×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: ßåßy ღ
« ne: 08-06-2019, 05:47:38 »

cfare di me gatu apo buke me djathe dhe veze te zjeme...😎😁😁👻

Buk e djath e zemer t bardh 😁😁
Postuar nga: erlehta
« ne: 07-06-2019, 21:25:45 »

Hedh kandidatur per chef 😁


Do njoftuar Grens 😁😘
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 07-06-2019, 21:12:07 »

Hedh kandidatur per chef 😁
cfare di me gatu apo buke me djathe dhe veze te zjeme...😎😁😁👻
Postuar nga: ßåßy ღ
« ne: 07-06-2019, 21:08:15 »

Hedh kandidatur per chef 😁
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 07-06-2019, 20:54:57 »

Kj ojo ndryshimin se priti po iku edhe vet ne kerkim te personelit. :D :D :D
Postuar nga: erlehta
« ne: 07-06-2019, 20:52:23 »

..une dua ndryshim personeli..nuk me plas shume per menune

😂😂😂
Postuar nga: Grens(Wiliams)
« ne: 18-05-2019, 10:39:09 »

Ka ndonje ndryshim ne menu ose akoma te njejtat ushqime jane :D
..une dua ndryshim personeli..nuk me plas shume per menune
Postuar nga: erlehta
« ne: 18-05-2019, 09:37:37 »

Kerkohet staf i ri ne guzhinë e menaxhim 😂
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 29-04-2019, 08:47:14 »

Ka ndonje ndryshim ne menu ose akoma te njejtat ushqime jane :D
Postuar nga: erlehta
« ne: 27-04-2019, 16:47:14 »

O Bekim...akoma me honoluleshken je mo 😂😂😂
Me lot kam qesh kur i lexova disa postime 😂😂😅