×

Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕

· 510 · 6040

Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕

· 510 · 6040

 • Postime: 22550
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#300 ne: 05-07-2019, 10:28:49
☕👍

 • Postime: 134
Passion
#301 ne: 05-07-2019, 12:17:36
Mirdita

Max
Erleht
Parlot
Gjumash

 :)

Pershendetje te gjitheve. :)

 • Postime: 6703
 • Gjinia: Femer
erlehta
#302 ne: 05-07-2019, 13:52:24
Miredita 😘

 • Postime: 134
Passion
#303 ne: 06-07-2019, 06:49:15
Miremengjesi.  :)

Te mire fundjaven zeriste. :)

 • Postime: 3135
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#304 ne: 06-07-2019, 06:52:45
u zgjuat?

 • Postime: 134
Passion
#305 ne: 06-07-2019, 06:56:19
Jam ne enderr  :D

Tubestrafkullah kaq heret ti c'ne? :D

Do ta nderrojm nofken

I pagjumi :D

Morning Gjumashi :)

 • Postime: 22550
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#306 ne: 06-07-2019, 08:51:08
Miremengjes. Paci fundjave te bukur e te rehatshme ☕🍧🔆

 • Postime: 3135
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#307 ne: 08-07-2019, 07:59:59
Mirëmëngjes dhe një javë të mbarë.

 • Postime: 22550
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#308 ne: 08-07-2019, 08:17:30
Miremengjes. Nuk duket aq vape sot 🔥

 • Postime: 134
Passion
#309 ne: 08-07-2019, 08:44:13
Miremengjesi e nga une. :)

 • Postime: 3135
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#310 ne: 08-07-2019, 08:53:33
këtu pritet shi nesër dhe pasnesër.

 • Postime: 1574
 • Gjinia: Femer
Parloté
#311 ne: 08-07-2019, 15:52:01
Mirë mbasdite  :)

Javë të mbarë.

 • Postime: 6703
 • Gjinia: Femer
erlehta
#312 ne: 09-07-2019, 06:06:59
Miremengjesi 😊

 • Postime: 1574
 • Gjinia: Femer
Parloté
#313 ne: 09-07-2019, 06:28:03
Mirëmëngjesi Erlehtë  :perqafim dhe ghithë zëristët.

 • Postime: 3135
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#314 ne: 09-07-2019, 08:06:49
Miremengjes.

 • Postime: 134
Passion
#315 ne: 09-07-2019, 08:29:03
Miremengjesi!

 • Postime: 1574
 • Gjinia: Femer
Parloté
#316 ne: 10-07-2019, 05:49:03
Mirëmëngjesi ☀️

 • Postime: 134
Passion
#317 ne: 10-07-2019, 07:18:23
Miremengjesi!  )

 • Postime: 3135
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#318 ne: 10-07-2019, 07:47:29
Miremengjes.

 • Postime: 22550
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#319 ne: 10-07-2019, 09:07:21
Miremengjes nga Kroacia.🇭🇷 Fresket perfekt per te udhetuar 🛣️🚙

 • Postime: 134
Passion
#320 ne: 10-07-2019, 09:13:14
Rruga e mbare. :)

 • Postime: 3135
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#321 ne: 11-07-2019, 08:34:05
Miremengjes. @Mishel............... na humbe fare.

 • Postime: 1574
 • Gjinia: Femer
Parloté
#322 ne: 12-07-2019, 04:52:12
Mirëmëngjesi  :)

 • Postime: 134
Passion
#323 ne: 12-07-2019, 06:46:05
Miremengjesi e nga une.

 • Postime: 22550
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#324 ne: 12-07-2019, 08:11:28
Miremengjesi nga Elbasani🇦🇱