×

Sa MP keni?

· 1386 · 21670

Sa MP keni?

· 1386 · 21670

 • Postime: 12738
Mishel...............
#25 ne: 02-03-2009, 13:12:38
po de po...si shojegohet LOL LOL ue jam  :engjell:

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#26 ne: 02-03-2009, 13:17:43
tani u pa puna duhet qe ti fshime te gjitha
dhe te ja fillojme nga e para :P

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#27 ne: 03-03-2009, 17:01:37
Per momentin paskam 402.

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#28 ne: 05-03-2009, 21:57:39
0.

 • Postime: 12210
Lefter
#29 ne: 05-03-2009, 22:01:00
Ne minus jam ne MP-te une... :D

 • Postime: 57
 • Gjinia: Femer
BONAMI
#30 ne: 05-03-2009, 22:01:56
3

 • Postime: 12738
Mishel...............
#31 ne: 05-03-2009, 23:54:12
115

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#32 ne: 02-02-2010, 22:29:28
asnje mom. :D

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#33 ne: 02-02-2010, 22:49:45
11

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#34 ne: 02-02-2010, 23:19:57
5 sdi pse po i mbaj kot.. :D

 • Postime: 12210
Lefter
#35 ne: 03-02-2010, 01:16:44
Plot  :D

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#36 ne: 03-02-2010, 10:30:32
Asnji :P

 • Postime: 412
 • Gjinia: Mashkull
regrets
#37 ne: 03-02-2010, 10:31:47
12 :D

kush do me beje te 13 :P

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#38 ne: 03-02-2010, 17:01:51
461 :D

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#39 ne: 03-02-2010, 17:11:22
disa  :P

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#40 ne: 03-02-2010, 17:50:27
394....sapo ma bënë të 395-tën  :P

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#41 ne: 03-02-2010, 17:58:49
une do thoja se 396 i ke minimum :D

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#42 ne: 03-02-2010, 18:03:58
ahahahh jo jo unë them 370 rrumbullak ti bëj  :D

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#43 ne: 03-02-2010, 18:05:10
dakord :D

 • Postime: 3135
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#44 ne: 03-02-2010, 18:08:06
27, i kam gati 2 vjet mos me shume qe si kam fshi:D

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#45 ne: 03-02-2010, 18:08:51
 :D

edhe 4  :D


po ti te 463-shi je? :D

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#46 ne: 03-02-2010, 18:13:21
shtoja dhe tre me shume :D

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#47 ne: 03-02-2010, 18:23:06
470 ?? LOL

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#48 ne: 03-02-2010, 18:27:15
hahhahahahaha gati :P

 • Postime: 27
 • Gjinia: Mashkull
Jems1
#49 ne: 06-02-2010, 11:25:37
0 :(