×

Ti per mua je...!

· 1077 · 16253

Ti per mua je...!

· 1077 · 16253

 • Postime: 12738
Mishel...............
#1075 ne: 24-01-2012, 22:15:04
asgje nuk shoh
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#1076 ne: 02-04-2013, 14:43:48
ne heshtje te njoha
ne heshtje tu afrova
ne heshtje te dashurova
ne heshtje te dhashe shpirtin
ne heshtje te thashe - mos shko
ne heshtje te lutem sot ....kurre mos shko
ne heshtje te kam dhe do te kem te vetmen dashuri
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super