×

Vajzat e mbara vs vajzave te keqija

Vizitor · 12 · 5401

Vajzat e mbara vs vajzave te keqija

Vizitor · 12 · 5401
Capkenja
ne: 16-05-2008, 22:40:19
. Vajza e mira, zbërthehen kur situata bëhet e nxehtë
Vajza e këqija e bëjnë situatën e nxehtë duke u zbërthyer.

2. Vajzat e mira skuqen gjatë një skene seksi në film.
Vajzat e këqija besojnë se ato dinë ta bëjnë më mirë se aktorja

3. Vajzat e mira kanë vetëm një kartë krediti dhe e përdorin shumë rrallë.
Vajzat e këqija kanë vetëm një palë sytjena dhe i përdorin shumë rrallë.

4. Vajzat e mira veshin taka në punë
Vajzat e këqija veshin taka në krevat.

5. Vajzat e mira mendojnë se zyra nuk është vendi i përshtashëm për të kryer marrëdhënie.
Vajzat e këqija mendojnë se s’ka vend që të mos jetë i përshatshëm.

6. Vajzat e mira preferojnë pozicionin e misionarit
Vajzat e këqija po ashtu, por vetëm për nxemje.

7. Vajzat e mira shkojnë në party, pastaj në shtëpi dhe pastaj në krevat.
Vajzat e këqija shkojnë në party, pastaj në krevat dhe pastaj në shtëpi

8. Vajzat e mira thonë “Jo”.
Vajzat e këqija thonë “Ku?” “Kur?” “Si”

9. Vajzat e mira kanë kohë vetëm kur mbrëmja është romantike dhe argëtuese.
Vajzat e këqija kanë kohë kur nuk kanë kohë vajzat e mira.

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#1 ne: 17-05-2008, 00:41:25
9. Vajzat e mira kanë kohë vetëm kur mbrëmja është romantike dhe argëtuese.
Vajzat e këqija kanë kohë kur nuk kanë kohë vajzat e mira.


 LOL LOL LOL
mishel
#2 ne: 17-05-2008, 01:18:05
i vure ee. ku e sheh veten? ta thashe te gocat e "mira" me siguri!

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#3 ne: 17-05-2008, 07:54:07
Boring. :P Nuk ka vajza te keqija ketu besoj. :D

 • Postime: 776
 • Gjinia: Mashkull
Dalber
#4 ne: 17-05-2008, 09:00:51
Kto vajzat e keqija si me qene sllon me ngjyre llamarine, motorr duble-v me tete pistone, dy sadokarte, marmita sportive, me bisht dallendyshe, kasetofon mp3+ Pioneer me vajguri edhe me llaska te shklyme mer shoku.

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull
Hektori
#5 ne: 17-05-2008, 10:07:18
. Vajza e mira, zbërthehen kur situata bëhet e nxehtë
Vajza e këqija e bëjnë situatën e nxehtë duke u zbërthyer.

2. Vajzat e mira skuqen gjatë një skene seksi në film.
Vajzat e këqija besojnë se ato dinë ta bëjnë më mirë se aktorja

3. Vajzat e mira kanë vetëm një kartë krediti dhe e përdorin shumë rrallë.
Vajzat e këqija kanë vetëm një palë sytjena dhe i përdorin shumë rrallë.

4. Vajzat e mira veshin taka në punë
Vajzat e këqija veshin taka në krevat.

5. Vajzat e mira mendojnë se zyra nuk është vendi i përshtashëm për të kryer marrëdhënie.
Vajzat e këqija mendojnë se s’ka vend që të mos jetë i përshatshëm.

6. Vajzat e mira preferojnë pozicionin e misionarit
Vajzat e këqija po ashtu, por vetëm për nxemje.

7. Vajzat e mira shkojnë në party, pastaj në shtëpi dhe pastaj në krevat.
Vajzat e këqija shkojnë në party, pastaj në krevat dhe pastaj në shtëpi

8. Vajzat e mira thonë “Jo”.
Vajzat e këqija thonë “Ku?” “Kur?” “Si”

9. Vajzat e mira kanë kohë vetëm kur mbrëmja është romantike dhe argëtuese.
Vajzat e këqija kanë kohë kur nuk kanë kohë vajzat e mira.


  Sipas pershkrimit t`uaj, ketu nuk shoh vajza te kqia.Edhe ato edhe keto jane te mira.

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer
Stefi
#6 ne: 19-05-2008, 15:07:53
4. Vajzat e mira veshin taka në punë
Vajzat e këqija veshin taka në krevat.


Pse keshtu vajzat e mira nuk veshin taka ne krevat ?

Fantazia seksuale nuk ka lidhje me vajzat e mira ose ato te keqija, pastaj kush jane te keqija ?

 • Postime: 267
 • Gjinia: Mashkull
labiku
#7 ne: 19-05-2008, 19:34:13
hhhhhhhhhhaaaaaaaaa a ku ka me vajza te mira.hahahaha

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#8 ne: 17-05-2010, 15:05:01
5. Vajzat e mira mendojnë se zyra nuk është vendi i përshtashëm për të kryer marrëdhënie.
Vajzat e këqija mendojnë se s’ka vend që të mos jetë i përshatshëm.ketu jam dakort me vajzat e keqija  LOL LOL LOL

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#9 ne: 08-01-2012, 18:04:40
une jam dhe e mire dhe e keqe si i behet jam ne lufte me veten i bie

 • Postime: 116
 • Gjinia: Femer
SweetAntonia
#10 ne: 08-01-2012, 19:16:05
Po nje lame u be ketu.
Rrofte partia asnjanese :P

 • Postime: 12738
Mishel...............
#11 ne: 07-01-2013, 15:59:58
Une jam goce e keqe....pa pike lidhje me te mirat