×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Grens(Wiliams)
« ne: 06-11-2019, 20:26:08 »

I sakte ne vleresime
Postuar nga: Cami
« ne: 03-11-2019, 15:36:56 »

Qun i mbar!
Postuar nga: Grens(Wiliams)
« ne: 03-11-2019, 14:11:17 »

 siper charlit... :-[
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 19-10-2019, 16:33:45 »

Serioz cun :D
Postuar nga: Charlie
« ne: 19-10-2019, 15:08:40 »

E imagjinoj me shpirt dhe zemer te bardhe.
Postuar nga: erlehta
« ne: 18-10-2019, 18:15:07 »

Si zemer ☺️😚
Postuar nga: Parloté
« ne: 17-10-2019, 17:31:26 »

Edhe më i matur dhe me kulturë ;)
Postuar nga: Charlie
« ne: 16-10-2019, 15:10:18 »

I matur dhe me kulture duket kshu nga shkrimet :D
Postuar nga: Passion
« ne: 13-10-2019, 13:17:25 »

Camarrok i mprehte .
E mistrec  :D
Postuar nga: Grens(Wiliams)
« ne: 08-10-2019, 10:08:44 »

Me   :-[..lule ne dore hmmmmm: