×

Post reply

Warning - while you were reading 16 new replies have been posted. You may wish to review your post.
Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Passion
« ne: 05-04-2020, 18:16:40 »

@Shej

https://m.youtube.com/watch?v=r8EEJ-_ENC0&list=RDr8EEJ-_ENC0&start_radio=1

Duke shpresuar se gjithçka nga ju ecën ok
te pershendes. :)
Postuar nga: Parloté
« ne: 28-02-2020, 11:26:35 »

Ata/ato që mbase kurrë nuk do të mbushen mend  :)


https://youtu.be/85USNy7nUU4
Postuar nga: Shej
« ne: 27-02-2020, 22:39:55 »

Te dikurshmit, ata qe jane dhe ata qe sjane me

https://www.youtube.com/watch?v=rnKbImRPhTE
Postuar nga: Passion
« ne: 15-02-2020, 13:35:17 »

Postuar nga: Parloté
« ne: 14-02-2020, 04:29:03 »

Për gjininë e fortë😉
https://youtu.be/bnVUHWCynig
Postuar nga: Ωμέγα
« ne: 13-02-2020, 15:26:18 »

Per qikat e pakta ktu :D
https://youtu.be/aJOTlE1K90k
Postuar nga: Passion
« ne: 29-11-2019, 13:44:12 »

https://www.youtube.com/watch?v=o4UDpZW3Ico

Gjumasho!

E bejme tek a cift lojen,kush do e fitoje.

Nqs fitoj une Pogradec,e nqs fiton ti Struge. :D
Postuar nga: Passion
« ne: 29-11-2019, 13:41:50 »

Postuar nga: Parloté
« ne: 29-11-2019, 10:16:16 »

Postuar nga: Parloté
« ne: 29-11-2019, 10:06:19 »