×

Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕

Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕

· 907 · 21156

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#525 ne: 20-10-2019, 09:38:50
Mirëmëngjes

 • Postime: 3248
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#526 ne: 21-10-2019, 08:50:53
Miremengjes

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#527 ne: 23-10-2019, 07:49:25
Mirëmëngjes  :)

 • Postime: 3248
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#528 ne: 25-10-2019, 08:51:31
Miremengjes...

 • Postime: 7033
 • Gjinia: Femer
erlehta
#529 ne: 26-10-2019, 12:22:59
Ketej filluan pushimet e vjeshtes ☺️

 • Postime: 7434
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#530 ne: 26-10-2019, 18:32:49
Miremengjesi dhe nje happy weekend ..:)

 • Postime: 3248
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#531 ne: 29-10-2019, 10:07:49
Miremengjes dhe nga ana ime :)

 • Postime: 7033
 • Gjinia: Femer
erlehta
#532 ne: 30-10-2019, 07:27:28
Mirëmëngjes ☺️

 • Postime: 219
Passion
#533 ne: 30-10-2019, 08:31:36
Morning!

 • Postime: 26273
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#534 ne: 30-10-2019, 15:22:01
Miredita 🙂

 • Postime: 12743
Mishel...............
#535 ne: 31-10-2019, 11:07:45
Mgjesi te dashur telespektator dhe degjues te rregullt te radios Zeriyt .....ohhh sa bukur

 • Postime: 3248
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#536 ne: 01-11-2019, 10:40:28
Miremengjesni..


@Mishel...............  miremengjes dhe ti :D

 • Postime: 7033
 • Gjinia: Femer
erlehta
#537 ne: 01-11-2019, 11:49:25
Mgjesi te dashur telespektator dhe degjues te rregullt te radios Zeriyt .....ohhh sa bukur
Ene Reizit ja kalove 😂😂

 • Postime: 12743
Mishel...............
#538 ne: 01-11-2019, 12:40:35
Ja mirdita se u lodhem tu thone mgjesi lol

 • Postime: 3248
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#539 ne: 04-11-2019, 07:45:18
U zgjuat? Ju përshëndes me erë dhe shi.

 • Postime: 26273
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#540 ne: 04-11-2019, 09:44:51
Miremengjes dhe mirdita. Paci jave te mbare.

 • Postime: 219
Passion
#541 ne: 08-11-2019, 09:35:17
Miremengjesi te gjithe. :)

 • Postime: 7033
 • Gjinia: Femer
erlehta
#542 ne: 09-11-2019, 07:23:11
Mirëmëngjesi 😊
Ju uroj nje dite nentori te ngrohte, se kendej dridhesh 🌨️🌧️🌨️🌧️🌨️🌧️🌨️🌧️

 • Postime: 3248
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#543 ne: 11-11-2019, 07:46:00
mirëmëngjes... nga nëntori me shi dhe djell.

 • Postime: 3248
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#544 ne: 13-11-2019, 08:39:42
Miremengjes :) u zgjuat? :)

 • Postime: 7033
 • Gjinia: Femer
erlehta
#545 ne: 14-11-2019, 06:51:41
Miremengjesi ☺️🌝🌝

 • Postime: 219
Passion
#546 ne: 14-11-2019, 10:01:15
Miremengjesi e nga kjo ane. :)

 • Postime: 3248
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#547 ne: 15-11-2019, 09:52:02
Miremengjes :)

 • Postime: 7033
 • Gjinia: Femer
erlehta
#548 ne: 16-11-2019, 11:01:46
Mirëmëngjesi me caj te ngrohte🍵🍵😍

 • Postime: 3248
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#549 ne: 22-11-2019, 14:35:54
Miremengjes dhe Urime Diten e Alfabetit :)