×

Progresi dhe zhvillimi Shqiptar ne Evrope.

Vizitor · 6 · 172

Progresi dhe zhvillimi Shqiptar ne Evrope.

Vizitor · 6 · 172
Gerti1
ne: 28-01-2013, 22:30:26

  • Postime: 12738
Mishel...............
#1 ne: 29-01-2013, 07:36:30
Kjo eshte shkeputur nga filmi  "Perralle nga e kaluara". Gjini edhe pse u rrit prape  dore nga zakoni nuk hoqi

Ne per pune te kemi marre!
Gerti1
#2 ne: 29-01-2013, 19:54:46
Ule, ule i cik Mishel.

  • Postime: 12738
Mishel...............
#3 ne: 29-01-2013, 21:06:53
Sta kap mo antena po e ula.
Gerti1
#4 ne: 29-01-2013, 21:47:15
Shyqyr pra qe i ule i cik vitet se Perralle thuhet kur flitet per nai gjo 1000 vjecare. Kjo foto eshte marr ne 95-en.

  • Postime: 12738
Mishel...............
#5 ne: 30-01-2013, 00:38:51
Thashe se duhet te ulsha nai gjo tjeter e po vritsha menjen si ta ulsha :p

Sa per 95 kupto sa reale eshte ende ne ditet e sotme perralle nga e kaluara