×

Integrimi i search engine brenda faqes html

· 2 · 575

Integrimi i search engine brenda faqes html

· 2 · 575

 • Postime: 5
 • i identifikuar
  kasperina
  ne: 04-03-2008, 10:29:22
  Pershendetje te nderuar, desha te ju pyes per nje script te cilen mund ta integrojm brenda faqes HTML per te kerkuar gjithqka qe ka ne ate faqe, besoj dhe shpresoj qe dikush do ma bej ket zgjidhje,
  ju pershendes,
  Respekt.

  • Postime: 455
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  php
  #1 ne: 05-03-2008, 21:22:39
  Përshëndetje i nderuar...
  Për te shfaqur kerkusin ne faqe ne html është e pa mundur neqofse ke perdor siten vetëm ne html d.tht ne qoft se ke desigen e ndertum me .css etj atëherë është një mënyrë tjter kerkimi.
  Sa i përket ti është mirë te vendoses kerkusin përmes ueb faqes google gjat kerkimit i aktivizohet faqja google.com dhe google shfaqe gjitha gjërat te cilat jan ne ueb tëndin dhe gjitha nyjet te cilat gjenden aktivie ne FTP tënd.

  D.th kur nje person kerkon ne ueb site tende p.sh Muzike automatikish google shfaqe gjitha likat qe kan te bjen me Muzike ne ueb faqen tende.

  Kodi ne  HTML

  Kodi: [Zgjidh]
  <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
  <html>
  <head>
  <title>Kerko</title>
  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
  </head>

  <body>
  <script type="text/javascript">


  function Gsitesearch(curobj){
  var domainroot=curobj.domainroot[curobj.domainroot.selectedIndex].value
  curobj.q.value="site:"+domainroot+" "+curobj.qfront.value
  }

  </script>


  <form action="http://www.google.com/search" method="get" onSubmit="Gsitesearch(this)">

  <p>
  <input name="q" type="hidden" />
  <input name="qfront" type="text" style="width: 180px" /> <input type="submit" value="K&euml;rko" /><br />
      K&euml;rko:
      <select name="domainroot"><option value="www.shqip.be">shqip.be</option></select>
  </p>

  </form>

  <p style="font: normal 11px Arial">&nbsp;</p>
  </body>
  </html>
   

  Integrimi i sistemeve robotike

  Nisur nga Zalo BiçakuRubrika Shkenca

  Postimi i fundit 27-05-2020, 15:42:18
  nga Zalo Biçaku
  Integrimi ne BE, asnje sinjal per Ballkanin para 2020!

  Nisur nga ßåßy ღRubrika Bota

  Postimi i fundit 24-05-2010, 19:52:46
  nga babjusi
  Integrimi ndërshqiptar, punë e Sizifit!

  Nisur nga ShejRubrika Bashkimi Kombëtar

  Postimi i fundit 10-02-2010, 22:19:42
  nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  Shqiperia, Kosova, Evropa dhe integrimi

  Nisur nga BerniRubrika Aktualiteti

  Postimi i fundit 26-01-2008, 15:21:57
  nga Rust
  Integrimi Europian dhe Internacionalja Komuniste

  Nisur nga xheedlRubrika Bota

  Postimi i fundit 07-06-2006, 09:03:00
  nga xheedl