e ke mengjes..ne ketej pasdite

Max meqe e nise me dorovitje , plase doren lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 26-03-2019, 17:21:28
Ske faj Tipi , ti atje e ke mengjes..ne ketej pasdite

Max meqe e nise me dorovitje , plase doren lol
Moj edhe ketu dreke eshte se mengjesi iku me kohe e me vakt. :D
Bilemi do ha dreken (sallate jeshile me cic pule) lol

p.s keshtu eshte kur hyp ne peshe pa dashje, LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 26-03-2019, 17:22:55
Zeri e ka fajin..tani sprint te ulim dhjamin e 5 viteve lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 27-03-2019, 08:00:45
Mirmengjesi to All

Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Frank ne 27-03-2019, 08:03:51
Mirmengjes te dashur forumiste dhe ju te dashura.🤪🤪🤪
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 27-03-2019, 08:11:17
Miremengjesni
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 28-03-2019, 08:21:47
   [ You are not allowed to view attachments ]  

Mgjesi o popull...kush do urdheroj te ulerasi ,te porosis kafete LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 28-03-2019, 08:23:32
Ne kafene punon ti moj 😂😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 28-03-2019, 08:26:13
Miremengjesni, Ajdeni se ju jap une sot kafe :)

Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Frank ne 28-03-2019, 08:28:34
Mirmengjes dhe nga une.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 28-03-2019, 08:31:21
Frank te marte e mira 😂😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Frank ne 28-03-2019, 08:38:10
I kam hyre punes qe me mjes, i nderrova 3 kondensatore fuqie Monique se benin zhurme.🤣🤣🤣🤣🤣
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 28-03-2019, 08:48:24
Ne kafene punon ti moj 😂😂

Dita fillohet me kafe...akoma skam fillu si kamariere jo LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 28-03-2019, 08:49:38
I kam hyre punes qe me mjes, i nderrova 3 kondensatore fuqie Monique se benin zhurme.🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahhahh i paske fuqizu mire .....LOL

Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 29-03-2019, 07:44:03
Mirmengjesi zerista......

  [ You are not allowed to view attachments ]  

https://youtu.be/TvWbe4ydXlQ

Si ma gdhivet?
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 30-03-2019, 06:38:50
Miremengjesi 😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 30-03-2019, 08:22:07
Miremengjesni.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Berni ne 30-03-2019, 10:03:40
Miredita😝
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Biku007 ne 30-03-2019, 10:44:33
Miredita apo seshte kohe e bukur sot. :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 30-03-2019, 13:28:51
He zeus ne cilen maje ke ndalur e po sodit lol
E ke lene Heren si pemethyme , ne kerkim te Afrodhites lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 31-03-2019, 10:35:32
Mirëmëngjesi 😗
Te gjithë flini 😆
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 31-03-2019, 10:50:27
Mgjesi me kete oren e re ....:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 31-03-2019, 12:52:08
Miremengjesi ose miredita

PS: Jam duke u marr me punime, kshu qe mos u habisni nga rremuja dhe mosaktiviteti im :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Frank ne 01-04-2019, 07:40:43
Mirmengjesi Njerez te mire!
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 01-04-2019, 07:46:13
Miremengjesi 😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 01-04-2019, 08:17:26
Miremengjesni kush eshte per nje kafe :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 01-04-2019, 09:12:13
Mirmengjesi dhe gezuar 1 Prillin :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 01-04-2019, 15:10:50
Gjesi o njerez te mire . :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 01-04-2019, 15:44:25
Tipi ku je ku je ??? LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 01-04-2019, 16:00:03
Tu ujit lulet me zorre ne dore. LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 01-04-2019, 16:10:53
Larg zorren nga lulja ime se e ujis vete LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 01-04-2019, 16:22:04
Lulja jote do zorre zjarrfksim, me presion te larte. LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Monique ne 01-04-2019, 16:23:59
hahahahaha uuuu jalla , foli kompetenti :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 06-04-2019, 09:10:04
Miremengjesi 😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 06-04-2019, 09:19:13
Mgjesi :*
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 06-04-2019, 10:39:33
Mirmengjes
Qe kafja
 
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 06-04-2019, 21:01:03
Kjo kafja u ngri :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 06-04-2019, 23:24:29
Sa kafe kemi pi sa te ngrinte kjo LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 06-04-2019, 23:27:34
Mendova i her mos e ke len per iced coffee :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Frank ne 07-04-2019, 08:02:19
Mirmengjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 07-04-2019, 09:50:42
  [ You are not allowed to view attachments ]  


Mgjesi nga liqeni
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 07-04-2019, 11:05:48
Miremengjesni nga Liqeni
  [ You are not allowed to view attachments ]  
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 07-04-2019, 11:51:11
Mirëmëngjesi 😗
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 07-04-2019, 11:51:44
Tani qenka për miredita 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 09-04-2019, 08:31:34
Mjesi.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 09-04-2019, 16:28:01
ola muchacos. LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 09-04-2019, 16:31:35
Hola
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 09-04-2019, 17:58:47
Check point lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 09-04-2019, 19:16:26
LAjmet nga shqiperia na e bejne mengjesin shume euforik. LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 12-04-2019, 07:33:03
Mirëmëngjes ☺️
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 12-04-2019, 09:12:18
Mirmengjesi Zerista :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 12-04-2019, 10:05:20
Miremengjesi yje ✨
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Poshnjari ne 12-04-2019, 10:47:25
Gjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 12-04-2019, 14:42:39
Miremengjes piplla.:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 13-04-2019, 12:08:40
Mirëdita ☺️
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Poshnjari ne 13-04-2019, 16:19:18
Dita
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 15-04-2019, 08:48:33
Miremengjesni te gjitheve :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 15-04-2019, 10:35:58
Qysh u gdhit? :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 15-04-2019, 10:49:20
Max, zvogelo pak banerin larte :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 15-04-2019, 10:52:27
Pak nga pak. Me qetesi e dashuri :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 15-04-2019, 11:53:35
Pak nga pak. Me qetesi e dashuri :D

Po na del dashnia nga veshet, ishalla si ngulim kujt dhembet:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 15-04-2019, 12:44:11
U shtofshin jarebi ata e pastaj i ngulim dhembet Mishelo 😂😂😘😘😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 19-04-2019, 08:02:22
Miremengjesni. Ajde se ju pret kafeja.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 19-04-2019, 18:11:24
Snuk antare te rinj akoma ketej...:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 19-04-2019, 21:07:40
Mirëmbrëma 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 22-04-2019, 08:59:14
Miremengjesi zerista-Artista .   :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 22-04-2019, 09:34:03
Hello, Passion :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-04-2019, 13:19:42
Hellou njerez :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 23-04-2019, 13:45:37
He moj ti se na bere merak 😜
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-04-2019, 13:49:15
Mos me thuaj hahahahahha mos me thuaj qe kishe dal te me kerkoje :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 23-04-2019, 16:12:13
Thashe te pres 24 ore pastaj te lajmeroj policine....pastaj harrova fare LOL
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-04-2019, 16:24:07
Garant qe policia do me gjente :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 24-04-2019, 09:57:09
Miremengjesni te gjitheve :)

cbeni?
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 24-04-2019, 10:17:47
@Gjumashi ckina ca bohet, me zgjedhjet si dolet?
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 24-04-2019, 11:05:15
Mire, ja kemi prap me daten 5 maj raund te dyte. :D
Qetesi, mezi kaloje dita :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 24-04-2019, 13:58:23
Po si duken bathet...keni gje ne vije apo si pune shqiptaresh thuaj
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 25-04-2019, 05:40:28
Miremengjesi zemerusha 😁😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 25-04-2019, 08:55:35
Si gjithe vendet ku ka shqiptare :D ka gje ne vije?  :D

Miremengjesni. Ajdeni dukuni per nje kafe :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Ωμέγα ne 25-04-2019, 10:16:32
Good morning Albania
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 25-04-2019, 15:06:56
Good morning Albania

Good morning Vietnam
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 25-04-2019, 15:09:12
Miremengjes o njerez te mire. ;)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 11-05-2019, 07:18:48
Miremengjesni ajdeni për një kafe
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 11-05-2019, 07:53:41
Mgjesi o njerez te mire....kush i ben kafete ketu?
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 11-05-2019, 08:12:45
Ajde se i kam une sot :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 11-05-2019, 08:23:09
Ne qe jemi pak te qylit,te porositim cte duam ? :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 11-05-2019, 08:38:04
Une une i boj Kaffete, e me embelsire nga prapa 😁
Gratis i kini 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 11-05-2019, 08:57:44
Nuk kerkoje njeri lek :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 11-05-2019, 10:08:53
Nuk kerkoje njeri lek :D

Hahahaha malli gratis malli 😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-05-2019, 18:24:42
Miredita zerista qenkemi shtu ca veta..😉
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 12-05-2019, 08:24:59
Miremengjesi  Zëristë. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 12-05-2019, 08:50:42
Miredita zerista qenkemi shtu ca veta..😉
Marschallah 😁

Miremengjesi te gjitheve ☺️
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 13-05-2019, 06:44:31
Mirëmëngjesi të githëve 😄
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 13-05-2019, 07:14:23
Nadja mire :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 13-05-2019, 13:05:09
Mirmengjesi o njerez kaq te bukur :*
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 13-05-2019, 13:33:50
Mirmengjesi o njerez kaq te bukur :*

WELCOME GOC. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 14-05-2019, 07:57:29
Mëngjes dhe ditë të mbarë  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 14-05-2019, 08:29:32
Miremengjesi e nga une.  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 14-05-2019, 08:47:43
Miremengjesni u zgjuat
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 14-05-2019, 08:57:17
Ne kemi zene punet kemi dy ore . :D
ky thot a u zgjuat.

Miremengjesi! :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 14-05-2019, 09:17:50
Mirëmëngjesi 😗
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 15-05-2019, 07:47:07
Mirëmëngjesi gjithëve ☀️
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 15-05-2019, 07:59:06
Miremengjesi Zëristë. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 15-05-2019, 09:02:16
Përshëndetje Zerista!
 A e pite kafene e mengjesit 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 15-05-2019, 10:50:58
Max ka pune
programe teknollogji :P
Tipi fle se kemi orare te ndryshme :D
Pertej oqeanit
gjumashi si nofka qe ka
:D
Misheli me pret mua
Une Parlote
Parlote ty :P
Rrini pa kafe . :(
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 15-05-2019, 11:15:43
Mirmengjesi o njerezit me te bukur qe kam njohur ndonjehere

@Bekim...plasja ishalla :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 15-05-2019, 11:29:22
Sa mire qe e the njehere :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-05-2019, 13:00:28
Miremengjesi piplla..😎
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 17-05-2019, 07:18:52
Miremengjesni kush bën kafe sot?
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 17-05-2019, 07:51:28
Miremengjesi!


Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 17-05-2019, 09:15:16
Miremengjes
  [ You are not allowed to view attachments ]  
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Grens(Wiliams) ne 17-05-2019, 10:34:28
 :detari..mire se ju rigjeta
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 21-05-2019, 07:01:55
Mirmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 21-05-2019, 07:17:38
Miremengjesi te gjitheve ☺️
Si ma bet gjumin 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 21-05-2019, 08:27:07
Miremengjesi.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 21-05-2019, 08:28:03
Une me sy mbyllur :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 21-05-2019, 09:39:51
Miremengjes Zerista🚀
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 21-05-2019, 10:48:10
Mgjesi njerez :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 23-05-2019, 06:43:27
Mirëmëngjesi gjithëve  :)
Ditë të mbarë, kush me kafe, kush në pun e tjerët në gjum... :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 23-05-2019, 08:18:37
Ajdeni kush do nje Espresso? [ You are not allowed to view attachments ]  
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 23-05-2019, 10:31:10
Mirmengjesi o me te miret e virtualiteteve kudo ne bote :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 23-05-2019, 15:21:44
Mirmjes o Sheli qit meti llapa jasht..🤣😂😜
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 27-05-2019, 09:20:10
Miremengjesni te gjitheve :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 28-05-2019, 09:28:53
Guten Morgen☕
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 28-05-2019, 12:24:31
Miredita te gjithe. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 03-06-2019, 07:55:03
Mirëmëngjesi të gjithëve  ☀️
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 03-06-2019, 10:18:42
Godmorgen, Parloté🌞
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 03-06-2019, 10:33:13
Miremengjesi o te mire. :)
Kete te fundit e thote Mishel. :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 03-06-2019, 18:54:04
An tung burra e gra ..😀😎😎
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Dalber ne 04-06-2019, 01:56:43
Pershendetje kalamaja 😁
Na paskerkish mar malli  per Zerin
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 04-06-2019, 07:24:21
Miremengjes plako. Dhe Gezuar Bajramin.
Si na rigjete?
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 04-06-2019, 08:59:04
Mirëmëngjesi të gjithëve dhe Gëzuar Bajramin edhe nga unë  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 04-06-2019, 12:54:13
Miredita Zeriste.
Gezuar!
Kush do trilece
Bakllava
mish keci
Mish pule te thojne.

Djema
kush vjen ksajde
e ta sjell ndonje got konjak (se me ate vulos)une,kur them kalova mire. :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Dalber ne 04-06-2019, 13:31:35
Miremengjes plako. Dhe Gezuar Bajramin.
Si na rigjete?
Pershendetje Max, nga ad ne fb
Gezuar edhe ju, dhe urime per faqen 😉
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 06-06-2019, 07:05:37
Mirëmëngjes  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 06-06-2019, 07:09:05
Parloteee !

Miremengjesi!


Miremengjesi  te gjithe. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 06-06-2019, 07:12:01
Passion  :perqafim i mëngjesit qenke edhe ti  ;) Uroj ke patur natë të rehatshme.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 06-06-2019, 07:14:21
Me gezim e dashuri
Po shkojme ne pune oj ti. :D

Pse Gjumashi e kam nickname une ? :D :P

 :perqafim :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 06-06-2019, 07:22:02
Heeejjj ngadal, as unë skam nofkë gjumashe, po kam punuar me tre ndrime dhe ka patur raste kur punë natën-gjum ditën  :D

Punë të mbarë :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 06-06-2019, 07:26:18
Sot qenka dite vertete per t'u dashur.


Diell!
E ti akoma me te bukur dite t'kesh. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 06-06-2019, 09:37:44
Ckeni me mua? :S
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 06-06-2019, 09:41:45
Ckeni me mua? :S

Parlote e ka fajin. :D

Mire se erdhe Gjumasho.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 06-06-2019, 09:45:41
mgjesi
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 06-06-2019, 15:08:18
Ckeni me mua? :S
Ty vetëm të përshëndes, asgjë të keqe :perqafim.
Nofka jote u përdor në një kontekst.
Përshëndetje.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 06-06-2019, 15:09:13
Parlote e ka fajin. :D

Mire se erdhe Gjumasho.

Mbaje fajin për vete ti  :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 06-06-2019, 15:15:20
Miremngjes o njerez,

Qysh jeni bre me shnet... A u ka pri naicik. :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 06-06-2019, 15:18:15
Mbaje fajin për vete ti  :D

E mire de mire,se une e mbaj,por mos bertit. :D

Po vjen Gjumashi te pijme birre,por me duket ka ngaterru rruge.
 :D

Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: ßåßy ღ ne 07-06-2019, 06:36:36
Miremengjes per te gjithe

Have a lovely day 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 07-06-2019, 06:45:01
Miremengjesi e nga kjo ane.

Morning Baby!
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: ßåßy ღ ne 07-06-2019, 06:48:21
Miremengjesi e nga kjo ane.

Morning Baby!

Si te kam ? 😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 07-06-2019, 06:52:46
Mjaftueshem mire  :)

Vec me ca vite mbi supe.  :D :S

 Tiiii  how ar uuuu :D ??

 :perqafim :perqafim

Gezohem qe t'lexova serish. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: ßåßy ღ ne 07-06-2019, 07:00:55
Mjaftueshem mire  :)

Vec me ca vite mbi supe.  :D :S

 Tiiii  how ar uuuu :D ??

 :perqafim :perqafim

Gezohem qe t'lexova serish. :)

Ca vite edhe une keto 5 qe kan kalu qe kur kemi qen ktu se fundi 😁😁😂😂

All good..na iku jeta npun 👍

Gezohem gjithashtu 😘😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 07-06-2019, 07:34:34
Miremengjes kush eshte per kafe?

 [ You are not allowed to view attachments ]  
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 07-06-2019, 07:46:17
  [ You are not allowed to view attachments ]  

Njera u pi.

Mengjesi yt i hershem bie ndesh me nofket Gjumasho. :D

Te befte mire,e ta kesh super diten. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 07-06-2019, 07:56:48
Mirëmëngjes edhe nga unë  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 07-06-2019, 08:28:13
Do te beje mire Parlote :) mos i rendo shume :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 07-06-2019, 10:11:47
Mirmjesi.....
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 08-06-2019, 06:31:05
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 08-06-2019, 07:07:39
Miremengjesni.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Mishel............... ne 08-06-2019, 09:40:08
mgjesi
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 08-06-2019, 09:46:42
Mjesi, flokekuqe.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 08-06-2019, 12:30:22
Mirmëngjes për mua  :D mirdita juve  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 10-06-2019, 09:21:31
  [ You are not allowed to view attachments ]  

Jave te mbare . :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 10-06-2019, 09:22:55
Miremengjes Shqiperi.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 10-06-2019, 17:01:44
Miremengjesi... Poshte Qiviriu..😂😂😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 11-06-2019, 06:02:16
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 11-06-2019, 09:25:25
Miremengjesni
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 12-06-2019, 07:56:10
Miremengjes popull.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 12-06-2019, 09:01:26
  [ You are not allowed to view attachments ]  

Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 13-06-2019, 07:46:22
Mirëmëngjesi gjithve :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 13-06-2019, 12:31:51
Miredita!
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 13-06-2019, 17:04:09
Miremngjes all.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 13-06-2019, 18:27:09
Mirembrema nga Europa :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Cami ne 13-06-2019, 19:56:34
Mirembrema nga Europa :D

Nga cila pjes e Europes?
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 13-06-2019, 20:22:15
Nga cila pjes e Europes?

Österreich :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Cami ne 13-06-2019, 20:54:31
Österreich :)
Cili bundesland?
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 13-06-2019, 20:55:35
Steiermark.
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Cami ne 13-06-2019, 20:56:36
Pak larg jemi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Cami ne 14-06-2019, 05:32:57
Mirmëngjesi, paqi një dit të mbarë!
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 14-06-2019, 06:43:50
Mirëmëngjes githve
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 14-06-2019, 07:44:38
Miremengjes Zerista:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 14-06-2019, 08:04:36
Miremengjesni
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 15-06-2019, 08:26:17
Miremengjesi. Te shtune te kendshme 🤘
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 15-06-2019, 08:27:36
Miremengjesni
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 15-06-2019, 09:18:50
Miremengjesi djelmosha.

Morning e per vashat kur te vijne. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: erlehta ne 15-06-2019, 09:49:13
Miremengjesi 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-06-2019, 14:41:04
Miremengjesi...
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 16-06-2019, 08:41:24
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 16-06-2019, 08:56:02
Miremengjes. Te djele te kendshme 🤘
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-06-2019, 15:35:34
Miremengjesi
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 17-06-2019, 07:42:26
Mirëmëngjes dhe nje javë të mbarë
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 17-06-2019, 07:52:54
Miremengjes. ☕🚬
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 17-06-2019, 08:40:23
@Parlote
@Max
@Erleht
@Gjumash
@Tip &Mishel
@Baby
ooooo Shejjj :(

Miremengjesi e jave te mbare. :)

Miremengjesi  te gjithe zeristet. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 18-06-2019, 07:15:44
Miremengjesi Zeri 🐓
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 18-06-2019, 07:54:56
Nga kjo ane
Miremengjesi! :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 18-06-2019, 12:47:52
Good miremengjesi te gjitheve :D :engjell:
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 19-06-2019, 08:05:23
Good Morning Albania🌄🌅
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 19-06-2019, 08:33:17
Miremengjesi Max.
Miremengjesi zëristë. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 19-06-2019, 09:05:20
Miremengjesni si jeni?
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 19-06-2019, 09:09:45
Miremengjesni si jeni?

Kan ik or vlla kta zeristet.

Vec un i jam besnik. :P

Heret pushimet nisen.

Mire falemindeit Gjumashi. :)

Ti si je?
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 19-06-2019, 09:55:16
 Jojo:

Mirë paradita. Jemi té vonshëm 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 19-06-2019, 10:15:27
Jojo:

Mirë paradita. Jemi té vonshëm 🙂

Kush po ankohet vec per vonesen ?  :(

Jini e dembel  :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 19-06-2019, 10:26:37
Kush po ankohet vec per vonesen ?  :(

Jini e dembel  :D

 Hiqe d-në në dembel dhe e qëllon 100%  :D

Ke të drejtë e lam zerion pas dore :-[
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 19-06-2019, 10:44:31
E heq D-ne nqs vjen me shpesh  :D

Ndryshe   >< ><


 :perqafim :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 19-06-2019, 11:32:20
E heq D-ne nqs vjen me shpesh  :D

Ndryshe   >< ><


 :perqafim :perqafim

🤗🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Parloté ne 20-06-2019, 05:50:21
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Cami ne 20-06-2019, 05:51:17
Mirmengjesi
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Passion ne 20-06-2019, 07:00:01
Miremorning Parlote.
Miremengjesi t'gjithe.

:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: M A X ne 20-06-2019, 08:19:31
Miremengjesi te gjitheve.🌅
Titulli: Mirmengjesi Zerista!
Postuar nga: Gjumashi ne 20-06-2019, 08:31:48
Miremengjesni
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 21-06-2019, 06:05:00
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 21-06-2019, 07:41:58
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 21-06-2019, 07:51:44
Guten Morgen 🌄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 21-06-2019, 08:52:58
Miremengjesni :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Brentiani ne 21-06-2019, 10:46:38
Miremengjeshni 😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Mishel............... ne 21-06-2019, 10:48:33
Mgjesi Brentiani... :) dhe ju te tjeret
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-06-2019, 12:50:34
Gjesi piplla
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Mishel............... ne 21-06-2019, 13:58:16
gjesi Tipi :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-06-2019, 15:11:38
gjes o Shelke. :P

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 22-06-2019, 05:07:14
Si u gdhit o te bekuar 😘😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 22-06-2019, 06:58:35
mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 22-06-2019, 08:44:16
Miremengjesi  te gjithe.

Shkoni te kafeneja e Zerit,e mirrni c'te doni
Sot per ju paguan Passioni. :)

Torten ne darke. :D


Fantastike fundjava zeriste. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 22-06-2019, 09:12:25
Passion ka ndonje gje? :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 22-06-2019, 09:29:19
Passion ka ndonje gje? :D
Ç'te ket Gjumasho. :D

Do noj kup me kafe,se s'me gjeni lehte kaq zemer bardh. :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 22-06-2019, 10:42:54
Mirëmëngjes të vonshëm nga unë.

Passion, tortën e dua tani  :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 22-06-2019, 10:44:52
Mirëmëngjes të vonshëm nga unë.

Passion, tortën e dua tani  :D


Shumë qenke menduar per foton.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 22-06-2019, 10:47:16

Shumë qenke menduar per foton.

Cilën foto Gjumashi?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 22-06-2019, 10:55:16
(https://media.giphy.com/media/CqtG4f5UF9G5q/giphy.gif)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 22-06-2019, 11:41:20
Mirëmëngjes të vonshëm nga unë.

Passion, tortën e dua tani  :D

Do nje cop det e dashtun Perla ?? :)

E kan  bere me  porosi. :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 22-06-2019, 11:53:52
Do nje cop det e dashtun Perla ?? :)

E kan  bere me  porosi. :D

Si mund të them jo pas një pyetje kaq elegante?!  :perqafim ( për perlën :D)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 23-06-2019, 07:32:36
Mirëmëngjes....
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 23-06-2019, 08:50:12
Miremengjesi Gjumashi

Miremengjesi te gjithe. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 23-06-2019, 08:59:31
Mjesi. Paci te djele te kendshne 👍
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 23-06-2019, 12:55:24
Mirdita gjithve  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 23-06-2019, 13:08:17
Nje te diele te bukur per te gjithë ☺️
Shiu ketej ti shpartollon planet. Nje plan B duhet gjithmonë ne xhep 🤔
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 24-06-2019, 06:24:40
God morgen  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 24-06-2019, 06:28:01
mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 24-06-2019, 07:57:08
Mjesi. Paci nje jave te mbare 👍
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 24-06-2019, 08:28:27
E mbare java.

Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 24-06-2019, 15:36:11
Miremengjesi o popull trim e paqedashes. :D :D :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 25-06-2019, 05:49:47
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 25-06-2019, 07:50:38
Mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 25-06-2019, 09:17:31
Miremengjes🌄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 26-06-2019, 07:26:39
Miremengjes 🌄
  [ You are not allowed to view attachments ]  
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 26-06-2019, 08:59:40
Mirëmëngjesni.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 26-06-2019, 12:55:48
Mirdita!! :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 26-06-2019, 15:25:22
Mirëmbasdite  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 27-06-2019, 06:03:02
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 27-06-2019, 06:28:39
Mirëmëngjesi
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 27-06-2019, 06:48:07
Miremengjesi te gjithëve 😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 27-06-2019, 06:49:45
Mirëmëngjes të gjithëve
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 27-06-2019, 06:55:12
Guten Morgen 🌄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 28-06-2019, 03:10:02
Gjes gjumasha..🤓🤓
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 28-06-2019, 06:01:33
  [ You are not allowed to view attachments ]  

Miremengjesi  zeriste. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 28-06-2019, 07:00:23
Mirëmëngjes ju dëshirojë një ditë të mbarë dhe një fundjavë të këndshme
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 28-06-2019, 07:30:43
Mirëmëngjesi të gjthëve  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 29-06-2019, 06:45:52
Miremengjesi 😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 29-06-2019, 07:45:29
Mirëmëngjes. jeni per kafe?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 29-06-2019, 08:01:20
Miremengjes e fundjave te mire te gjithe zeristat.

Jemi Gjumasho jemi. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 29-06-2019, 08:41:04
Miremengjes. Fundjave te kendshme dhe te parrumujshme :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 30-06-2019, 01:48:45
Miremengjes...

Bojkoto votimet.😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 30-06-2019, 07:36:19
Miremengjes 🌄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 30-06-2019, 08:27:01
Miremengjesi zeriste. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 30-06-2019, 09:14:28
Mirëdita.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 30-06-2019, 10:25:00
Mirdita ☀️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 01-07-2019, 06:52:40
Mirëmëngjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 01-07-2019, 09:59:30
Miremengjesi te gjitheve. Vape dhe sot 🔥
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 01-07-2019, 10:19:46
Miremengjesi te gjithe.

Kur te vij  Gjumash e Parlot te thojn Mirdita(ne oren 10;00 ).  :D


Admin

Velkome velkome to Allbenia  :D :D

Birra e qofte ka plot .  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 01-07-2019, 10:22:58
 LOL

Mirëdita  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 01-07-2019, 10:26:20
LOL

Mirëdita  :perqafim

 LOL

S'ka mbaru!
Do vij e Gjumashi me nje kupe kafeje 750 ml  :D

Muaj e jav te mbare Parlote. :)
 :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 01-07-2019, 10:30:06
Falemnderës.  :)

Mëngjese të bukura
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 02-07-2019, 07:21:53
Mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 02-07-2019, 07:35:00
Miremengjesi 😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 02-07-2019, 09:44:59
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 03-07-2019, 07:01:18
Guten Morgen 🌄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 03-07-2019, 07:27:12
mirëmëngjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 03-07-2019, 13:33:06
Miremengjesi
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 04-07-2019, 07:12:24
Miremengjes popull🔆
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 04-07-2019, 07:21:00
Mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 05-07-2019, 06:58:22
Miremengjes me ☕dhe 📻
Dua Lipa "Kiss and make up"
 
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 05-07-2019, 07:21:03
Mirëmëngjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Oqeani ne 05-07-2019, 09:01:40
MIremengjesi..

A osht' ndoksh per kafe...  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 05-07-2019, 10:28:49
☕👍
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 05-07-2019, 12:17:36
Mirdita

Max
Erleht
Parlot
Gjumash

 :)

Pershendetje te gjitheve. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 05-07-2019, 13:52:24
Miredita 😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 06-07-2019, 06:49:15
Miremengjesi.  :)

Te mire fundjaven zeriste. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 06-07-2019, 06:52:45
u zgjuat?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 06-07-2019, 06:56:19
Jam ne enderr  :D

Tubestrafkullah kaq heret ti c'ne? :D

Do ta nderrojm nofken

I pagjumi :D

Morning Gjumashi :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 06-07-2019, 08:51:08
Miremengjes. Paci fundjave te bukur e te rehatshme ☕🍧🔆
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 08-07-2019, 07:59:59
Mirëmëngjes dhe një javë të mbarë.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 08-07-2019, 08:17:30
Miremengjes. Nuk duket aq vape sot 🔥
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 08-07-2019, 08:44:13
Miremengjesi e nga une. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 08-07-2019, 08:53:33
këtu pritet shi nesër dhe pasnesër.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 08-07-2019, 15:52:01
Mirë mbasdite  :)

Javë të mbarë.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 09-07-2019, 06:06:59
Miremengjesi 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 09-07-2019, 06:28:03
Mirëmëngjesi Erlehtë  :perqafim dhe ghithë zëristët.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 09-07-2019, 08:06:49
Miremengjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 09-07-2019, 08:29:03
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 10-07-2019, 05:49:03
Mirëmëngjesi ☀️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 10-07-2019, 07:18:23
Miremengjesi!  )
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 10-07-2019, 07:47:29
Miremengjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 10-07-2019, 09:07:21
Miremengjes nga Kroacia.🇭🇷 Fresket perfekt per te udhetuar 🛣️🚙
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 10-07-2019, 09:13:14
Rruga e mbare. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 11-07-2019, 08:34:05
Miremengjes. @Mishel............... na humbe fare.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 12-07-2019, 04:52:12
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 12-07-2019, 06:46:05
Miremengjesi e nga une.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 12-07-2019, 08:11:28
Miremengjesi nga Elbasani🇦🇱
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 12-07-2019, 08:38:43
Miremengjesi nga Elbasani🇦🇱

Mire se ke ardhur Max. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 15-07-2019, 08:29:04
Miremengjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 15-07-2019, 11:06:46
Pershendetje 🌄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 15-07-2019, 11:09:46
Mirdita :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 16-07-2019, 05:40:59
Miremengjesi 😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 16-07-2019, 07:04:20
u zgjuat.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 16-07-2019, 08:35:43
Miremengjesi! :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 16-07-2019, 11:47:15
Miredita. Shyqyr fresket, po jo kaq shume. Po duket si Skandinavi 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 16-07-2019, 14:21:58
Ketu bie nje shi, qe ska ndermend te ndalet :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-07-2019, 15:12:39
Miremengjesi.
Ca bonet?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 16-07-2019, 15:20:23
Mire plako, ktej nga atdheu, por kurre si me pare kte vit qenka fresket ne mes te korrikut. Per plazh s'behet fjale 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 17-07-2019, 18:59:49
Epo kalofsh bukur. Une e human rastin per kete vit qe te vij andej. Drejt me thene mu dhimbsen pak leket se e pata me qejf ti shpenzoja ne Xhamajka..😁😁😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 18-07-2019, 04:28:05
Mirëmëngjesi 😃
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 18-07-2019, 10:31:17
Miremengjesni.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Mishel............... ne 18-07-2019, 11:01:24
Mire plako, ktej nga atdheu, por kurre si me pare kte vit qenka fresket ne mes te korrikut. Per plazh s'behet fjale 😁
Kurse une qe skam humbur gje, po pres te me njoftoni se kur do kaloni nder keto vise
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 19-07-2019, 07:04:52
Mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 19-07-2019, 07:55:55
Miremengjesi🌄 Dite per plazh sot 🏖️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 19-07-2019, 10:07:22
Miremengjesi~
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 19-07-2019, 10:19:17
Miremengjesi 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 19-07-2019, 13:36:16
Miremengjesi 🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 20-07-2019, 08:08:36
Vi  !
Lë nje pershendetje qe nenkupton se e ndjek zerin.

Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 20-07-2019, 08:16:10
Miremengjes zerista☕🔆
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 20-07-2019, 08:21:00
Mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 21-07-2019, 11:26:36
Miredita🏖️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 22-07-2019, 10:16:28
mirëdita
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 22-07-2019, 16:21:24
Mirë mbasdite  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 22-07-2019, 19:37:28
 
Mirë mbasdite  :)
Humbe Parlote humbe. :(
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 22-07-2019, 22:24:18
Humbe Parlote humbe. :(

na ka borxhe një birrë të ftohtë
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Mishel............... ne 23-07-2019, 10:39:12
Mirmengjesi...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 23-07-2019, 20:37:57
Miredita all.
Si po ja kaloni me pushimet?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 02-08-2019, 08:22:55
... Miremengjesni :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 02-08-2019, 08:37:32
Miredita all.
Si po ja kaloni me pushimet?
Pjesa e pare mbaroj. Mire mire  , u kenaqem 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 03-08-2019, 13:57:13
na ka borxhe një birrë të ftohtë

Një pak ështe 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 03-08-2019, 15:39:59
Gjesni nga une.. sot jam vetem per juice fruits..:):P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 05-08-2019, 07:55:18
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 05-08-2019, 08:29:55
mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 06-08-2019, 07:32:46
mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 06-08-2019, 08:05:36
Mirëmëngjesi
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 06-08-2019, 08:45:32
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 06-08-2019, 11:12:15
Miredita 😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 07-08-2019, 07:24:49
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 07-08-2019, 07:38:30
Mirëmëngjesi 🌞
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 07-08-2019, 08:23:24
miremengjes :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 08-08-2019, 08:37:28
Miremengjesi.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 09-08-2019, 05:54:15
Mirëmëngjesi 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 09-08-2019, 08:24:57
miremengjesnii :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 10-08-2019, 03:26:24
Gjesi all
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 12-08-2019, 07:05:43
God morgen allesammen
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 15-08-2019, 07:56:47
Mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 15-08-2019, 10:37:04
Mirë paradita  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-08-2019, 17:02:51
Hej cbonet
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 19-08-2019, 07:19:19
Miremengjesni
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 19-08-2019, 16:43:18
Miredita dhe mirese erdha... ca bohet kneja...Ma ka pa njeri ate Mishel se kam me I then di llafe..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Grens(Wiliams) ne 20-08-2019, 01:25:37
Ka 2 vjet qe po e kerkoj..shpresoj ta gjej..por ti mbaje veten..dhe mos I harro llafet qe do ja thush.he xhan....tung :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 20-08-2019, 07:12:32
Mirëmëngjesi githve 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 20-08-2019, 07:29:54
Morning Parlot

Hadhou hadhou te gjitheve.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 20-08-2019, 11:47:18
O mer u zgjua :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 25-08-2019, 09:40:39
Miremengjesi 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-08-2019, 02:28:46
E merr ca benjet kneja:) un po’ them naten e mire per sot..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 27-08-2019, 07:25:53
mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 27-08-2019, 08:27:22
Mirëmëngjesi 🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 28-08-2019, 06:24:56
Mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 28-08-2019, 06:48:51
Miremengjesi o i pa gjume.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 28-08-2019, 08:27:59
Miremengjesi 🌄 dhe nga ana ime☕
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 28-08-2019, 13:46:18
Gjes gjes  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 29-08-2019, 06:57:48
Miremengjesi!

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 29-08-2019, 07:02:39
Mirëmëngjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 29-08-2019, 08:12:30
Mirëmëngjesi gjithve. Ju që jeni zgjuar dhe që do zgjoheni :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 29-08-2019, 08:55:55
Miremengjesi 😊
Nje dite te mbare per te gjithë ju 😘😘😘
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 29-08-2019, 12:11:19
Miremengjesi 😊
Nje dite te mbare per te gjithë ju 😘😘😘

Po te na duash te miren do thuash
produktive dite,sa me shume lekA ne xhepat tuaj  :D :D

Une po e kthej keshtu urimin.

Fantastike dite Erleht . :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 29-08-2019, 22:26:32
Po te na duash te miren do thuash
produktive dite,sa me shume lekA ne xhepat tuaj  :D :D

Une po e kthej keshtu urimin.

Fantastike dite Erleht . :)
Uroj te kesh pasur nje dite shumeeeeeee fitimprurese Pasiono 😃😃😃
💶💶💶💰💰💸💸💸
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 30-08-2019, 00:20:21
Sha kini bo mir sha kini bo..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 30-08-2019, 07:42:38
Mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 30-08-2019, 07:45:09
Mirëmëngjes

A fjete
si fjete Gjumasho ?
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 30-08-2019, 08:00:56
Mirëmëngjes.
Edhe unë fjeta mirë.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 30-08-2019, 08:08:57
Mirëmëngjes.
Edhe unë fjeta mirë.

A po don kafe Perl ? :)

Bast qe Gjumashi i'a ka fut gjumit prap. :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 30-08-2019, 09:30:00
Nuk i them jo kafes  :perqafim

Ka një arsye që thëret veten Gjumashi 😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 30-08-2019, 10:32:50
Ka se me tha e kam vene nofken Gjumashi,por vec gjume s'fle :D

Mistrec(djaloshi artist)) :)

(https://www.northstarroast.com/wp-content/uploads/2019/06/GPTempDownload-1180x885.jpg)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 30-08-2019, 12:43:02
Miremengjesi , miremengjes dhe ti I padukshem qe na mbush me like keto dite.... 😁😃
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 30-08-2019, 12:52:27
Mirëmëngjesi Tipi, u bë dreka për ne  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 30-08-2019, 13:37:43
Epo dreke te mbare Parlote..;)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 31-08-2019, 08:32:52
Miremengjes☕
Te shtune te kendshme 🚀
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 31-08-2019, 09:08:51
mirëmëngjes fundjavë të mbarë
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 31-08-2019, 09:14:10
Citim nga: Passion
Ka se me tha e kam vene nofken Gjumashi,por vec gjume s'fle :D

Mistrec(djaloshi artist)) :)
[/quote

S'të thashë të marrësh lodrën
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 31-08-2019, 10:18:06
Mirëmëngjesi 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 01-09-2019, 09:40:00
Mirëmëngjes nga Struga  [ You are not allowed to view attachments ]  
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 01-09-2019, 10:59:34
Mirdita Struga  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 02-09-2019, 06:23:36
Mirëmëngjes @Parloté dhe ju të tjerët.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 02-09-2019, 06:45:38
Mirëmëngjesi 🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 03-09-2019, 09:29:47
Mirëmëngjesi 🤗

Miremengjes dhe a fjete mire?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 03-09-2019, 09:34:42
Miremengjes popull 🌄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 03-09-2019, 11:59:01
Mirdita juve, mirëmëngjesi vetes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: ßåßy ღ ne 03-09-2019, 18:19:10
Mirmrama 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 03-09-2019, 21:15:02
Mirembrema ne temen e miremengjesit :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 04-09-2019, 03:18:31
Hevouuuu
Hevouu t'xhithve.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 04-09-2019, 07:00:22
u zgjuat
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 04-09-2019, 09:16:21
u zgjuat

Miremengjesi 🌄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 04-09-2019, 10:28:27
Mirëmëngjesi, jam në prag të ditës më duket🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Mishel............... ne 04-09-2019, 11:08:16
Mgjesi

@Olti , si mund ti shohim kush jane antaret qe na bejne reaction?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Charlie ne 04-09-2019, 11:16:34
Ata nuk jane antare, jane vizitore qe hyjne ketu. Te pakten une antaret i shof se kush ben "like". Ndoshta Olti do te ishte mire qe ketyre "fansave" te fshehur te ua ndaloje te bejne "like" :D ose ta zbolojne fetyren se kush jane :D :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 05-09-2019, 07:52:40
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 05-09-2019, 07:54:36
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 05-09-2019, 09:59:45
Miremengjes :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 06-09-2019, 07:00:33
Akoma fleni.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 06-09-2019, 07:12:37
 Jojo:

Mirëmëngjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 06-09-2019, 07:23:41
@Parloté , urdhero gati kafja per ty.  :perqafim


(https://media.giphy.com/media/26FfcVR6AWiWbCufC/giphy.gif)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 06-09-2019, 08:18:48
@Parloté , urdhero gati kafja per ty.  :perqafim

Falemnderës, qenke më i shpejtë/freskët se unë 🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 07-09-2019, 07:41:54
Mirëmëngjes dhe fundjavë të këndshme,  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 07-09-2019, 09:02:41
Kalofshi mire sot.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 07-09-2019, 09:06:28
Fundjave te lezetshme 🤩
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 07-09-2019, 09:44:42
Miremengjesi!  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Grens(Wiliams) ne 07-09-2019, 19:28:13
po ne qe futemi vetem darkave a kemi ndonje here shansin te themi miremengjes apo jo hmmmmm:
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 07-09-2019, 19:55:17
Po pse jo. I uron mirëmëngjes vetes, mirëmbrëma të tjerëve.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 09-09-2019, 07:00:08
Mirëmëngjesi o njerëz të mirë  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 09-09-2019, 07:01:51
Miremengjes. Paq nje jave te mbare.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 11-09-2019, 08:46:01
Mëngjes të mirë edhe sot. :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 11-09-2019, 08:54:02
Miremengjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 12-09-2019, 07:50:40
Mirëmëngjes  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 12-09-2019, 08:09:33
Mirëmëngjes u zgjuat.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 13-09-2019, 07:24:00
Mirëmëngjesi o te mire☺️
@Parloté je per kafe dopio 😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: ßåßy ღ ne 13-09-2019, 07:46:28
Hajde dite te mbare te gjithe 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 13-09-2019, 07:48:19
Miremengjesi e nga kjo ane.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 13-09-2019, 07:49:42
Mirëmëngjes gjithve.
Hajde dite te mbare te gjithe 😊

Edhe ty gjithashtu 🙂

Mirëmëngjesi o te mire☺️
@Parloté je per kafe dopio 😂


Mos pyet dy herë 😂🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 13-09-2019, 08:47:20
Permendi njeri kafen ketu?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 14-09-2019, 11:13:24
Miredita shqiptari 🇦🇱. Paci fundjave te kendshme e te rehatshme.🔆
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-09-2019, 19:35:56
Mirdita bre lalke nga do e pini birrushken sot... lol lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 16-09-2019, 04:30:32
Mirëmëngjesi qe ne 4:30 ☺️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 16-09-2019, 06:40:13
mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 16-09-2019, 08:17:45
Mirëmëngjes dhe javë të mbarë.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 18-09-2019, 09:09:50
Te gezueshme dite te kini te gjithe.

Miremengjesi! :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 18-09-2019, 12:30:31
Miredita, jam zgjuar prej ne ora 5 por tani gjeta kohe tju pershendes :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 18-09-2019, 13:15:46
Përshëndetje edhe për ty Gjumashi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 19-09-2019, 07:52:05
Mirëmëngjes  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 19-09-2019, 07:53:08
Morning Parlot
Morning Gjumash
Morning Max
Morning Erleht
e kush tjeter do vije. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 19-09-2019, 08:43:06
Miremengjes Passion.
Miremengjes te gjitheve🇦🇱
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 19-09-2019, 08:50:24
Miremengjes dhe kaloni mire sot!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 21-09-2019, 07:43:18
Miremengjesi! :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 21-09-2019, 07:43:55
U Zgjove :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 21-09-2019, 08:17:30
U Zgjove :D

Kam bere nje mal me pune,e ti me thua
U zgjove?

S'jam gjumash  :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 23-09-2019, 08:06:10
Miremengjes :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 23-09-2019, 09:14:24
Mirëmëngjes  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 24-09-2019, 08:41:12
Miremengjes me shi :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 24-09-2019, 09:46:47
Miremengjes 😁

  [ You are not allowed to view attachments ]  
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 26-09-2019, 08:37:33
Mirëmëngjes 🌞
Këtu na mbytën mjegullat.

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 26-09-2019, 08:53:33
Miremengjes :) ketu ka mjegull ne mal, ne qyetet mire eshte :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 29-09-2019, 09:17:09
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 29-09-2019, 09:19:50
Paçi te djele te kendshme 👍
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 29-09-2019, 12:17:28
Mirëdita dhe shijoni diten.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 30-09-2019, 06:10:03
Mirëmëngjesi

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 30-09-2019, 06:58:56
Miremengjesi e nga une. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 30-09-2019, 07:28:19
Miremengjes dhe nga ana ime. @Parloté sna dha nje kafe ky @Passion .
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 30-09-2019, 23:16:35
Kur te shkele Parlote memedhene
me lajmeroni se atje me kini.

C'kafe more.
Dreke te liqeni  :D
--------------------
Po ftohet koha
po i vjen koha konjakut.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 01-10-2019, 07:02:13
Miremengjes. Mire se nuk shkone vetëm shishja
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 01-10-2019, 08:15:07
Mirëmëngjesi
Erdha unë  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 01-10-2019, 08:29:47
Muaj te mbare te gjitheve.
Miremengjesi Parlote.

Gjumasho ka je ?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 01-10-2019, 08:31:28
Ne pune @Passion , ajde do vish?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 01-10-2019, 08:44:03
Ne pune @Passion , ajde do vish?

Per muhabet me ke.
Per kafe
dreka
darka paron
per pune ncuq  :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 01-10-2019, 09:37:06
Ste thirri njeri per kafe :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 01-10-2019, 09:54:56
Ste thirri njeri per kafe :D

Askush!

Kam fillu me dash vetmine (e kafshet)  :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 02-10-2019, 08:03:13
Mirëmëngjes  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 02-10-2019, 08:08:04
Miremengjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 03-10-2019, 08:01:26
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 03-10-2019, 09:39:07
Hi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 04-10-2019, 07:57:14
Mëngjes e javë të mbarë
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 04-10-2019, 08:30:49
Miremengjes dhe nga ana ime.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 04-10-2019, 09:25:30
Miremengjes ☕🔆
Paçi dite te bukur.🌄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 04-10-2019, 12:53:04
Miremengjes ☕🔆
Paçi dite te bukur.🌄

Pershendetje o djal flori. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 05-10-2019, 08:26:12
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 05-10-2019, 08:40:36
Miremengjes. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 07-10-2019, 08:15:27
Mirëmëngjesi 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 07-10-2019, 08:33:14
Miremengjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 09-10-2019, 07:52:01
Mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 09-10-2019, 08:22:11
Miremengjesi te madhe per ju dy lart. :)
Miremengjesi te gjithe. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 10-10-2019, 07:18:43
Miremengjes... u zgjuat?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 10-10-2019, 07:29:02
Mirëmëngjesi,... këndej po.
Si keni fjetur 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 10-10-2019, 08:15:59
Me sy mbyllur....
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 10-10-2019, 08:35:47
Shum mirë. Nuk qenkeni nga ata që flejnë sy hapur.....
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 10-10-2019, 09:04:50
E pitë kafene ju dy lart ?
Hi zeriste!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 10-10-2019, 10:21:39
Miremengjes. Kafja u pi tani e ka radhen caji 😊🍵
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 11-10-2019, 07:48:52
Mirëmëngjes  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 11-10-2019, 09:30:41
Miremengjes :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 12-10-2019, 06:14:44
  [ You are not allowed to view attachments ]  

Te mire fundjaven te kini. :)

Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 12-10-2019, 10:12:10
Mirëmëngjes

Për ku kështu @Passion?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 12-10-2019, 10:23:51
Mirëmëngjes

Për ku kështu @Passion?

Te ndodh qe zgjohesh e ke frike te shohesh akrepat e ores,se s'do qe te dale gjumi ?

I tille mengjes ish sot Parlot. :)

Te vishesh si pende pule,e te dalesh si hajdut nga shtepia mos zgjosh tjeret. :D

Dikur kisha gjume te madh e s'kisha kohe.
Sot kam kohe,por s'kam gjume. :D

Piva kafene ne kafene e preferuar,edhe tek puna shkova pa rene dita mire. :)

Fundjave fantastike goc te kesh. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 14-10-2019, 07:17:07
Miremengjes. Kaloni bukur sot
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 14-10-2019, 08:12:15
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 16-10-2019, 06:38:49
Mirëmëngjesi😊
Kush e ka pirë kafen e sabahut 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 16-10-2019, 06:54:25
Mirëmëngjesi😊
Kush e ka pirë kafen e sabahut 😁

Jalla jalla.
C'ne kaq heret ? :P


Miremengjesi! :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 16-10-2019, 07:15:13
Miremengjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 16-10-2019, 09:25:31
Guten Morgen ☕
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 17-10-2019, 06:53:14
Guten Morgen... Mag jemand Kaffee?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 17-10-2019, 08:20:01
Te madhe fare 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Charlie ne 17-10-2019, 17:04:40
Hidhe edhe nje ktej meqe e paske hapur zemren :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 18-10-2019, 10:17:42
Mirëmëngjes nga Tetova me 🌞
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 18-10-2019, 10:40:53
Kalofsh mire Parlote. :)

Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 18-10-2019, 10:43:37
@Parloté, te fala Tetoves.

@Passion, nuk shkone vet shishja lol.

Miremengjes... nje fundjave te kendeshme
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 18-10-2019, 11:30:07
@Parloté, te fala Tetoves.

@Passion, nuk shkone vet shishja lol.

Miremengjes... nje fundjave te kendeshme


Ngela po i ngarkuar me pune. :(

Ma ruaj ndonje gote,se do gjej kohe ta mbyll kete termin pune per pak.

Te befte mire. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 18-10-2019, 16:27:46
Miremngjesi all... ca bonet?:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 18-10-2019, 18:14:19
Miremngjesi all... ca bonet?:)
U bone per te kërkuar or cun 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 18-10-2019, 21:57:57
U bone per te kërkuar or cun 😁
ca ke bo mir ca ke bo.:)
Ketej kena qene po jena marr me integrimin e ALB ne europe po ehe Marconi nuk deshte se nuk I dha Rama atletet packa se I kish premtu..:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 20-10-2019, 09:38:50
Mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 21-10-2019, 08:50:53
Miremengjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 23-10-2019, 07:49:25
Mirëmëngjes  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 25-10-2019, 08:51:31
Miremengjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 26-10-2019, 12:22:59
Ketej filluan pushimet e vjeshtes ☺️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 26-10-2019, 18:32:49
Miremengjesi dhe nje happy weekend ..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 29-10-2019, 10:07:49
Miremengjes dhe nga ana ime :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 30-10-2019, 07:27:28
Mirëmëngjes ☺️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 30-10-2019, 08:31:36
Morning!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 30-10-2019, 15:22:01
Miredita 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Mishel............... ne 31-10-2019, 11:07:45
Mgjesi te dashur telespektator dhe degjues te rregullt te radios Zeriyt .....ohhh sa bukur
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 01-11-2019, 10:40:28
Miremengjesni..


@Mishel...............  miremengjes dhe ti :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 01-11-2019, 11:49:25
Mgjesi te dashur telespektator dhe degjues te rregullt te radios Zeriyt .....ohhh sa bukur
Ene Reizit ja kalove 😂😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Mishel............... ne 01-11-2019, 12:40:35
Ja mirdita se u lodhem tu thone mgjesi lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 04-11-2019, 07:45:18
U zgjuat? Ju përshëndes me erë dhe shi.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 04-11-2019, 09:44:51
Miremengjes dhe mirdita. Paci jave te mbare.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 08-11-2019, 09:35:17
Miremengjesi te gjithe. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 09-11-2019, 07:23:11
Mirëmëngjesi 😊
Ju uroj nje dite nentori te ngrohte, se kendej dridhesh 🌨️🌧️🌨️🌧️🌨️🌧️🌨️🌧️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 11-11-2019, 07:46:00
mirëmëngjes... nga nëntori me shi dhe djell.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 13-11-2019, 08:39:42
Miremengjes :) u zgjuat? :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 14-11-2019, 06:51:41
Miremengjesi ☺️🌝🌝
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 14-11-2019, 10:01:15
Miremengjesi e nga kjo ane. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 15-11-2019, 09:52:02
Miremengjes :)

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 16-11-2019, 11:01:46
Mirëmëngjesi me caj te ngrohte🍵🍵😍
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 22-11-2019, 14:35:54
Miremengjes dhe Urime Diten e Alfabetit :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 23-11-2019, 10:38:36
Paci fundjave te kendshme.👍
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 24-11-2019, 13:47:42
Miremngjesi..:)
Yyyy sa shi me akull Po bieee...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 29-11-2019, 04:02:27
Mirëmëngjes i hershëm nga unë  :)

Qoftë një ditë e mbarë për të gjithë.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 29-11-2019, 07:36:12
Mirëmëngjes dhe nje ditë të mbarë dhe një fundjavë të qetë.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 29-11-2019, 07:44:40
Miremengjesi :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 30-11-2019, 08:55:07
Miremengjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 30-11-2019, 09:05:06
Mirëmëngjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 30-11-2019, 09:16:38
Miremengjesi!

Ka kafe? :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 30-11-2019, 09:21:24
Po ka, si jo  kafe))

Kjo zoja e shtëpisë duhet ti sjellë kafet  :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 30-11-2019, 09:47:16
Po ka, si jo  kafe))

Kjo zoja e shtëpisë duhet ti sjellë kafet  :D
Faleminers!

:D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 30-11-2019, 09:54:15
Kënaqësia e imja  :)
Ika në punë.
Mirë u lexofshim.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 30-11-2019, 09:59:28
Kënaqësia e imja  :)
Ika në punë.
Mirë u lexofshim.

Pune te mbare. :)
 :perqafim

Shume.leke. :)
Kur te kthehesh
taksirat hyj ne super market e na sill konjakun. :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 30-11-2019, 10:09:13
Miremengjes. Paci fundjave te kendshme 👍
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 02-12-2019, 09:53:00
Miremengjes... Nje jave te mbare.

Gati kafeja.


(https://media1.tenor.com/images/8bdde53830e3ff7aa278b6119c935b71/tenor.gif)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 02-12-2019, 13:32:36
Mirdita!  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 03-12-2019, 08:18:52
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 03-12-2019, 09:43:07
u zgjuat :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 04-12-2019, 07:18:54
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 04-12-2019, 08:04:47
Miremengjesi ☺️
Ketej filluan ngricat, e nje caj i ngrohte ne mengjes, per te gjithe 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 05-12-2019, 08:21:01
Miremengjes popull skipetar 🙂😊

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 05-12-2019, 08:27:23
Miremengjes.... :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 05-12-2019, 11:30:58
Mirdita e nga une. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 06-12-2019, 13:32:11
Miredita...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 06-12-2019, 13:40:04
Miredita...

Mirdita e i pagjumi Gjumash. :)

Ta kesh fundjaven super . :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 07-12-2019, 07:33:24
Mirëmëngjes.
@Passion u zgjove?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 07-12-2019, 07:39:57
  [ You are not allowed to view attachments ]  

Rruges per pune.

Miremengjesi Gjumashi.

Pozitive fundjave. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 09-12-2019, 08:55:45
Miremengjes :) nje jave te mbare, dhe jo shume pune. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 09-12-2019, 08:56:34
Mirëmëngjes dhe nga unë  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 09-12-2019, 09:00:11
do nje kafe :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 09-12-2019, 09:02:55
do nje kafe :)
Ta sjell unë 😉
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 09-12-2019, 09:05:36
@Passion flen akoma. Ajdeni kush eshte per nje kafe :=)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 09-12-2019, 09:08:34
Unë këtu jam  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 09-12-2019, 09:13:11
Flm @Parloté kalo bukur sot :=)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 09-12-2019, 09:43:40
@Passion flen akoma. Ajdeni kush eshte per nje kafe :=)

Me paska zen radh Perla. :)
Miremengjesi te gjithe zeriste :)
Gjumasho jam drejt Elbasanit.

E ndajm 50 50  rrugen qe na del buze Shkumbinit pike takimi.  :D

Ka Dragostunja nje restorant te mire. :)
Parlot  je e ftuar. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 09-12-2019, 09:45:17
Miremengjesi 🌄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 09-12-2019, 10:17:58
@Passion , po ne rregulle, sa te beje servise veturen keto dite. se ja kame ngritur kembet :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 10-12-2019, 07:05:49
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 10-12-2019, 07:31:32
Mirëmëngjesi  :)
Turke apo esspreso?
:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 10-12-2019, 07:39:24
@Passion e mirë do jetë cila do 😊

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 10-12-2019, 08:39:16
Miremengjes :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 10-12-2019, 09:04:59
@Passion e mirë do jetë cila do 😊

Me nje doze te sheqerosur bisede,preferoj te ofroj  cappuccino se do te te marre kohe deri sa ta mbarosh. :)
Gjumashi
o mistrec
mire se erdhe
e ta dergoj nje big pershendetje. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 11-12-2019, 10:23:09
Guten Morgen 🌄❄️🏔️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 12-12-2019, 08:11:44
Mirëmëngjes dhe një ditë të mbarë

  [ You are not allowed to view attachments ]  
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 12-12-2019, 08:41:17
Miremengjes. Sa bukur pike kafen more?😄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 12-12-2019, 08:59:16
Aty hapur rri në Pc faqja.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 12-12-2019, 09:04:13
  [ You are not allowed to view attachments ]  
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 13-12-2019, 07:51:42
Mirëmëngjesi 😊
Filloj 🌨️❄️❄️❄️❄️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 13-12-2019, 08:24:15
Miremengjes...

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 13-12-2019, 08:32:44
Mirëmëngjesi 😊
Filloj 🌨️❄️❄️❄️❄️

Mblidh nje mal bore
Dy thengjilla per syte
nje karote per hunden

skuq nja dy petulla per veshet
mos harro ti vesh ca vetulla te trasha  :D

nje kapuc,edhe nje shall per fyti
skalite si skulptor (edhe ja babagjyshi i Vitit te Ri )  :D


---------------------------------
Miremengjesi per ju lart! :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 13-12-2019, 15:44:15
Bora ra, sa ja beri taaaaaaa  :S

Ps: ke shkrim te bukur Pasion :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 14-12-2019, 07:33:01
Mirëmëngjes me shi, por mendon të bie bore.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 14-12-2019, 08:31:25
Mirëmëngjes me shi, por mendon të bie bore.
Fundjava e mire per te gjithe.

Miremengjes djaloshi. :)

Le te bjere bore e te bej akull te ngrije uji,e shpirtrat e njerezve.  :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 16-12-2019, 06:38:11
mirëmëngjes dhe një javë mbarë.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 16-12-2019, 07:20:01
Miremengjesi dhe nga ana ime. 🌄☕
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 17-12-2019, 07:22:01
Mirëmëngjes...

@Parloté ajde për një kafe.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 18-12-2019, 08:24:27
Akoma fleni...

Zgjohuni...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 18-12-2019, 08:38:20
Akoma fleni...

Zgjohuni...

Te pershendes djalosh,edhe ta kesh diten sa me pozitive.

Me nje mengjes mjaftueshem te fresket,te pershkruar afer 6 km ne ecje me ritem  tani u ndala. :)

Mos me thuaj zgjohu.  :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 18-12-2019, 10:02:41
@Passion, ti fle akoma :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 19-12-2019, 08:23:46
mirëmëngjes... a jeni për kafe... se ka disa ditë mjegullë.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 19-12-2019, 18:02:02
Ka nai kafe knej se mengjesi ka ik me kohe e me vakt... lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 21-12-2019, 06:18:06
Mirëmëngjes dhe një fundjavë të mbarë.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 25-12-2019, 10:18:58
Miremengjes ose fleni te gjithe :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 28-12-2019, 20:47:01
Keni humbur dhe ju si seriali,

Lost in Space :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 28-12-2019, 21:15:41
Ke te drejte plak 🙄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 29-12-2019, 03:02:32
Mirëmëngjesi☺️
He, i porositet gjelat per Vitin e Ri ?
 :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 31-12-2019, 18:09:35
Pershendetje,
Gezuar Vitin e Ri!
Nje vit i mbare per te gjithe ju miq....


Sa me i zhurmshem forumi next year.:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 01-01-2020, 10:02:35
Qysh u gdhit? :D Si ju zuri 2020? :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 01-01-2020, 13:24:32
Me sy hapur na zu :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 01-01-2020, 17:21:51
Pershendetje,
Gezuar Vitin e Ri!
Nje vit i mbare per te gjithe ju miq....


Sa me i zhurmshem forumi next year.:)

Te lumte ajo goje 😃
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 02-01-2020, 08:28:01
Miremengjesni te gjitheve ajdeni te pime nje kafe si per 2020
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 03-01-2020, 14:55:11
Jemi bërë për kafen e 3-te  :D :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 03-01-2020, 15:01:18
Miremngjesi merr, qysh jeni?:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 03-01-2020, 15:15:43
Mir plak...pune pune nate e dite....🧰
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 04-01-2020, 06:38:36
Mirmëngjesi :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 04-01-2020, 07:40:05
Mirëmëngjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 04-01-2020, 08:47:01
Miremengjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 04-01-2020, 11:56:27
Miredita. Paçi fundjave te kendshme🔥
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 05-01-2020, 07:52:07
Mirëmëngjes e të dielë të bukur  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 05-01-2020, 08:45:21
Miremengjesi  Parlote
Miremengjesi te gjithe.  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 06-01-2020, 06:05:36
Mirëmëngjesi dhe javë të mbarë  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 06-01-2020, 07:31:13
Mirëmëngjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 06-01-2020, 08:03:47
Miremengjesi e nga kjo ane. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 06-01-2020, 08:09:45
Miremengjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 07-01-2020, 04:28:30
Mirëmëngjesi, si ma bet gjumin  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 07-01-2020, 08:30:12
sa u zgjova... se kam ndjere hic alarmin lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 09-01-2020, 08:32:44
Miremengjes :) Ajdeni per nje kafe
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 09-01-2020, 08:40:25
Rrofsh. Miremengjesi☕
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 11-01-2020, 07:52:27
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 11-01-2020, 08:33:47
Miremengjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 11-01-2020, 09:22:55
Mirëmëngjesi  :perqafim
Ju uroj një fundjavë të bukur :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-01-2020, 15:19:39
Miremengjesi, nje fundjave Te kendshme.:)

Kush I servir kafet ketu?:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 11-01-2020, 16:01:23
Dada i servir ksaj rradhe  😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-01-2020, 16:19:49
Te lumshin dockat.:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 12-01-2020, 06:20:57
Mirëmëngjesi 🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 12-01-2020, 08:43:07
mirëmëngjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 12-01-2020, 16:35:05
Miremngjesi :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 13-01-2020, 06:40:36
Miremengjesi ☕. Te hene sa me te lehte 😉 dhe nje jave te suksesshme 🧰dhe pa grip🥑
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 13-01-2020, 07:21:35
Mirëmëngjesi 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 13-01-2020, 07:42:53
Mirëmëngjesi :perqafim
13 sot, bohhh iku e janari  :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 13-01-2020, 08:12:10
Miremengjes :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 13-01-2020, 15:58:50
Miremngjes dhe jave sa me te kendshme... e pa keshtu sekse ashtu eksese..:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 14-01-2020, 09:03:51
Miremengjesni.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 14-01-2020, 12:57:24
Mirdita nga unë  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 15-01-2020, 07:31:01
Mirëmëngjesi.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 15-01-2020, 07:39:46
Mirëmëngjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 15-01-2020, 08:12:32
Miremengjes :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-01-2020, 16:33:52
Miremngjesi, si ju kam iher..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 16-01-2020, 07:09:48
Mirëmëngjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 16-01-2020, 07:58:05
Mirëmëngjesi tanve e paci një ditë të bukur :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 16-01-2020, 08:11:34
miremengjes :D

kush e ka kafen sot :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 16-01-2020, 08:25:04
miremengjes :D

kush e ka kafen sot :D

 :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 16-01-2020, 08:26:52
Flm @Parloté , nje dite te mbare!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-01-2020, 12:15:51
Miremngjesi, brrrrrr ftohte sot.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 17-01-2020, 07:35:21
Mirëmëngjesi :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 17-01-2020, 07:40:46
Miremengjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 17-01-2020, 08:28:08
Mirëmëngjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 17-01-2020, 14:01:09
Miremngjesi dhe nje dite te mbare per fundjave beni si dini vet..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 18-01-2020, 07:19:41
Mirëmëngjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 18-01-2020, 07:32:06
Miremengjesi Gjumashi. :)
Miremengjesi te gjithe.

Fundjava e mire per ju.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 18-01-2020, 08:53:45
Miremengjesi. Paci nje fundjave te kendshme.👍🔥
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 20-01-2020, 06:53:28
E mbarë java për të gjithë. :)

Mirëmëngjesi!

:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 20-01-2020, 07:20:35
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 20-01-2020, 08:21:36
Mirëmëngjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 21-01-2020, 07:03:02
Mirëmëngjesi :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 21-01-2020, 08:11:15
Mëngjes dhe ditë të bukur🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 21-01-2020, 08:21:39
  [ You are not allowed to view attachments ]  

Të dielltë ditën të gjithë. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 21-01-2020, 08:51:00
Miremengjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 22-01-2020, 07:30:33
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 22-01-2020, 08:17:40
Miremengjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 22-01-2020, 17:16:10
Miremngjesi packa se ora ketu po shkon 11.30 lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 23-01-2020, 07:12:16
Mirëmëngjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 23-01-2020, 07:15:40
Miremengjesi Parlote.

Miremengjesi te gjithe.

Gjumashi

Jam me i hershmi sot. ;)

Ta bej nje zile te cohesh ?  hmmmmm:
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 23-01-2020, 10:41:53
Une tash sa u zgjova, ska 15 min lol.
 :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 23-01-2020, 16:34:39
Miremngjesi iher packa se ju e keni vakt dreke..:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 24-01-2020, 07:25:22
@SteriOtipi B ty ta bejm gati drekën.
Mirëmëngjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 24-01-2020, 07:27:36
Mirëmëngjesi  😃
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 24-01-2020, 07:53:37
Miremengjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 24-01-2020, 13:21:21
Miremngjesi .... e keni bere kafen apo te iki tek Starbucks...:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 25-01-2020, 12:12:27
Mirdita dhe fundjavë të bukur  :
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 26-01-2020, 16:56:43
Miremngjesi ..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 27-01-2020, 07:16:04
Mirëmëngjesi 🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 27-01-2020, 07:24:34
Mirëmëngjes me shi..
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-01-2020, 15:22:21
Miremngjesi e jave te mbare.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 28-01-2020, 07:35:07
Mirëmëngjesi
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 28-01-2020, 13:43:56
Miremngjesi  ene I byrek me gjize e nje dhalle desha ju lutna shum.:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 28-01-2020, 13:57:27
Miremngjesi  ene I byrek me gjize e nje dhalle desha ju lutna shum.:P

Maksimumi deri ne oren 11 gjen,pastaj s'ka dore te dyte.  :P

Ne kete ore per nxehje ka vec Metaxa ^o) hmmmmm:
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 28-01-2020, 15:21:51
Maksimumi deri ne oren 11 gjen,pastaj s'ka dore te dyte.  :P

Ne kete ore per nxehje ka vec Metaxa ^o) hmmmmm:
me oren time eshte fiks per byrek, kur te jesh duke pire cajin ti naten une jam gati me metaxa lol 😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 29-01-2020, 07:09:47
Mirëmëngjesi 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 29-01-2020, 07:10:54
Mirëmëngjesi  :perqafim

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 29-01-2020, 12:55:32
Miremngjesi o njerez te mire.:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 29-01-2020, 16:30:44
Miremngjesi o njerez te mire.:)
Ti thuaj miredita dhe pse e je mengjes aty 😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 29-01-2020, 17:30:39
Ti thuaj miredita dhe pse e je mengjes aty 😂
pertoj..:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 30-01-2020, 06:03:43
Mirëmëngjesi 😀
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 30-01-2020, 06:54:24
Miremengjes....

@Parloté , ajde se kafja gati :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 30-01-2020, 07:09:29
Miremengjes....

@Parloté , ajde se kafja gati :D

Sa më shijon një kafe e servuar 🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 30-01-2020, 07:10:11
Do te beje mire, po si duket @Passion e ka zene gjumi lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 30-01-2020, 07:14:43
Do te beje mire, po si duket @Passion e ka zene gjumi lol

😂 e zgjon aroma e kafes.....
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 30-01-2020, 13:13:22
Miremengjesi apo miredita ju matane globit...:)

P.s @erlehta jemi ne rregull tani? :P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 30-01-2020, 13:18:42
Miremengjesi apo miredita ju matane globit... :)

P.s @erlehta jemi ne rregull tani? :P


Na fute në siklet tani, se duhet të të themi gjumë të ëmbël ty kur themi mirëmëngjesi këndej  :D 
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 30-01-2020, 13:38:06
Miremengjesi apo miredita ju matane globit...:)

P.s @erlehta jemi ne rregull tani? :P
😂😂😂 Apsolut 😂😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 30-01-2020, 15:41:51

Na fute në siklet tani, se duhet të të themi gjumë të ëmbël ty kur themi mirëmëngjesi këndej  :D
s’ka gje thuajeni kur ta ndjeni...:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 31-01-2020, 07:26:35
Mirëmëngjesi e gjumë të ëmbël  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 31-01-2020, 09:03:40
Miremengjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 31-01-2020, 09:47:57
Mirëmëngjesi ☺️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 31-01-2020, 11:25:38
  [ You are not allowed to view attachments ]  

:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 31-01-2020, 13:53:04
Miremngjesi ose si ta keni vaftin..:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 02-02-2020, 09:02:51
Mirëmëngjesi për ju që jeni zgjuar e ju në gjumë 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 02-02-2020, 09:53:14
Mirëmëngjesi bukurane e bukuraner  :D :perqafim

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 03-02-2020, 07:08:28
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 03-02-2020, 07:11:49
Miremengjes. Paci nje jave te mbare.🌄🐓
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 03-02-2020, 07:43:06
Miremengjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 03-02-2020, 08:00:59
Mirëmëngjesi 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 03-02-2020, 15:36:39
Miremngjesi
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 04-02-2020, 06:41:28
Mirëmëngjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 04-02-2020, 08:15:34
Miremengjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 04-02-2020, 13:13:17
Mirdita nga unë  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 04-02-2020, 14:07:17
Miremngjesi dhe dite te mbare nqs e keni dreke nuk eshte faji im..:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 05-02-2020, 06:57:36
Mirëmëngjesi 🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 05-02-2020, 07:44:34
Mirëmëngjesi :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 05-02-2020, 08:20:21
Miremengjes me bore
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 05-02-2020, 08:50:46
Miremengjes me bore

Miremengjesi Gjumash
Miremengjesi te gjithe.
:)
Fotoo! :
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 05-02-2020, 22:29:56
Mirembrema se harruam te themi miremngjes sonte...:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 06-02-2020, 07:08:38
Mirëmëngjesi :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 06-02-2020, 09:19:17
Miremengjesi! :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 06-02-2020, 09:34:04
Miremengjes... ose theme me mire miredita
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 06-02-2020, 10:34:52
Mirdita dhe nga unë 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 06-02-2020, 13:16:47
E mo c’beni..... Pershendetje..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 07-02-2020, 05:15:17
Mirëmëngjesi ☀️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 07-02-2020, 07:14:44
Miremengjesi :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 07-02-2020, 07:14:58
Miremengjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 07-02-2020, 09:03:54
Miremengjesi!
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 07-02-2020, 13:25:46
Miremngjesi all..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 08-02-2020, 02:07:53
Miremengjesi e paci nje fundjavë argetuese :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 08-02-2020, 07:52:03
Miremengjesi  Erleht
morning te gjithe. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 08-02-2020, 07:55:46
Miremengjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 08-02-2020, 11:08:12
Mirdita nga këndej 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 09-02-2020, 06:29:55
Mirëmëngjes :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 09-02-2020, 06:47:51
Miremengjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 09-02-2020, 08:13:37
Te hershëm ju dy lart.


Epo te duash te flesh si e diele
e vjen ai orari
 e te gerric sikur kam molen. :(

Miremengjesi e nga une. :)

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 09-02-2020, 08:39:09
Te hershëm ju dy lart.


Epo te duash te flesh si e diele
e vjen ai orari
 e te gerric sikur kam molen. :(

Miremengjesi e nga une. :)

😂😂😂😂😂😂

Ta dish se atë mirëmëngjes e kam shkruar një orë pasi jam ngritur 😛
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 09-02-2020, 10:20:09
Mirëmëngjes për mua  :D
Mirdita juve 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 09-02-2020, 10:31:11
😂😂😂😂😂😂

Ta dish se atë mirëmëngjes e kam shkruar një orë pasi jam ngritur 😛

E te ngriturit heret
edhe martesa e hershme

jane bereqet :P
thonin pleqte
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 10-02-2020, 07:54:32
Mirëmëngjesi.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 10-02-2020, 08:29:46
Miremengjesi. Nje te hene sa me te lehte dhe jave te suksesshme.👍
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 10-02-2020, 09:10:46
Mirdita. Nje Jave te mbare.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 11-02-2020, 09:10:22
Mirëmëngjesi.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 12-02-2020, 06:44:46
Miremengjes
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 12-02-2020, 08:04:46
Mirëmëngjesi 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 13-02-2020, 16:29:53
Mireditani o njerez te mire e punetore..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 14-02-2020, 05:42:24
Mirëmëngjesi e ditë akoma më të mirë 😀
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 14-02-2020, 07:08:12
Mirëmëngjesi e Gëzuar Shën Valentinin 😍
Eh bre, dikur e festonim Valentinin si të cmendur, ndërsa tashmë ditë, si gjithë të tjerat😘. Me shoqet kam me e festu 😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 14-02-2020, 10:42:43
Miredita dhe nga ana ime.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-02-2020, 13:28:19
Miremngjesi e Gezuar Valentinin e shen it..:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 15-02-2020, 08:05:39
Miremengjes me diell dhe kafe.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 15-02-2020, 09:47:11
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 16-02-2020, 10:08:14
Mirëmëngjesi 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 16-02-2020, 11:27:02
Mirëdita
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 17-02-2020, 06:45:11
Mëngjes e ditë të mirë 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 17-02-2020, 08:23:21
Miremengjes @Parloté ...

Gati eshte kafja kush do vi?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 17-02-2020, 08:30:47
Unë këtu jam 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 17-02-2020, 08:48:43
(https://data.whicdn.com/images/302035996/original.gif)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 18-02-2020, 05:04:41
Mirëmëngjesi🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 18-02-2020, 07:16:34
Miremengjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 18-02-2020, 07:25:00
Miremengjes... Me duket me zu gripi.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 18-02-2020, 07:47:22
Miremengjes... Me duket me zu gripi.

Te shkuara e sa me shpejt.
Po caj 😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 18-02-2020, 08:03:40
te pi nje jegermeister :D se ate e kam si surum une :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 19-02-2020, 07:19:25
Mirëmëngjesi 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 19-02-2020, 07:31:25
Miremengjes kaloni mire sot
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 19-02-2020, 15:49:43
Mirmjesi ose si ta keni vaftin 😎😎🤓
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 20-02-2020, 07:14:28
Mirëmëngjesi me një kafe e ëmbëlsirë  :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 20-02-2020, 08:51:52
Miremengjes... Flm dhe kaloni bukur sot :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 20-02-2020, 10:17:44
Mirdita  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 20-02-2020, 14:59:06
Ca beni mire oooo...:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 21-02-2020, 06:26:23
Mirëmëngjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 21-02-2020, 07:37:57
Mirëmëngjesi 🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 21-02-2020, 08:33:12
miremengjes ose miredita
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 23-02-2020, 07:24:02
Miremengjes dhe nje te djele te mbare.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 23-02-2020, 12:26:37
Mirdita nga unë 😊
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 24-02-2020, 06:07:22
Mirëmëngjesi🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 24-02-2020, 06:51:05
Mirëmëngjesi o të mirë  :perqafim
Pacit një javë të mbarë😚
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 24-02-2020, 08:04:24
Miremengjes...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 24-02-2020, 15:50:48
Mirmjesi yje e ylla 😎🤓
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 24-02-2020, 16:34:07
Qysh u gdhive plako?😀
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 24-02-2020, 18:16:18
Qysh u gdhive plako?😀
mir mo plak, pak i lodh nga bredhjet e fundjaves..:)

Qysh kalove ti?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 24-02-2020, 19:26:54
Mir mir per momentin. Po presim karantenen 😏 se kto italiant u smuren duke ngrene Spaghetti e Pizza 😀 e i kemi ne prag te deres.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 24-02-2020, 20:57:32
Mir mir per momentin. Po presim karantenen 😏 se kto italiant u smuren duke ngrene Spaghetti e Pizza 😀 e i kemi ne prag te deres.
keta amerikant e mi kane dy muaj te semure e spo e vene karantinen lol
Thjesht te dyshuarit  i degdisin nja 2 jave ne mes te shkretesires dhe kaq 😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 25-02-2020, 07:29:58
Mirëmëngjesi 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 25-02-2020, 07:31:02
Mirëmëngjesi  :perqafim
Këtej festojmë karnavalet sot :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 25-02-2020, 08:24:18
Miremengjes... U zguat :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 25-02-2020, 13:11:27
Miremengjes... U zguat :)

Mirdita djaloshi. :)

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 25-02-2020, 16:13:17
Mirmjesi o vendi i pamposhtur ndaj koronavirusit dhe ju popull trim e sy shqiponje..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 25-02-2020, 18:38:26
Mirmjesi o vendi i pamposhtur ndaj koronavirusit dhe ju popull trim e sy shqiponje..:)

 :D
Vallaj tani nuk po rri e qete jo 😬
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 25-02-2020, 18:47:57
:D
Vallaj tani nuk po rri e qete jo 😬
sa kemi Edn e Rams pushka top ..😝
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 26-02-2020, 11:01:33
Miredita... kaloni mire sot :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 27-02-2020, 08:20:19
Mirëmëngjesi 🌞
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 27-02-2020, 08:26:30
Miremengjes..
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 29-02-2020, 07:33:05
Miremengjesi. :perqafim
Pacit një fundjavë të mbare
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 29-02-2020, 08:01:52
Miremengjes dhe nje fundjave te mbare.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 29-02-2020, 09:04:44
Mirëmëngjesi 🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 29-02-2020, 17:48:06
Miredita piplla..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 02-03-2020, 06:42:30
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 02-03-2020, 07:31:51
Miremengjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 02-03-2020, 08:50:52
Morning !
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 02-03-2020, 14:40:44
Mirmjesi... hou du ju du..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 02-03-2020, 18:59:25
Miredita Sterio. E pime kafen nga Starbucks :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 02-03-2020, 20:47:41
Miredita Sterio. E pime kafen nga Starbucks :D
aty e pi gjithmone shoku, Ec kur Te duash vec piketo venin..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 03-03-2020, 06:13:35
Mirëmëngjesi o punëtorë 😁😚
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 03-03-2020, 06:25:23
Miremengjes dhe një ditë të mbarë
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 03-03-2020, 08:33:05
Mirëmëngjesi  :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 03-03-2020, 13:18:30
Miremngjesi
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 04-03-2020, 06:13:10
Mirëmëngjesi
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 04-03-2020, 08:06:03
Miremengjes. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 04-03-2020, 10:30:21
Mirëdita ☺️
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 04-03-2020, 12:21:27
Miremngjesi...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 05-03-2020, 07:37:23
Mirëmëngjesi 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 05-03-2020, 08:04:39
Miremengjes.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 05-03-2020, 15:25:48
Miremngjesi dhe nje dite te kendshme.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 06-03-2020, 07:09:27
Mirëmëngjesi 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 06-03-2020, 07:11:46
Miremengjesi Parlote.

Miremengjesi e nga une.

:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 06-03-2020, 07:27:32
Miremengjesi o te mire :perqafim
Ketej bie shi, kohe e zymte 🙄
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 06-03-2020, 08:05:17
  [ You are not allowed to view attachments ]  
Miremengjesi o te mire :perqafim
Ketej bie shi, kohe e zymte 🙄
Te renduara jane rete edhe kesaj ane. :)

Do derdhe nje grusht lot qielli
apo jo ?

Dilema e dites. :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 06-03-2020, 08:26:44
Miremengjes... :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 06-03-2020, 13:24:30
Miremngjes, sot me diell ne darke bore..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 06-03-2020, 14:27:31
@Passion , ku eshte bere ajo foto?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 06-03-2020, 14:31:44
Rrogozhine  :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 06-03-2020, 15:53:18
Nuk mbaj mend sa kam pa kaluar përmes Rrogozhinës  😁😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 10-03-2020, 06:06:59
Mirëmëngjesi 🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 10-03-2020, 07:44:27
Miremengjesi 😚
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 10-03-2020, 10:40:54
Miremengjesi!

Kur jam ne shtepi me lajmet
duket sikur jashte eshte qyteti ne lufte
i boshatis,tragjike. :D

Fatmiresisht kur del jasht ka akoma buzeqeshje e gumezhitje.

Lajmeve pata vite ne tv qe si ndiqja,por me duket duhet ta bej serish betim qe s'do shoh tv. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 10-03-2020, 15:13:45
Miredita, shpresoje te jeni mire.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-03-2020, 12:05:02
Miremengjesi...
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 12-03-2020, 06:24:57
Mirëmëngjesi 🤗
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 12-03-2020, 08:19:03
Miremengjes... :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 13-03-2020, 14:29:56
Miremngjesi, he si po ma kaloni, keni kap nai coronavirus apo c’è doni....🤪🤪🤣🤣
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 14-03-2020, 08:01:44
Miremengjes... ajdeni tju japim nga nje kafe me bluetooth :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 14-03-2020, 09:10:19
Miremengjesi. Gezuar diten e veres 🎉
Dhe ruhuni mire keto dite.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 15-03-2020, 10:45:22
Miremengjesi 😚
Degjofshim vetem te mira  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 15-03-2020, 12:54:54
Miredita, se ketu me duket u mbylle gjithe shteti. Vetem pronaret Shqiptare nuk binden.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 16-03-2020, 09:35:49
Deshiroj te jeni mire ju e te dashurit tuaj

antare vizitore .
Miremengjesi te gjithe. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 16-03-2020, 11:43:08
miredita :=) shpresoje te jeni mire.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-03-2020, 12:21:36
Miremngjesi all
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 16-03-2020, 15:19:30
 :perqafim :perqafim

Urojmë sa më shpesh normalitet.
Vallaj shyqyr që jetojmë në periferi, ku ka lumë, pemë gjallëri zogjesh, ka shëtitje vetëm ose familje gjithmonë në distance. Qyteti vete është bere i shurdhët.
 
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-03-2020, 16:57:13
Ate thuaj se po Te ishim ne apartamente do e benim nai vrasje 😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 18-03-2020, 09:40:58
Miremengjesi e qofshit mire  :perqafim

Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 18-03-2020, 10:15:10
  [ You are not allowed to view attachments ]  

Miremengjesi  Erlehta
Max
Gjumashi

Nen shoqnin e time më
solli kafene turke si zhavorr :D
qe s'me pelqen
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 18-03-2020, 11:01:35
Rëndësi që jeni mirë @Passion  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 18-03-2020, 13:53:58
Miredita dhe nga ana ime. Koha per bukuri ne Struge, por e keqja eshte qe duhet te rrime ne shtepi.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 19-03-2020, 08:51:35
Miremengjes... ju uroje nje dite te mbare dhe nje kafe per ju.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 20-03-2020, 08:27:01
Miremengjes .
@Passion
@MAX
 @erlehta
@Mishel...............
@Parloté
@Charlie
@SteriOtipi B
@Shej

dhe ju tjeret qe jeni kendej rrotull

u solla kafen e mengjesit, por me dridhen duart. :D

(https://i.giphy.com/media/iIpHOd6UsW2vrvVweE/giphy.webp)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 20-03-2020, 12:17:11
Rrofsh Gjumasho :D :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 20-03-2020, 13:28:30
Mirmjesi piplla, rrofsh per kafen gjumasho.

Si po ja kaloni me kete gjendjen...:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 21-03-2020, 07:34:12
Miremengjesi trima :perqafim
Parlote e dashur a jeni mire 😚 shume pune kohet e fundit ☺️. Zoti ju  bekofte .
@SteriOtipi B ,  ju tani po merni masa ekstreme😁.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 21-03-2020, 08:00:31
Miremengjes... dhe mos u trembni :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-03-2020, 12:57:10
Miremngjesi nga krevati...:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-03-2020, 12:58:22
Miremengjesi trima :perqafim
Parlote e dashur a jeni mire 😚 shume pune kohet e fundit ☺️. Zoti ju  bekofte .
@SteriOtipi B ,  ju tani po merni masa ekstreme😁.
Une kam nje jave qe punoj nga shtepia.... po cfare masa kush do e marre do e marre, thuaj te jete pa zarar.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Charlie ne 21-03-2020, 17:43:23
Goxha te shpifura kane qene kafet ketu, gjithsesi, prap me ka marr malli per nje te tille :D :D

  [ You are not allowed to view attachments ]  
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 22-03-2020, 11:52:31
Miredita, si jeni?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 22-03-2020, 13:01:58
Miredita, si jeni?
Miremengjes.
Po kalojme krizen duke ndenje ne couch 😆

Pak humor austriak per ty Gjumash. Pergjigja qe i jep policia nje qytetari ne Twitter 😀😆
 
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 22-03-2020, 14:44:00
Mire e ka polici, se tani smerret vesh, perse do te hysh ne banke. :D

Tani do dalin shume barcoleta.

Si psh. Nje automekanike, duke ndenjur ne karantine dhe duke lare duart shpesh, arriti te gjeje unazen, qe i kishte humbur 3 dite mbas dasmes. :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 02-04-2020, 09:45:44
Miremengjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 02-04-2020, 10:17:18
Miremengjes....


Tju jap nje kafe keshtu me Wifi :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 02-04-2020, 13:54:21
Miremngjesi nga ketej ane..:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 03-04-2020, 08:40:05
Mirëmëngjesi e dalshit faqebardhë nga karantena 😂😍
☕☕☕☕☕☕
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 03-04-2020, 09:30:17
miremengjes... dhe tja kaloni bukur sot :D
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 03-04-2020, 15:24:46
Halouuuu 😎
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 10-04-2020, 07:35:39
Miremengjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 10-04-2020, 08:31:53
Mirëmëngjes... Si fjete? T'ja kaloni bukur sot.

 [ You are not allowed to view attachments ]  
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 11-04-2020, 08:04:02
Mirëmëngjes... Si fjete? T'ja kaloni bukur sot.
Secila moshë duhet të mbaj mend orarin përkatës :D se vallaj konglomerat oraresh është bere tabela.😁
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-04-2020, 13:10:19
Miremengjesi all.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 11-04-2020, 13:37:15
Mirëdita. Në fundjavë është ndaluar Komplet lëvizja kurse brenda javës është lëshuar lëvizja deri në ora 16:00
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-04-2020, 14:06:52
Mire e bejne, mbahet populli..
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 12-04-2020, 11:40:19
Mirdita!
Kush i feston
Gezuar Pashket. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 12-04-2020, 11:46:48
Mbaresi per te gjithe  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 12-04-2020, 15:35:47
Mirëdita dhe Gëzuar Pashkët.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 12-04-2020, 17:14:08
Miremngjesi dhe gezuar
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-04-2020, 15:49:24
E more ca beni, ju kane nxjerre nga karantina qe keni rene qetesi... lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 15-04-2020, 07:28:45
Mirëmëngjes... Mos ka rënë dhe Forumi në Karantine?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 17-04-2020, 07:06:49
Miremengjesi ☺️
Dolet nga karantena? :D Ne ketej marshallah jemi, vetem shkollat presim te hapen.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 17-04-2020, 07:35:35
Mirëmëngjes... Këtu e vazhduan dhe 30 ditë.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 17-04-2020, 14:49:14
Miremngjes o njerez, shijoni karantinen se dite me te zeza do vijne.... 😂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 18-04-2020, 15:34:10
Miremngjesi, ketej bie bore... po nga ju?:):P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 19-04-2020, 18:49:40
Mirëmbrëma.ketu me djelle.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 20-04-2020, 06:42:06
Miremengjesi, ketej shiu pa pushim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕s
Postuar nga: SteriOtipi B ne 20-04-2020, 16:07:19
Miremngjes, pardje bore ketej dje behar sot shi.. lol
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 22-04-2020, 10:53:18
miredita dhe nga ana ime:d
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 25-04-2020, 07:37:51
Miremengjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 26-04-2020, 13:26:33
Mirdita si jeni? Si kaluat kete fundjave?
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 27-04-2020, 08:22:01
Miremengjes. Ju deshiroje nje jave te mbare dhe te qeshur. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 29-04-2020, 07:26:17
Guten Morgen :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 04-05-2020, 05:50:59
Miremengjes dhe një javë të mbarë. Shpresoj te largohet sa do pakë karantina.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: M A X ne 04-05-2020, 10:09:36
Miremengjesi. Fillimjave te kendshme dhe jave te mbare🙏👍
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 02-06-2020, 08:27:22
Mirëmëngjesi 🙂
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Gjumashi ne 02-06-2020, 09:03:53
Miremengjes. Kaloni bukur sot.
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 02-06-2020, 14:55:08
Mirmjesi piplla.:)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 03-06-2020, 07:11:17
Guten Morgen  :perqafim :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Passion ne 03-06-2020, 07:18:25
Mirëmëngjesi e nga kjo ane. :)
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: SteriOtipi B ne 03-06-2020, 14:52:27
Mjesi nga cila ane Te doni..:P
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: erlehta ne 04-06-2020, 07:11:56
Miremengjesi  :perqafim
Titulli: Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕
Postuar nga: Parloté ne 04-06-2020, 13:27:17
Mirdita 🙂