×

Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale!

· 33641 · 435561

Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale!

· 33641 · 435561

 • Postime: 4008
 • Gjinia: Femer
SwEeTNeSs
#100 ne: 03-04-2007, 21:39:19
Mohon. :D

 • Postime: 5502
 • Gjinia: Femer
Elegance
#101 ne: 03-04-2007, 21:40:31
Inatcije! :P

 • Postime: 4008
 • Gjinia: Femer
SwEeTNeSs
#102 ne: 03-04-2007, 21:42:53
Genjeshtare. :P

 • Postime: 5502
 • Gjinia: Femer
Elegance
#103 ne: 03-04-2007, 21:44:23
Hipokrite! :D

 • Postime: 4008
 • Gjinia: Femer
SwEeTNeSs
#104 ne: 03-04-2007, 21:48:40
Kind :P

 • Postime: 5502
 • Gjinia: Femer
Elegance
#105 ne: 03-04-2007, 21:49:11
Rozete.

 • Postime: 12210
Lefter
#106 ne: 04-04-2007, 10:08:11
E lulezuar. :D
mishel
#107 ne: 04-04-2007, 10:18:35
i kerrusur... :perqafim

 • Postime: 12210
Lefter
#108 ne: 04-04-2007, 10:26:21
Ku t'kam moj engjull? :perqafim (s'ka faj a Willi we te ka zan udhën  :D ,me mirë veri prap ato buzë ne avatar se perndryshe ke problem  :D)


Kjo sipër e pazevendesueshme. ;)
mishel
#109 ne: 04-04-2007, 10:53:18
a thua..se te besoj une ty ore... :D :D :D Wili te rri urte se i sula Lesin pastaj

ky e kam thone 100 s'bo mo nona dy..se dalin menc pastaj :D :D

 • Postime: 825
 • Gjinia: Femer
agnesa
#110 ne: 04-04-2007, 13:49:41
terheqese

 • Postime: 4215
Charlie
#111 ne: 04-04-2007, 15:37:21
Cool :D

 • Postime: 12210
Lefter
#112 ne: 04-04-2007, 15:42:10
Hajn. :D

 • Postime: 4215
Charlie
#113 ne: 04-04-2007, 15:43:44
Rrenc :D

 • Postime: 12210
Lefter
#114 ne: 04-04-2007, 15:47:49
I gipsuar. :D

 • Postime: 4215
Charlie
#115 ne: 04-04-2007, 15:52:05
Trap :D

 • Postime: 12210
Lefter
#116 ne: 04-04-2007, 16:00:54
Rrote. :D

 • Postime: 4215
Charlie
#117 ne: 04-04-2007, 16:03:17
Gomar :d

 • Postime: 12210
Lefter
#118 ne: 04-04-2007, 16:26:34
Kopuk. :P

 • Postime: 7995
 • Gjinia: Femer
Lisa
#119 ne: 04-04-2007, 17:03:23
i dashurrum

 • Postime: 1615
 • Gjinia: Femer
CrYsTaL TeaRs
#120 ne: 04-04-2007, 20:43:45
Shtremse  :P  :D

 • Postime: 7995
 • Gjinia: Femer
Lisa
#121 ne: 04-04-2007, 21:17:09
mua me the shtremse ti mi :D
e drejt ....une shtremburr rri po flas drejt te pakten :D

e thyeshme :D (bo me ra ne tok :D)

 • Postime: 1615
 • Gjinia: Femer
CrYsTaL TeaRs
#122 ne: 04-04-2007, 21:52:09
Mashtruse  :D

 • Postime: 5502
 • Gjinia: Femer
Elegance
#123 ne: 05-04-2007, 00:42:52
E Pathyeshme.

 • Postime: 4839
 • Gjinia: Mashkull
stalion
#124 ne: 05-04-2007, 04:08:27
hmmm..me sa kam pare ne postet e saj,kam krijuar kete pershtypje per antaren mesiper: E zgjuar,e sinqert,e vendosur,e dashur dhe pak nevrike,nuk e di pse kete te fundit,ndoshta nga qe e ngacmojn shume cuna dhe ajo besdiset,behet me nerva.loool nuk e di nuk e di! :)