×

Pershendetje me kenge

· 6154 · 105825

Pershendetje me kenge

· 6154 · 105825

 • Postime: 4081
 • Karma: 16
Charlie
#25 ne: 18-06-2008, 18:33:30
Hyr ne msn ti se kam ca llafe me ty dhe pastaj ta jap edhe chupa chupa nese do :D :D

Ty po te pershendes me kengen Party People - nga Nelly dhe Fergie
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 402
 • Karma: 6
 • Gjinia: Femer
Justice
#26 ne: 18-06-2008, 19:20:52
SABIELIN..(qe eshte cun deputeti cool dhe qe e kam shok te ngushte)...TIMBERLAND - APOLOGIZE
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4081
 • Karma: 16
Charlie
#27 ne: 18-06-2008, 19:34:49
Kete siper me kengen ...Happy Bithday to youuuuu  :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 402
 • Karma: 6
 • Gjinia: Femer
Justice
#28 ne: 18-06-2008, 19:40:34
CHARLIN...me Faleminderit - ELITA 5
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 154
 • Karma: 8
 • Gjinia: Femer
dreza
#29 ne: 18-06-2008, 19:43:21
Trendafili te përshëndes me kegen e Ponit,,shpirti imi puq  :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18282
 • Karma: 204
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#30 ne: 18-06-2008, 20:47:08
Trendafili te përshëndes me kegen e Ponit,,shpirti imi puq  :perqafim
hajt_ktu: :-*....une ty te pershendes me kengen e Mahmut Feratit - Te takova,,,, :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4081
 • Karma: 16
Charlie
#31 ne: 18-06-2008, 21:06:43
Pershendes kete siper me kengen ...Crazy te Bleros dhe Leonores :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18282
 • Karma: 204
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#32 ne: 18-06-2008, 21:08:13
Kete siper me kengen e Bleros - dua t'jem me ty,, :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4081
 • Karma: 16
Charlie
#33 ne: 18-06-2008, 21:09:10
Me kengen e Bleros - Te dua ty :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18282
 • Karma: 204
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#34 ne: 18-06-2008, 21:10:19
Me kengen e Alban Skenderaj - Vetem ty
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4081
 • Karma: 16
Charlie
#35 ne: 18-06-2008, 21:12:12
Me kengen e Steve Wonder - I just call to say i love u :D sa kenge e mire eshte kjo
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18282
 • Karma: 204
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#36 ne: 18-06-2008, 21:13:22
E di,,, ;),,me kengen e Lionel Ritchie - Hello
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4081
 • Karma: 16
Charlie
#37 ne: 18-06-2008, 21:16:24
Me kengen Somebodys' me te Erique Igalisas :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18282
 • Karma: 204
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#38 ne: 18-06-2008, 21:18:39
Me kengen e Ricky Martin - La vida loka
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4081
 • Karma: 16
Charlie
#39 ne: 18-06-2008, 21:21:32
Me kengen e Brian Adams - Everything i do i do it for u :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18282
 • Karma: 204
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#40 ne: 18-06-2008, 21:24:40
Jason Donavan dhe Kylie Minogue - Especially for you,,
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4081
 • Karma: 16
Charlie
#41 ne: 18-06-2008, 21:27:13
Me kengen ...i live for u :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18282
 • Karma: 204
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#42 ne: 18-06-2008, 21:28:49
Nichole Scherzinger - Baby love
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4081
 • Karma: 16
Charlie
#43 ne: 18-06-2008, 21:33:35
Me kengen e Holly Valence - Kiss Kiss :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18282
 • Karma: 204
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#44 ne: 18-06-2008, 21:34:33
J,Lo - Jenny from the block,,
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4081
 • Karma: 16
Charlie
#45 ne: 19-06-2008, 09:43:56
Maria Carey - Endless love :D kete siper
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18282
 • Karma: 204
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#46 ne: 19-06-2008, 09:45:11
you're the one that i want - Olivia Newton-john dhe Jon Travolta
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1007
 • Karma: 6
 • Gjinia: Femer
Stefi
#47 ne: 19-06-2008, 12:09:00
Me këngën e Steve Wonder - I just call to say i love u :D sa kenge e mirë është kjo

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 239
 • Karma: 1
 • Gjinia: Mashkull
Triology
#48 ne: 19-06-2008, 12:11:19
Prsh Misin me kengen Timbaland - Apologize
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
mishel
#49 ne: 19-06-2008, 12:26:58
Pershendes Mistrecin me 

L'Aqua Del Deserto
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super