×

Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale!

· 33641 · 435546

Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale!

· 33641 · 435546
Capkenja
#125 ne: 05-04-2007, 09:41:56
Burre i martuar :D

Nuk perzihem me burrat e martuar se me vret perendia :D
mishel
#126 ne: 05-04-2007, 09:59:23
kjo siper vajze e zgjuar e kap situaten :D

 • Postime: 12210
Lefter
#127 ne: 05-04-2007, 10:04:32
yll.
Capkenja
#128 ne: 05-04-2007, 10:09:07
diell ....

 • Postime: 12210
Lefter
#129 ne: 05-04-2007, 10:10:59
Sheqer.
Capkenja
#130 ne: 05-04-2007, 10:15:30
karamele :D

 • Postime: 4215
Charlie
#131 ne: 05-04-2007, 15:14:36
qershi :D

 • Postime: 287
 • Gjinia: Mashkull
OXSA
#132 ne: 05-04-2007, 17:12:21
mafiiii

 • Postime: 5502
 • Gjinia: Femer
Elegance
#133 ne: 05-04-2007, 19:08:32
hmmm..me sa kam pare ne postet e saj,kam krijuar këtë përshtypje për antaren mësipër: E zgjuar,e sinqert,e vendosur,e dashur dhe pak nevrike,nuk e di pse këtë te fundit,ndoshta nga qe e ngacmojn shumë çuna dhe ajo besdiset,bëhet me nerva.loool nuk e di nuk e di! :)

Degjo une nuk kam natyre nevrike, ndoshta ty te duket ashtu. Desha te them qe jam opininuese. Per ato te tjerat je i sakte pak a shume. Ahhh po edje nje korrigjim te vockel: mua ne kete forum me shume me ngacmojne gocat sesa cunat. :) ;) PO s'ka gje se une kam nerva te merrem me te gjithe.


OXSA poshte meje me nje fjale do e pershkruaja si: Enigme.
Capkenja
#134 ne: 08-04-2007, 08:34:55
Elegante :D

 • Postime: 4215
Charlie
#135 ne: 08-04-2007, 08:50:09
E padurushme :D
Capkenja
#136 ne: 08-04-2007, 08:57:45
Acarues:D

 • Postime: 4215
Charlie
#137 ne: 08-04-2007, 09:00:55
Capkene :D
Capkenja
#138 ne: 08-04-2007, 09:14:03
Ilegal :D

 • Postime: 4215
Charlie
#139 ne: 08-04-2007, 09:24:00
E dashur :D
Capkenja
#140 ne: 08-04-2007, 09:27:20
Animues :D

 • Postime: 12210
Lefter
#141 ne: 08-04-2007, 09:39:46
Flirtuese. :D

 • Postime: 4215
Charlie
#142 ne: 08-04-2007, 09:45:43
Rrenc :D

 • Postime: 12210
Lefter
#143 ne: 08-04-2007, 09:52:05
Paftyre. :D(cka dreqi ai avatar/?)

 • Postime: 4215
Charlie
#144 ne: 08-04-2007, 09:56:26
Me ftyre :D
Capkenja
#145 ne: 09-04-2007, 07:36:05
I thekur per s...

 • Postime: 4215
Charlie
#146 ne: 09-04-2007, 10:06:59
gjithashtu :D

 • Postime: 5502
 • Gjinia: Femer
Elegance
#147 ne: 09-04-2007, 11:04:18
Caplin.

 • Postime: 12210
Lefter
#148 ne: 09-04-2007, 12:07:06
V.I.P  :D(m'duket se vetem nje fjale thashe  :P)

 • Postime: 3000
 • Gjinia: Mashkull
Bekimi
#149 ne: 09-04-2007, 13:21:56
I eger. :D