×

Dashuria dhe Seksi

-Lidhjet Paralele-

Nisur nga Hersianna  | Postimi i fundit nga Kisss    · 23 · 2575

BESNIKERIA

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga SmiLey    · 1 · 1148

M'u betua per Zot

Nisur nga durimi  | Postimi i fundit nga Hersianna    « 1 2 » · 33 · 3626

Te besoj = Je crois toi

Nisur nga SmiLey  | Postimi i fundit nga SmiLey    · 3 · 996

Balade per te dashuruarit!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga milanisti    · 1 · 1137

Dashuria ne Gyrbet?

Nisur nga Je e imja  | Postimi i fundit nga anonimus    · 6 · 2000

Dashuri matematikore

Nisur nga Dr.Leone  | Postimi i fundit nga ÇAMËRIA    · 14 · 4654

Child Boards