×

Teme per meshkujt

Vizitor · 1 · 70

Teme per meshkujt

Vizitor · 1 · 70
Gerti1
ne: 12-04-2013, 21:37:04
Ndalohet postimi nga femrat.

Bar Kafe Amerika

Cuna o me c'kena?

Sa doli ndeshja me Barcelonen?
E moret vesh per ate ish shefin e policis? Ja kishin perdhunu gocen atij byth^%.
Un po leviz i her, aty ke kazinoja m'keni. Do vij dhe Denisa me ca shoqe sonte.

hajt shnet.